- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Térerő gondok, tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Ezt se lehet majd itthon kapni hivatalosan? Az elsőre nagyon ráizgultam annak idején, de valahogy nem szerettem volna Indiából rendelni. Plusz végül a beígért matt kijelzőből fényes lett..De egy nagyon használható tablet!
-
mghltm
addikt
Android 4.0 (Ice Cream Sandwitch)
nem homoki boszorkany, hanem szendvics
-
banhammer
veterán
Erdekes elgondolas ez a hatul kigombolyodo forma.
-
Tonyius777
tag
kipróbálnám
-
BotaN
senior tag
A formavilág nagyon tetszik, szakítanak a hagyományos "kijelző oszt' kész" kinézettel, nem is árt mert elegem van a tucat tabletekből.
-
.mf
veterán
"mely a PowerVR's SGX5xxx grafikus alegységgel "
i c wut u did thar
Meglátjuk, ha már megjelent és letesztelték. Egy-két normál méretű USB-t és HDMI-t pedig többen is tehetnének a tabletre.
-
Apika
addikt
Érdekesnek ígérkezik...
-
TESCO-Zsömle
titán
Én is pont azon agyaltam, hogy vajon marad-e a Pixel Qi kijelző. Bár figyelembe véve, hogy az elődöt is árulták nélküle, nagy a valószínűsége.
Az meg, hogy lesz-e jobb ajánlat szvsz az ártól függ, amit nem ismerünk. Bár tény, hogy a hazai szerviz hiánya miatt hátrányosabb helyzetből indul.
-
Cathulhu
addikt
Az elso verzio is a transfelctive kijelzo miatt erdekelt, de azt pillanatok alatt szetkapkodtak. Ez a hir meg nem szol a kijelzo tipusarol, hagyomanyos kijelzovel meg van/lesz jobb ajanlat is szerintem.
-
Male
nagyúr
Elég jónak tűnik, csak képzelem az árát... (a normál HDMI és USB szintén tetszik... nem kell átalakítózni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest