- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Ezt se lehet majd itthon kapni hivatalosan? Az elsőre nagyon ráizgultam annak idején, de valahogy nem szerettem volna Indiából rendelni. Plusz végül a beígért matt kijelzőből fényes lett..De egy nagyon használható tablet!
-
mghltm
addikt
Android 4.0 (Ice Cream Sandwitch)
nem homoki boszorkany, hanem szendvics
-
banhammer
veterán
Erdekes elgondolas ez a hatul kigombolyodo forma.
-
Tonyius777
tag
kipróbálnám
-
BotaN
senior tag
A formavilág nagyon tetszik, szakítanak a hagyományos "kijelző oszt' kész" kinézettel, nem is árt mert elegem van a tucat tabletekből.
-
.mf
veterán
"mely a PowerVR's SGX5xxx grafikus alegységgel "
i c wut u did thar
Meglátjuk, ha már megjelent és letesztelték. Egy-két normál méretű USB-t és HDMI-t pedig többen is tehetnének a tabletre.
-
Apika
addikt
Érdekesnek ígérkezik...
-
TESCO-Zsömle
titán
Én is pont azon agyaltam, hogy vajon marad-e a Pixel Qi kijelző. Bár figyelembe véve, hogy az elődöt is árulták nélküle, nagy a valószínűsége.
Az meg, hogy lesz-e jobb ajánlat szvsz az ártól függ, amit nem ismerünk. Bár tény, hogy a hazai szerviz hiánya miatt hátrányosabb helyzetből indul.
-
Cathulhu
addikt
Az elso verzio is a transfelctive kijelzo miatt erdekelt, de azt pillanatok alatt szetkapkodtak. Ez a hir meg nem szol a kijelzo tipusarol, hagyomanyos kijelzovel meg van/lesz jobb ajanlat is szerintem.
-
Male
nagyúr
Elég jónak tűnik, csak képzelem az árát... (a normál HDMI és USB szintén tetszik... nem kell átalakítózni)
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- Fujifilm X
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Gigabyte Aero 15XC (RTX 3070, Intel Core i7 10870H, 32GB RAM,1+TB SSD) Beszámítás! JÓTÁLLÁSSAL!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Érintős, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1, 13,3" FHD IPS , Ryzen 5 Pro 4650U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD IPS , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP ProBook 650 G5, 15,6" FHD IPS , I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, LTE, W11, Számla, 1 év garanci
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest