Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
+ Lasy
Köszi, közben már rendeltem egyet.
-
TomMusic
őstag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Egyelőre hagyom akkor a gyári fóliát. Viszont tokból lehet átlátszó kéne, hamár ilyen menő a hátulja.
-
TomMusic
őstag
Na akkor én is új tulajdonos lettem.
Jól látom hogy gyárilag van rajta védőfólia? Lásd bekarikázott részeknél: [kép]
Az ér bármit is? Ti hogy használjátok? Szeretnék rá nagyon vigyázni. Előző telómon valami vékony üvegszerű kijelzővédő volt, lehet erre is olyasmi kéne.
Ha igen, gondolom ezt le kell szedni?
Esetleg Budapesten tud valaki ajánlani megbízható helyet?
Illetve ha már itt járunk. Védőtokot is szeretnék..
Előre is köszönöm a segítséget! -
TomMusic
őstag
PC-ről nekem látszik, lehet tényleg csak mobilon nem.
#1388 Gabócza:
Tökéletes, nagyon szépen köszönöm!
-
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Kicsit szokatlan kérésem lenne.
Lehet kicsit szemtelen leszek, de tud valaki készíteni nekem egy (vagy több) közeli képet egy PCB-ről, amin alkatrészek vannak?
Ilyesmit: [link].
Előre is köszönöm ha akad ilyen tulaj!
-
hobbitka_
tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Meg lett!
Állat módjára először kérdeztem és utána kerestem a fórumban, sajnálom!
Amúgy az alap menü navigáció hangjait nem tudtam kilőni (back gomb/gesture, fő menü, etc).
Korábbi kommentek között végül megtaláltam, hogy a "Rezgés" menü alatt lehet kilőni. Végtelen logikátlan -
hobbitka_
tag
Sziasztok!
Most vásároltam ilyen telefont és épp az alap beállításokat gyűröm.
Tudtok segíteni benne hogyan tudom a navigáció hangjait kikapcsolni?
Minden hang nullán és minden ide kapcsolódó hang beállítást is offoltam, de ez a rohadék továbbra is csipog minden "visszára" 🙂
Előre is köszi a tippet! -
slezakimi
senior tag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Lehet, de eddig is fenn volt.
Nem értem komolyan -
slezakimi
senior tag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Fb igen, insta nem.
-
juve600
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
+1
-
Ferenczi Áko
addikt
Én sosem titkoltam, hogy Huawei bzi vagyok.. Pár napja leadtam gariztatni a telefont,mert lassan 3 éves és kellene neki egy új akksi.. Azóta felváltva használok egy Pixel 6 pro-t meg egy Nothin Phone 1-et.. Ez a telefon egy nagyon kellemes csalódás nekem.. élmény használni.. Ma tudatosították bennem, hogy középkategóriás hardver van benne.. Sosem érdekelt, hogy milyen proci van egy telefonba, mindig a mindennapi használati élmény befolyásolta a véleményemet.. Annyira smooth és laggmentes a telefon, hogy hihetetlen.. Hiába van pl egy Samsung S22 ultrásban erősebb hardver(azért ezt a telefont írtam,mert sok megfordult nálam), ha nincs jól megírva a szoftver, a Nothing phone gyorsabb.. Akksiban is jobb.. Ezek a zárképernyő fénykép widgetek meg parádésak..Egyedül a kamera gyengébb, de ez meg annak lényeges csak aki erre van kihegyezve..
-
slezakimi
senior tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Meg fogom tenni, csak most nincs kedvem újra lakni.
Ám ahogy nézem muszály lesz. -
juve600
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
nálam ma 4 óra SOT ,aksi 50%-ra ment le
-
Ferenczi Áko
addikt
No, hát nekem több mint jó az akksiidő.. Délelőtt 11-kor vettem le a töltőről, 3 óra kijelzőidővel most vagyok 58 százalékon, pedig nyomkodom elég sokat.. Ez szerintem több mint jó..
-
slezakimi
senior tag
Sziasztok. Nekem merül mint a nyeletlen balta.
Van valami app amivel ki lehet deríteni mi meríti.
Köszönöm. -
juve600
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
minden rendben vele, aksi idő egy picit még jobb lett
-
juve600
nagyúr
válasz
Linkin1994
üzenetére
+1
de ez az NP1 topicja
-
Linkin1994
senior tag
válasz
qu1cKr2k12
üzenetére
Tok nincsen fólia az csak sima. Töltő bármilyen pd töltő jó ami tud 45w-ot. Én 2 naponta töltöm.Kamera oké nem világmegváltó de bőven jó.Hálózat problémát nem tapasztaltam.
-
qu1cKr2k12
csendes tag
Sziasztok,
1+ Nordot szeretnék lecserélni 3,5 év után. (Nagyon szerettem, de az aksi kezdi megadni magát naponta 2-3x töltöm, és nagyon furcsa lefagyások is jelentkeznek.)
A Nothing Phone2 nagyon megtetszett, de mielőtt beruházok rá lenne néhány kérdésem a tulajokhoz
A csomagolás tényleg tartalmaz szilikontokot és üvegfóliát?
Ahogy olvastam nem adnak hozzá töltőt.
Esetleg tapasztalatok alapján ki milyet használ ? Érdemes beszerezni a gyári töltőt, vagy bármilyen 45W-os megteszi ?
A 1.5 - 2 napos üzemidő tényleg hozható ? (Nem játszok egyáltalán, csak Facebook, Instagram, Youtube kb max 2 óra naponta)
Kamerájával ki mennyire elégedett? Frissítésekkel tényleg folyamatosan optimalizálják?
Hálózateldobás előfordul vagy nem egy Pixel ?
-
Papix
tag
Sziasztok!
A lányomnak van egy egy Poco X3 Pro telefonja ami épp garis javításon van, de lehet visszautalják az árát.
Erre a Nothing Phone 1 készülékre gondoltam neki lecserélni, elég sokat játszik közben zenét hallgat, ki nem esik a kezéből a telefon sajnos. Aktív felhasználás mellett mennyit bír egy töltéssel?
Ajánljátok ezt a telót?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
juve600
nagyúr
-
juve600
nagyúr
nálam még nem találja

-
juve600
nagyúr
-
gyalu 1
aktív tag
Ugyanúgy megy mint Samsung telefonon. Az órára is és a telefonra is fel kell rakni egy módosított apk-t és minden úgy megy mintha Samsung telefon lenne. A családban van Samsung telefon-watch páros is így első kézből tudom, hogy semmi féle hátrány nincs. Nálam minden jól működik
-
gg72
veterán
Sziasztok! Használja valaki a telefont Samsung Watch4 órával ás Samsung Healt app-pal? Ha igen, arra lennék kíváncsi, hogy működnek-e jól a funkciók (azt tudom, hogy az EKG és a vérnyomásmérés nem).
-
atosan
veterán
Nekem sem a messenger a fontos. Csak meglepett, hogy két alkalmazás sem látja. Plusz amit két hozzászólással felette írtam. Na akkor telefonálni sem tudtam. Egy ilyen értékű és jó hardverrel szerelt telefonnál nekem nagyon furcsa. Felveti a kérdést, hogy mikor és hol jön elő még valamilyen kellemetlen anomália. Már több mint egy éve kint a telefon, eddig csak erre kellett szoftvert reszelni. Nem volt több modelljük, most is csak kettő van.
-
xkoti
senior tag
Érdekes nálam se fordult még elő hasonló se. A messenger volt, hogy nem látta a képet de nálam az amúgy is trash .
-
atosan
veterán
Másik:
Az égre emelem a kamerát, fotózok normálban, rákattintok a 2x zoomra, nem készít fotót. Nem is áll vissza normálra sem széleslátóra. Kamera alkalmazásból kilépek majd vissza, úgy már működik a 2x zoom. Viszont a Snapseed nem látja azokat a képeket és a Messenger sem. Total commander, hosszan rányomok a képre, megnyitás ezzel, úgy már működik.
Nem leszünk így jóban. Hardver nem indokolja az ilyesmit. -
-
atosan
veterán
Mit ne mondjak, így második nap meglepett a telefon. Telefonálni szerettem volna, zsebből ki vesz, kijelző felvillan, ujjlenyomatra nem reagál. Kikapcsoló gombot lenyom, úgy sem reagál az ujjlenyomatra, zizeg, de semmi. Pinnel feloldottam, köhögött az egész rendszer. Kikapcsoló menüt előhalásztam, újraindítás gombra nem reagál, visszaugrik kezdőképernyőre majd kiírja, hogy system nem válaszol. Letettem had gondolkozzon, majd eszébe jutott az újraindítás. Jó meleg volt a teló. Na ilyet a muternál lévő Galaxy J7 2016 telefon sem csinál.
Zárképernyőről minden widgetet letakarítottam, felemelésre, értesítésre felvillanó kijelző kikapcs. Aztán meglátjuk.
Találkozott valaki ilyesmivel? -
atosan
veterán
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Köszi, meg lett
-
atosan
veterán
Bocsi, ha sokat fogok kérdezni. Ma szereztem egy 12/256-os variánst. Samsung, Xiaomi után tanulnom kell a rendszert.
Hol tudom beállítani, hogy a bekapcsoló gombbal lehessen kikapcsolni a telefont? -
atosan
veterán
Sziasztok,
Hogyan lehet visszaállítani a klasszikus ikonokat, hogy ne a Nothing féle legyen? -
DarrenS
csendes tag
Sziasztok!
Volt már valakinek olyan tapasztalata, hogy a kép/videó becsíkozik? Talán látszik a képen mire gondolok. (Nothing phone (1) 8GB RAM, 256GB ROM)
Kicsit félek, hogyha szervízbe megy mennyi ideig tartana
-
zsoltix
tag
Sziasztok! Nálatok nem szokott olyan lenni, hogy nem tudtok videot felvenni? Készülék újraindítás után működik. Teljesen random, hogy mikor jön elő ez a probléma.
-
whited
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Lehet 😅
A saját kategóriájában szerintem is teljesen jó az a minőség amit tud a kamera
-
contaxg
veterán
Szerintem ez a kamera amire kell arra tökéletes.
Még úgy is hogy ezt a képet a FB algoritmusa már megrágta.
Rózsadomb - Gül baba síremléke
-
xkoti
senior tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Így persze értem
-
juve600
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
pl nekem sosem volt,illetve nem is lesz attól a gyártótól telefonom, így nem tudom hasonlítani hozzá, ár-érték arányban is jó
-
Lasy
veterán
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Onnan nézve igen nagy.

-
Köszi az árnyalást, srácok
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- PlayStation 4
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mit ne mondjak, így második nap meglepett a telefon. Telefonálni szerettem volna, zsebből ki vesz, kijelző felvillan, ujjlenyomatra nem reagál. Kikapcsoló gombot lenyom, úgy sem reagál az ujjlenyomatra, zizeg, de semmi. Pinnel feloldottam, köhögött az egész rendszer. Kikapcsoló menüt előhalásztam, újraindítás gombra nem reagál, visszaugrik kezdőképernyőre majd kiírja, hogy system nem válaszol. Letettem had gondolkozzon, majd eszébe jutott az újraindítás. Jó meleg volt a teló. Na ilyet a muternál lévő Galaxy J7 2016 telefon sem csinál.