- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Óvatosan a Google Pixel 4a frissítésével!
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Megszünteti a WhatsApp ezeknek a régi iPhone-oknak támogatását
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Knife.McL
tag
Az egyik rácsatlakoztatott bt eszköz lehet a ludas.
Nekem jellemzően akkor csinálja ezt, ha a telefon és kocsi fejegysége össze van kapcsolódva. Kihangosítás ugye így működne, de pár mp után megáll minden lejátszó, kivéve a telefonbeszélgetés. Ha viszont elindítom a fejegység BT/Telefon alkalmazását, akkor megszűnik a probléma (kínai androidos fejegység).Az élet olyan mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odab***ol az ásóval, aztán haladsz tovább.
-
Knife.McL
tag
-
Knife.McL
tag
válasz daninet #1702 üzenetére
Ó ha még csak ennyi bajom lenne azóta mióta frissült.
- Brutál framedrop
- kamera sokszor vállalhatatlan képeket készít, ami eddig ugyanolyan körülmények között tök jó volt
- alkalmazás váltáskor válatanék, de visszaugrik az előzőre
- háttérképet random visszaváltja alapra
- nem válaszolnak a hibajelzésekre
Borzasztó kiábrándító, hogy ígértek fűt-fát, ehelyett gyorsan elkezdünk újabb cuccokat kiadni, az első bizalmi vásárlókat meg hagyjuk megrohadni. Nem túl szép üzletpolitika. Nélkülünk sehol sem lenne és senkit nem érdekelne a nothing, ha mi nem ruházunk be... Megköszönik. Vegyünk újat. Ja hogy a phone 2-n ugyanúgy szar a 2.5.2... Én kiábrándultam és lehet visszatérek saomihoz, ha lesz rá pénzem. Redmi 13 pro elég csábító. Ott tudom, hogy legalább ilyen bajaim nem lesznek. Nem visszafejlesztenek...Az élet olyan mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odab***ol az ásóval, aztán haladsz tovább.
-
Knife.McL
tag
Az atmosphere telepítés után még bugos. Próbáltad lefrissíteni PlayÁruházból? Nothing Wallpaper frissítés után nálam megszűnt a lag. Lehet a PIN problémát is ez okozza.
Az élet olyan mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odab***ol az ásóval, aztán haladsz tovább.
-
Knife.McL
tag
válasz Ferenczi Áko #1299 üzenetére
Sőt az új iPhone15höz képest is gyenge Viszont olcsóbb.
A Mate 40 Pro jóval magasabb kategória, de nem villog a hátuljaAz élet olyan mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odab***ol az ásóval, aztán haladsz tovább.
-
Knife.McL
tag
válasz RetepNyaraB #1291 üzenetére
Szia!
Szerintem abszolút vállalhatók a képei a saját kategóriájában.
Tájképhez alkalmatlan, mert távolabbi kisebb dolgokat teljesen szétmossa, még a korábbi MI8-amhoz képest is.
De közelikre, normál távolságból portré, vagy családi fotókhoz teljesen jó.
GCAM főleg éjszakai képek fényeségében jobb, de nem lesz élesebb mint a gyári, sőt a színek a gyárival jobbak szerintem.
flickr-en néhány saját fotó: [link]Az élet olyan mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odab***ol az ásóval, aztán haladsz tovább.
-
Knife.McL
tag
válasz RetepNyaraB #1245 üzenetére
Partvonalról, csendben: Ha tolom az autómat kevesebb benzint fogyaszt.
Milyen rendszerben életképes az a formula, hogy várjuk elvárjuk a frissítést, hogy legyen biztonságos, hibamentes és uptodate, a gyártó ezt vállalja, de csak ha kvázi havonta újratelepíted... Akinek ez nem gond, annak nincs szüksége okostelefonra. Azért 2023ban tudjunk már updatelni úgy hogy megtartjuk az adatokat.
Egyébként azért mert a főverzió szám cserélődik még nem biztos, hogy több mint egy sima patch.Az élet olyan mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odab***ol az ásóval, aztán haladsz tovább.
-
Knife.McL
tag
Eddig nagyon tetszett ez a készülék, de a 2.0-s szoftver óriási csalódás.
Csak egy kis csilivili és cserébe borzasztó akkuidő. Eddig egy éjszaka 2-3% volt a fogyasztás, most óránként minimum 1%.
Remélem hamar javítják.Az élet olyan mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odab***ol az ásóval, aztán haladsz tovább.
-
Knife.McL
tag
Első negatív tapasztalatom, hogy mióta "javították" az autómatikusan kikapcsolódó automata fényerőszabályzót és az olykor el nem készülő fotókat, sokkal gyakrabban fordulnak elő ezek a hibák. Pedig az utolsó 2 frissítés ezekről (is) szólt volna...
Az élet olyan mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odab***ol az ásóval, aztán haladsz tovább.
-
Knife.McL
tag
Szerencsére a jótállásnak semmi köze hozzá, hogy Te milyen módon törleszted a vételárat az eladó felé. A különbség csak hogy teljes vételárat, vagy az első részletet kapsz vissza elállás esetén.
-
Knife.McL
tag
válasz CyberSoma #943 üzenetére
Hát ha máshol használsz pop3-at, elképzelhető, hogy úgy állítottad be, hogy letöltse a leveleket és törölje őket szerverről (ez az alapbeállítás általában). Ekkor más kliensen üres fiókot fogsz látni. Illetve később amelyik előbb letölti azon lesz a levél.
De 2023-ban ne használjunk már pop3at ha lehet, főleg ne szolgáltatósat.Az élet olyan mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odab***ol az ásóval, aztán haladsz tovább.
-
Knife.McL
tag
Próbáltál valamilyen közelségérzékelő teszt programot?
Hátha az vacakol nálad. Mindenesetre nem általános a hiba.
Mi8al nekem is gyakori volt a füllel való kapcsolgatás telefonálás közben, ezzel még nem fordult elő.Az élet olyan mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odab***ol az ásóval, aztán haladsz tovább.
-
Knife.McL
tag
Én használom amit adtak hozzá. Nothing Ear Stick
Nekem teljesen megfelel. Jó a hangzása, kényelmes, nagyon jól bírja az akku, egyetlen bajom vele, hogy könnyebben kiesik mint a Xiaomi TW 2s fülesem.Az élet olyan mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odab***ol az ásóval, aztán haladsz tovább.
-
Knife.McL
tag
válasz laaceee98 #620 üzenetére
Épp a gyerekkel játszottunk, mikor eszembe jutott, hogy kipróbálom a makrót:
Nothing makró
Szerintem kifejezetten vállalható, a Glyph pedig rádob egy lapáttal.[ Szerkesztve ]
-
Knife.McL
tag
válasz Kepi p4 630 #821 üzenetére
Gondolom ez lett a megoldás arra, hogy az ékezetes karakterek elütöttek a nothing betűtípusban, ahol megjelentek ékezetek ott más betűtípussal jelent meg. Így gondolták legalább egységes az adott szöveg.
-
Knife.McL
tag
Első 4 napnyi tapasztalatom.
A telefon gyönyörű, tényleg minőségi a kinézete, viszont nagy és nehéz, kis kézbe nem túl kényelmes.
A kamerán van mit javítani, de elfogadható.
A kijelző fakóbb a Mi8-nál, nem olyan túlszaturált, kevésbbé kontrasztos, így aki a Samsunglike vibrálást várja csalódni fog. Én is egy picit.
Az ujjlenyomatolvasó nagyon alulra került és lassabb mint egy hátlapi.
Viszont a rendszer jó. Kellően gyors, akadásmentes, nem találkoztam bugokkal, sem érzékelők, sem ui működés terén.Az élet olyan mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odab***ol az ásóval, aztán haladsz tovább.
-
Knife.McL
tag
Enyém is megérkezett.
Első tapasztalataim:
Kézbe véve impozáns és biztosan jó lesz, hiszen "...a súly, a megbízhatóság jele..." (nem Blöff).
Az ujjlenyomat olvasó nekem kicsit lent van. Jobb szerettem a hátlapon, de ezt is megszokom majd.
Kijelző nekem nem hibás, és a kamera is éleset fotóz. Itt csalódtam egy picit, mert bár jobb a képek dinamikája, és sötétben láthatóan jobb, de az 5éves mi8am, nincs tőle olyan messze. És ebben még infra sincs
De a felhasználói élmény kiváló. Nagyon kényelmesen használható. Szépek az animációk, nem túlzóak, nem is túl kevés.
1.1.8ig frissült, kicsit hiányoznak még beállítási lehetőségek, de egy jó launcher majd pótolja, ha nem elég.
Első pár órám ennyi volt. Még sok alkalmazást kell újra beállítanom.Az élet olyan mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odab***ol az ásóval, aztán haladsz tovább.
-
Knife.McL
tag
No offense!
Csodálom, hogy sokan odáig vannak a green tint miatt, ami a gyártás velejárója, hogy egy része kvázi "hibás". Az oled nem olyan "egyszerű", mint az lcd, hogy ott van a három szín, meg fehér és uccu neki. A Samsung és az LG gyártósorai a legprofibbak, ők gyártják a legjobb paneleket, de még ott is előfordul. (Csakhát a magasabb ár mellett megtehetik, hogy azokat kukázzák.)
Mindenkinek más a használati szokása és az ingerküszöbe. Sokan szerintem azonnal agyérgörcsöt kapnának, ha kezükbe adnám a MI8-amat aminél kb 80-20% ban mind greentintes és/vagy görgetéselmosásos (nem jut eszembe hogy hívják mikor a fekete elfolyik a görgetéssel), az enyém is. De szinte soha nincs olyan alacsonyan a fényerő, amúgy sem egészséges tök sötétben telefonon olvasgatni. Aki meg szokott lelke rajta, őt zavarni fogja.
De ezért leírni egy gyártót kár lenne.
5 éve szimplán egy 100ezres telefon lenne ezzel, csak kissé felmentek az árak, ezt meg vagy lenyeljük, vagy olcsóbb telefon után kell nézni. Pl a az említett Realme 9. Vagy lehet feljebb menni pl Oppo find x5 pro (nagyon ott van, de sajnos az ára is.)
Ami igazán gáz nem a greentint, hanem a kamerahiba. Na az már baki, az sehol nem fér bele. Azzal nekem is visszaküldős lesz, úgyhogy első dolgom lesz fotózni vele egyet, ha elmosott a széle körbe, megy is vissza a dobozba.Az élet olyan mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odab***ol az ásóval, aztán haladsz tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 128GB gyári független megkímélt új akku 12 hónap szavatosság kék és fekete színben
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro / 64GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / Rossz FaceID (270)
- iPhone 16 Pro Max/Platinum/256GB/Voda! 14 ciklus!!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest