Új hozzászólás Aktív témák
-
CimbiX
aktív tag
Hu, micsoda indulatokat valtottam ki
Ma egy csucskategorias WP ara annyi, mint egy egy regi iphone4. Tedd a kettöt egymas melle (most mindegy, hogy SAMOLED vagy LCD), es latni fogod a különbseget.
TV-nel mas a helyzet, azt messzebbröl nezem, nem zavar annyira. PC arra van rakötve. Laptopom egy T500 15,6"-os, 1680*1050-el, de ezt is messzebbröl nezem többnyire, mint a telefonomat.
Valojaban nem ertem a "felhaborodast". A WP annyira optimalizalt, hogy nem kell hozza ketmagos proci, anelkül is villamgyors. De a magasabb felbontast azonos meretü kijelzön hamar eszrevenni.
-
CimbiX
aktív tag
Inkabb a ma mar a közepkategoriaban is a "majdnem ciki" kategoriaba tartozo felbontassal kellene kezdeni valamit a Windows Phone-okon. Amig ez nem valtozik es lesz valoban konkurenciakepes, addig maradok a jo öreg Omnia7-nel. Pedig nem szeretem a szabad szemmel kivehetö pixeleket
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged