- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordTech
tag
Én mai napig nagy Androidosnak tartom magam, viszont teljesen nyilt vagyok az újitásokra. Minap megint a kezembe került egy OMNIA 7 és komolyan gondolkodóba estem, hogy én mégis mi a jó fenét keresek az Android világában, mikor a sok kis trükközés, főzött ROM, degenerált testreszabás messze nem az én időkategóriám és szórakozási formám, világom. Rájöttem, hogy nekem mi is kell, egyszerű, letisztult kezelőfelület, melynek a felhasználási élménye teljesen rendben van, gyorsaságban pedig nem a DHD-mhoz hasonlitanám (mert a htc-m nem képes ilyen szinten gyorsnak maradni, akár a multitouch használatakor sem). Most, hogy a csempék és a felsorolás sok mindenkinek nem tetszenek?? A menü szerintem még mai napig azért van, hogy az ember egyszerűen, átláthatóan mindent megkapjon, amiben éppen dolgozni akar. Nem minden embernek kell túldesign-olt menü, csakhogy tetszedjen a haveroknak. Nem..., itt jöttem rá, hogy nekem egy ilyen rendszer kell, amely tényleg a felhasználókért van és nem a buherátorokért. A DHD-mat csak WP7-re cserélném le mai fejjel, csak várom, hogy hova alakul a Marketplace, nameg a frissités. A készülék biztos OMNIA 7 lenne, mivel az a minőségi összeszerelést és anyaghasználatot, amit rátettek, azt egyszerűen soha nem vártam volna a Samsung-tól. Továbbá éppen a WP7-ben fontos, hogy a fekete tényleg fekete legyen, ne csak valami árnyalat...tehát a képernyőben is rendben vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Mini-ITX
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest