Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Honor Magic V2 - origami
- Macrodroid
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz GeryFlash #43 üzenetére
Valamivel el kell adni...
Geforce GT730-ból is lehet venni 4GB DDR3-asat.(#39) Shyciii: Valóban nem ok nélkül vannak lejtőn. Csak az ok nem az, hogy ne csinálnának pár baromi jó, sőt sok felhasználói igényhez (kis méretű, csúcs) talán a legjobb telefonokat. Hogy a low-end meg középkategóriában mit csinálnak azt nem tudom és nem is érdekel. Itt a Z5C-ről, vagy max a Compact szériáról beszélünk.
De hajrá, folytasd csak a trollkodást személyes tapasztalatok nélkül, hallomások meg előítéletek alapján...
[ Szerkesztve ]
-
-
laci_csk
senior tag
-
Deck
titán
Nem tudom mit fáj nektek ha úgysem veszitek meg. Ez a trollkodás. Én se kommentelek pl iphone hírekhez, hogy drága, a droid jobb, kevés a ram, Bluetooth fájlküldés sincs stb. De nektek muszáj hozzászólni ehez.
Az apple tulajok a fanatikusak nem a Sonysak. Én nem vagyok az, az biztos. De dizájn, ár, felület, használhatóság stb a Sony a nyerő nálam. Az újakat meg nem kell egyből megvenni, majd lemegy az ára, vagy lejjebb nyomja a régebbieket.
Az új iphoneba meg kisebb akksi került többé kerül, meg megkapta a 2gb ramot. Vicc. Z5 meg tesztek alapján is a legjobb kamerás mobil.[ Szerkesztve ]
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Ukrajnai háború
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest