Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
válasz #65755648 #44 üzenetére
Geforce GT730-ból is lehet venni 4GB DDR3-asat.
Telefon =/= VGA
Egy gyenge VGA-nál lehet, hogy nem számít a sok RAM, de itt egy erős telefonról beszélünk, ami alatt viszont kevés memória dolgozik. Persze, elég a 2 giga RAM mindenre, de nem ebben a kategóriában. Az M5 sokkal időtállóbb lesz ilyen szempontból, és ez itt a gáz. Folyamatosan nőnek az igények, 2-3 éve még az 1 giga is bőven elég volt mindenre...Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
GeryFlash
veterán
válasz #65755648 #38 üzenetére
Az M5 miért kapott 3Gb-ot hmm?
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Shyciii
veterán
válasz #65755648 #38 üzenetére
Bocsi, de én vagyok szánalmas? Egy 200eFt-os telót azzal mentegetsz, hogy ki használná ki a tudását, mert nem arra való, mint egy okostelefon
Végülis egy okostelefonon miért is csinálnánk bármit is, ugyebár? Szánalmasan Sony fan vagy. Egy 90eFt-os Oneplus One is fluidabb, és reszponzívabb a rendszer, de azért mondogass Samsungot. Kit érdekel az S5? Olcsóbban, jobb telefonokat lehet kapni.
Amúgy meg láttam, látok Sony telefonokat, mert a céges telefonjaink egy része ilyen (sajnos). Nem kevés fagyásokat produkálva, és persze szervízbe járást. Sony nem ok nélkül van a leejtőn, de azért te csak mondogasd csak a hülyeségeidet[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kinek milyen a desktopja?
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Synology NAS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- Politikai mémek
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest