Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- DIGI Mobil
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Apple Watch
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Jááááj hogy mekkora eszed van. Ki mondta hogy egyszerre? Egyáltalán a programok memóriábatöltése szerinted pont azért van mert egyszerre csinálsz mindent? Te elgondolásod szerint a 256Kb memória is elég lenne...Szerintem jobb ha csendben maradtál volna
Köszi, de Sonyt soha többé. A fénykora már régen elmúlt. -
Shyciii
veterán
válasz #65755648 #38 üzenetére
Bocsi, de én vagyok szánalmas? Egy 200eFt-os telót azzal mentegetsz, hogy ki használná ki a tudását, mert nem arra való, mint egy okostelefon
Végülis egy okostelefonon miért is csinálnánk bármit is, ugyebár? Szánalmasan Sony fan vagy. Egy 90eFt-os Oneplus One is fluidabb, és reszponzívabb a rendszer, de azért mondogass Samsungot. Kit érdekel az S5? Olcsóbban, jobb telefonokat lehet kapni.
Amúgy meg láttam, látok Sony telefonokat, mert a céges telefonjaink egy része ilyen (sajnos). Nem kevés fagyásokat produkálva, és persze szervízbe járást. Sony nem ok nélkül van a leejtőn, de azért te csak mondogasd csak a hülyeségeidet[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
Mit értesz az alatt, hogy jó kezeli a memóriát. Mondjuk 700MB-ot elfoglal a rendszer, ha jól meg van írva, ha...
Marad durván ténylegesen 1GB (mert sosem csurigra használ), multitaskingra. Lássuk csak. 1GB alatt neked meg másnak ahogy így olvasom jó a multitasking? Hol fér bele 1GB-ba 3-4 játék, navigációs program, zene, képek, videók, 8-9 tag a browserben, fordító program bla bla bla? Sehogy. Ti álmodtok, hogy tökéletes a multitasking, de valójában nem, mert max izoból próbálja a szerencsétlen megoldani, miközben máshol úgy férnek el a memóriában az említett cuccok, hogy abból az egyik játék a Real Racing, pedig az alsó hangon 1GB...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest