- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CimbiX
aktív tag
Hu, micsoda indulatokat valtottam ki
Ma egy csucskategorias WP ara annyi, mint egy egy regi iphone4. Tedd a kettöt egymas melle (most mindegy, hogy SAMOLED vagy LCD), es latni fogod a különbseget.
TV-nel mas a helyzet, azt messzebbröl nezem, nem zavar annyira. PC arra van rakötve. Laptopom egy T500 15,6"-os, 1680*1050-el, de ezt is messzebbröl nezem többnyire, mint a telefonomat.
Valojaban nem ertem a "felhaborodast". A WP annyira optimalizalt, hogy nem kell hozza ketmagos proci, anelkül is villamgyors. De a magasabb felbontast azonos meretü kijelzön hamar eszrevenni.
-
vinibali
őstag
"Nokia és az ST-Ericsson együttműködése évtizedes múltra tekint vissza"
én úgy tudom, hogy az ST-Ericsson "kezdeményezés", azért nincsen még 3 éves sem -
CimbiX
aktív tag
Inkabb a ma mar a közepkategoriaban is a "majdnem ciki" kategoriaba tartozo felbontassal kellene kezdeni valamit a Windows Phone-okon. Amig ez nem valtozik es lesz valoban konkurenciakepes, addig maradok a jo öreg Omnia7-nel. Pedig nem szeretem a szabad szemmel kivehetö pixeleket
-
David75
őstag
Jó lenne ha valaki linkelné ezeket a procikat és hogy milyen gpu-val vannak szerelve, esetleg szintetikus tesztek is érdekelnének.
-
tjb007
nagyúr
Jót tenne a Nokiának ha ez egy exkluzív megállapodás lenne, nem globális. Gyakorlatilag a Samsung Exynos szintet hozzák, MALI-400 GPU van bennül ami a mostani Adreno 205 -höz képest elég nagy előrelépés lenne.
Mondjuk az sem lenne rossz, ha Androidos telefonokban is visszaköszönnének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest