- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
#15 és #16: jogos, hogy vannak esetek, amikor Celeron/Pentium M-et lehet kétmagosra cserélni, de ilyen proci mellé általában elavult chipszeteket szoktak tenni (pl. PM/GM 945 vagy még régebbi), ami nem biztos hogy megbírkozik mindenféle dual core procival (esetleg BIOS frissítés után). PM965 és felfelé biztosan lehet állítani, hogy megbírkózik a T8000/9000 szériával is (45nm Penryn). AMD procikban és chipkészletekben nem vagyok otthon, ezért sem tértem ki csak említés szintjén rájuk. A hűtés kérdését valóban átugrottam, mellette még az is eszembe jutott, hogy a táp is feladjatja a versenyt, ha többet fogyasztó procit kell kiszolgálnia. Ezekkel pótlom/javítom holnap a cikket, köszönöm a kritikát!
#19: pl. 7200.12-esnél XP-ben lehetet állítani (nem saját tapasztalat, fórumon olvastam), de valóban lehet, hogy le van tiltva.
#25: szimpla winchester tesztnek indult, de gondoltam kicsit kibővítem általános tudnivalókkal is a cikket. Célom az volt hogy közérthető legyen, emiatt néhány részletet nem fejtettem ki teljesen vagy eléggé (vagy vannak számomra is homályos részek pl. az említett AMD proci/chipkészletek). Gondolom meghibásodott az alaplapod és azért cserélték ki, szerencsédre újabbra, de nem jellemző hogy csinálnak új revíziót ugyanabból a lapból. Ha mégis, és tudsz róla, és neked az kell, akkor nem hiszem hogy a szervíz kicserélné neked csak úgy, max ha meghibásodik.
#26: Valóban vannak olyanok amikről nem írtam (illetve a fogyasztást csak említés szintjén), de feltételeztem, hogy az olvasó tisztában van pl. az adatsűrűség fogalmával, vagy ha nem, akkor utánanéz, hogy vajon miért írom mindenhova oda hogy hány tányéros a winchester (ha mégsem annyira alap fogalom, akkor beleveszem ezt is holnap a cikkbe + a fogyasztásról kicsit bővebben).
#28: Javítottam, köszönöm (rosszul ragadt meg bennem ez a szó
).
#32: A legújabbat megnéztem, valóban nincs benne AAM állítás lehetőség, régebbit pedig még nem kerestem, majd holnap utánanézek.
#34: Próbáltam IDE módban is HDSentinel Dos változatánál (azért csak annál, mert nem ismerné fel az IDE vezérlőt az AHCI-ben telepített Windows), akkor sem ment.
#35: Köszönöm a jótanácsot, valószínűleg semmivel sem tudom majd állítani, de azért próbálkozom
Mindenki másnak is köszönöm hogy elolvasta a cikket!
-
Coolmat
őstag
Köszönöm a pozitív visszajelzéseket
Psychonaut: ment a pü.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- One mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest