- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látnok
aktív tag
Azért azt húzzuk alá, hogy bizony az amcsik azok akikre a legjobban lehet hatni a reklámokkal (igaz az ázsiai országokban élőket nem ismerem, tehát akkor ahol a fehér a leggyakoribb emberi bőrszín).
Az oktatási rendszerük is már mint egy francia, német de még a Mo-i is jobb kicsit.
Szóval igen az USA lakói reklámokkal könnyen befolyásolhatók... és bizony kevés olyan 2.,3. generációs (pláne ezek többszörösei) amcsit tudunk mondani, aki valami igazán nagyot alkotott.... na jó a mosógép ilyen... -
Látnok
aktív tag
Szerintem a BB sem oda esik..... csak úgy mondom.
Egyébként pedig a WP-ben nagy potenciál van, kíváncsi vagyok mikor sikerül nekik a nagy ugrás. Az IOS szerintem kicsit túl van misztifikálva, sokkal kevesebbet ér, mint amit kérnek érte, viszont a jó marketing megtette a hatását.
A BB pedig a HUB-al olyat tett, ami értelmet adott az okostelefonnak...persze csak az Én szerény véleményem szerint.Jah, és a legjobb WP-s film az utóbb időben az Árnyékügynök volt, igaz ott a zseniális (természetesen orosz) gonosz egy régebbi Porsche Design Blackberry P'9981-el nyomta. Hiába volt ízlése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Elkelt, értékelésre vár - Apple Pencil 1.gen. + bőr tok
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest