Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz Zoli54213 #54 üzenetére
nem csak az elégről van szó - ami nem is feltétlenül igaz minden esetben -, hanem adott (ár)kategóriában - ne felejtsük el, hogy akciósan 200 e ft-on nyitott a z5c - (mondhatni) elvárás már a 3 GB.
a több nem baj, nem árt a tartalék sem, azért még senki sem panaszkodott.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Kroni1
veterán
válasz Zoli54213 #54 üzenetére
Egyet kell hogy értsek: átlag user céljaira teljesen elég, főleg úgy, hogy a Sony féle rendszer igen jól kezeli a memóriát.
De mutasson már nekem valamelyik méltatlankodó egy több RAM-mal szerelt, erősebb androidos telefont. 4.6"-os, max 4.7" méretig. Ja hogy ilyen nem nagyon van?
-
Zoli54213
aktív tag
Igazából tökéletesen elég mindenre telefonban 2GB RAM.
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
S e t h
nagyúr
válasz Quasi_modo #47 üzenetére
Azért mert ha nem írna le véleményt, akkor kritikus hangvételű hozzászólások hiányában a betérő olvasó azt látná, hogy atyaég, végre egy tökéletes telefon, semmi hiba, aztán később döbbenne csak rá a vételt követően, hogy hoppá, ez nem tökéletes.
Ez nem cocializmus, ahol csak a szépet és jót mutatjuk kifelé, jó ha mindkét oldal véleménye megjelenik és ez így van mindenütt a világon.
Kivéve Kína.
Vagy Szaud Arábia.
Észak-Korea.
Meg még pár hely.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
mackoman
tag
válasz RaveForce #49 üzenetére
Így van.....nekem nincs bajom a Sony-val,vennék is ,de a support az nevetséges,a szerviz meg vicc.Csak a szerviz miatt nem veszek Sony-t.Nagyon tetszik a Z5-Z5c ,gondolkodom is rajta,de 240 ezret kiadni garancia nélkül elég nagy bátorság.A gari papírral amit adnak hozzá ,kitörölheted a segged.Ugyan ez a helyzet a GSM boltoknál is,bár ott olcsóbban megveheted.
-
RaveForce
veterán
az a baj, h negatív... ha pozitív lenne hidd el semmi bajuk nem lenne vele
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
joey04
titán
válasz Quasi_modo #47 üzenetére
Mert fórum és leírja a véleményét.
-
m1lan
őstag
válasz #65755648 #44 üzenetére
Geforce GT730-ból is lehet venni 4GB DDR3-asat.
Telefon =/= VGA
Egy gyenge VGA-nál lehet, hogy nem számít a sok RAM, de itt egy erős telefonról beszélünk, ami alatt viszont kevés memória dolgozik. Persze, elég a 2 giga RAM mindenre, de nem ebben a kategóriában. Az M5 sokkal időtállóbb lesz ilyen szempontból, és ez itt a gáz. Folyamatosan nőnek az igények, 2-3 éve még az 1 giga is bőven elég volt mindenre...Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
atenza
senior tag
Az a baj, hogy elrontották korábban a selejt alsó/közép kategóriás telefonjaikkal. Gyakorlatilag szenvedés volt mind. Nekem is volt xperia P-m, anyagminőség meg hardver elég jó volt anno, de szoftverrel elrontották.
Alapfunkciók, mint a telefonálás nem működtek rendesen. (Ha felvetted a telefont még fél percig!!! csak gondolkozott és utána vette fel, majd még rezgett meg másik fél is hallotta a csengőhangot, szóval minden telefonálás 30mp-es művelettel kezdődött) Az S meg az U változatra is rengeteg panasz volt. Nem javították soha, azaz kb cserben hagyták a saját vásárlóikat. Van a családban egy xperia SP is, az szoftveresen szintén egy bughalmaz.
Szóval persze vegyen az ember felső kategóriás telefont (hozzáteszem az előbbiek is 70-80k-s telefonok voltak), de az az igazság hogy ezek a tapasztalatok után lehet akármilyen jó az új Z5 széria, már azért sem vennék sony-t. Pedig kedveltem a márkát meg a Z széria az egyik legszebb. (Azért a felső alsó káva csökkenhetne)
-
törölt tag
válasz GeryFlash #43 üzenetére
Valamivel el kell adni...
Geforce GT730-ból is lehet venni 4GB DDR3-asat.(#39) Shyciii: Valóban nem ok nélkül vannak lejtőn. Csak az ok nem az, hogy ne csinálnának pár baromi jó, sőt sok felhasználói igényhez (kis méretű, csúcs) talán a legjobb telefonokat. Hogy a low-end meg középkategóriában mit csinálnak azt nem tudom és nem is érdekel. Itt a Z5C-ről, vagy max a Compact szériáról beszélünk.
De hajrá, folytasd csak a trollkodást személyes tapasztalatok nélkül, hallomások meg előítéletek alapján...
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
válasz #65755648 #38 üzenetére
Az M5 miért kapott 3Gb-ot hmm?
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Shyciii
veterán
Jááááj hogy mekkora eszed van. Ki mondta hogy egyszerre? Egyáltalán a programok memóriábatöltése szerinted pont azért van mert egyszerre csinálsz mindent? Te elgondolásod szerint a 256Kb memória is elég lenne...Szerintem jobb ha csendben maradtál volna
Köszi, de Sonyt soha többé. A fénykora már régen elmúlt. -
Shyciii
veterán
válasz #65755648 #38 üzenetére
Bocsi, de én vagyok szánalmas? Egy 200eFt-os telót azzal mentegetsz, hogy ki használná ki a tudását, mert nem arra való, mint egy okostelefon
Végülis egy okostelefonon miért is csinálnánk bármit is, ugyebár? Szánalmasan Sony fan vagy. Egy 90eFt-os Oneplus One is fluidabb, és reszponzívabb a rendszer, de azért mondogass Samsungot. Kit érdekel az S5? Olcsóbban, jobb telefonokat lehet kapni.
Amúgy meg láttam, látok Sony telefonokat, mert a céges telefonjaink egy része ilyen (sajnos). Nem kevés fagyásokat produkálva, és persze szervízbe járást. Sony nem ok nélkül van a leejtőn, de azért te csak mondogasd csak a hülyeségeidet[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Annyira átlátszó és szánalmas ez a duma...
Ezt az egy nyavalyás fogódzót sikerült találni a trollkodáshoz? a 2GB RAM-ot?
Kinek nem elég a 2GB? Max aki folyamatosan különböző AAA játékokat akar nyomni rajta. Na akkor előfordulhat hogy időnként várnod kell egy betöltésre pár másodpercet. Na bumm! Szvsz nem is nekik szánták a Compact szériát. Játékra ott a nagy, vagy a Note széria a Samunál, vagy ezer másik.
Bármi mást használsz a Sony rendszere fluidabb, gyorsabb mint a legtöbb olyan márkáé amiből többet adnak el. Ha láttál volna közelről Sony-t az utóbbi években Te is tudnád. De nyilván nem (több itteni troll társaddal együtt) és a levegőbe beszéltek olyasmiről amiről fogalmatok sincs.
Pl. a múltkor egymás mellé tettünk Note3-at, S5-öt (gyakorlatilag gyári szűz rendszerekkel) meg a Z3C-t. Pár perc csend után mindenik tulaja elismerte hogy a Z3C jóval gyorsabb és folyamatosabb. Amíg as S5 felold (kikapcsolt képernyőzár), addig a Z3C-n 2-szer csinálsz végig egy felold-visszazár kombót... Nem kell ide 3GB RAM. Csak egy jó rendszer/launcher.
Az árról meg: most még valóban túl drága a Z5C. Sony sokszor ezt játssza. Megjelenéskor túlárazza a termékeit, aztán gyorsan csökkenti az árakat. Pár hónap/fél év alatt akár a 2/3-ra, felére. Ez tényleg nem túl szimpatikus húzás, arra jó hogy a valódi fanatikus rajongókat még jobban megfejje.
Ugyanezt csinálja az Apple is, csak annak olyan sok a fanatikus rajongója akit beszippantott a hype (pl. joey20), hogy később is fenn tudja tartani a magasan a konkurenciája fölé lőtt árakat. -
Shyciii
veterán
Mit értesz az alatt, hogy jó kezeli a memóriát. Mondjuk 700MB-ot elfoglal a rendszer, ha jól meg van írva, ha...
Marad durván ténylegesen 1GB (mert sosem csurigra használ), multitaskingra. Lássuk csak. 1GB alatt neked meg másnak ahogy így olvasom jó a multitasking? Hol fér bele 1GB-ba 3-4 játék, navigációs program, zene, képek, videók, 8-9 tag a browserben, fordító program bla bla bla? Sehogy. Ti álmodtok, hogy tökéletes a multitasking, de valójában nem, mert max izoból próbálja a szerencsétlen megoldani, miközben máshol úgy férnek el a memóriában az említett cuccok, hogy abból az egyik játék a Real Racing, pedig az alsó hangon 1GB... -
m1lan
őstag
Az M4 árkategóriájában még mondhatod azt, hogy elég, mert jól kezeli a rendszer, de a Z5 Compact-éban már nem. Lehet védeni a Sonyt, viszont be kell ismerni, hogy ez egy nagyon gáz húzás volt részükről. Különösen úgy, hogy a felső középkategóriában induló M5 meg 3 gigabájtot kapott... A 2012 májusában kiadott S3 LTE telefonomba is 2 gigabájt RAM került már.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
-
GeryFlash
veterán
válasz Quasi_modo #31 üzenetére
Eredeti. És vicces.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
Nem, nem a Sonyról van szó ember a Z5 compactrol van szó, az rohadtul nem idetartozik, hogy a feleannyiba kerülő Z1 compact ár/érték aránya milyen, ezt senki nem vitatja, az egy jó termék volt, még s Z3C-re is rá lehet fogni, a Z5C-t viszont kár ilyesmivel gyanúsítani. Hihetetlen számomra Sony szimpatizánsként azt látni, hogy milyen küldetéstudattal rendelkező Sony fanboyok vannak ezen a fórumon, miért nem lehet elismerni, ha a Sony bizonyos termékei rosszak? Hogy az istenbe lehet, hogy a 200 ezer helyett 130 ezer Ft-ba kerülő M5 érdekes módon kapott 3GB memóriát? Hogy lehet, hogy az első(!!!!) generációs Sony Z, ami 2012 legvégén jött ki (kisebb árcímkével mint a Z5C) már 2Gb memóriát kapott?
-
RaveForce
veterán
válasz Gempas 70 #26 üzenetére
Az olcsóbb droid biztos kafa.. akkor azt nem értem miért nem azon mobilok topikjában pezsegnek az érintettek.
azért szerencse még, h nem te mondod ki hova írjon, és bárki írhat bárhova...
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Gempas 70
aktív tag
Szerintem a stílusról.. Valami küldetéstudat lehet egyesekben amikor leszögezik az amúgy valós tényeket és megállapítják, hogy ez bizony ciki.. Pl. akik nem ebben az árfekvésben keresnek telefont de mégis ezeken a dolgokon rugóznak. Az olcsóbb droid biztos kafa.. akkor azt nem értem miért nem azon mobilok topikjában pezsegnek az érintettek. Na és ennek semmi köze ahhoz, hogy fórum meg véleményszabadság bla bla bla.. Speciel engem nem nagyon érdekelnek a fikázások.. mindenki azt csinál amit akar. Ha valami nem tetszik akkor nem írok oda, különben nem győznék írogatni a márka topikokba. Nem bonyolult ez.
-
Enci1983
senior tag
Olyat kell venni amelyik jobb, és ha mégsem jobb akkor annak a topikjában tessék vernyákolni. Tulaj vagy? Nem? Akkor nem értem a hisztit. Olvastad valahol? Netán itt valamelyik fórumban hogy egy illető hallotta valahol? Semmi személyes tapasztalat de tény hogy nem elég az ami benne van, és még drága is. Persze hogy az, egy hónapja mutatták be. De a legszebb az egészben hogy amilyen hibákat sorolnak egyesek, azt innen olvasták. Kamera hiba meg stb. Az hiba hogy figyelmeztet hogy ha túlmelegszik leáll? A többi nem hogy leáll, kikapcsol. De kár a betűért, új Sony hír és máris megjelennek a "hozzáértők".
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
laci_csk
senior tag
-
GeryFlash
veterán
válasz Zoli54213 #21 üzenetére
Csak hogy nem erről van szó.
-
Zoli54213
aktív tag
Nekem Z1 Compact van több mint másfél éve és hibátlan! Soha nem fagyott, gyors, és a legszebb telefon fehérben számomra. Ennél több nem is kell, teljes mértékben kielégíti minden igényem.
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
RaveForce
veterán
sztem add fel, a sony fanoknál, ez a dícsérd vagy mennyémán' innen mentalitas mostanaban nagyon elterjedt... hol van már mruojlak (vagy hogy hívták)
-
gabancs
addikt
válasz Quasi_modo #17 üzenetére
De csak szerinted. Ugye csak viccelsz, hogy ennyi pénzért még önként leszek a beta teszterük?
Egyrészt nem adok ennyi pénzt egy telefonért, másrészt ennyiért legalább annyit elvárnék, hogy normálisan működjön. De a sony nem így gondolja, májusban inkább kidobja a Z6-ot, persze azt is bugosan.Nekem erre se pénzem, se idegem.
[ Szerkesztve ]
-
gabancs
addikt
" De dizájn, ár, felület, használhatóság stb a Sony a nyerő nálam"
Látod, pont ez a baj a Sony-val. A használhatóság. Beázó vízálló széria, melegedésre kamera tiltás, nem működik az érintő kijelző......lehetne sorolni. És ezután jönnék majd a sonyra jellemző szoftveres hibák. Na ehhez képest drága. És emiatt van csődközelben a telefonos ágazata.
Mindenki örülne, ha lenne verseny, nem csak a samsung lenne sikeres. De nézz szét! Hol van a sony, a htc?
Egy dolgot tudnak, árazni. De tanulni a hibákból, na az nem megy. -
Wapmester
senior tag
Nagyrészt én is olvasgatom a komolyabb készülékek topikjait, de Sony topikban tényleg mindig ez megy és mindig megjelennek ugyanazok a személyek ugyanazt leírni, mintha valami mission impossible filmben lennének küldetéssel megbízva. Volt több Sony telefonom is mindegyikkel meg voltam elégedve, nem laggol nem szarakodik, szoftverek is megfeleltek, a kamera miatti túlmelegedés az egyedüli rossz tulajdonságuk, de üzemidőben is jól szerepelnek ami nekem nagyon számít. Lehet szidni hogy drága de melyik komoly telefonon nem az? Nem kell szaladni sem azonnal megvenni, akinek normális emberi méretű de erős telefon kell annak ez a Compact mindenre elég lesz.
(#14) GeryFlash: a 2 giga ram azért maradt mert akkor ki venne Z5-öst? A Compact ugyanazt tudja mint a nagy de azért kell egy kis különbség legyen, a multitasking-ot mikor próbáltad? 2 gigából 1.2-1.3 szabad szokott lenni és semmi baj a multitasking-al, kevered a galaxy modellekkel ott nem acélos a multitasking.
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
Ne zavarjon a tény, hogy jelenleg a lakásban 6 Sony termék van, 6 mobilomból 4 Sony (ericsson) volt. Biztos nagy trollkodás, hogy felvetettem, hogy az Istenbe volt pofájuk 2Gb RAM.ot rakni egy Flagshipbe. Multitasking meg megmarad álomnak. Ugyanaz a Sony az, aki 100 ezres indulócímkével, és jelenleg 60-70 ezres boltiárral árul Sony M4-et szintén 2Gb memóriával. Ezt a látens haterzést hagydj meg magadnak.
[ Szerkesztve ]
-
Wapmester
senior tag
Lehet hogy fanatikus de a fentebb megjelent személyek tényleg csak trollkodni járnak minden Sony fórumba ez nyilvánvaló, leírják minden Sony topikba ugyanazt és ez már nem negatív vélemény, hogy ezt dekrer miatt csinálják vagy nem elég izgalmas az apple topik azt nem tudni, mindenesetre a moderátorok majd megmondják
-
Danny365
őstag
"Z5 meg tesztek alapján is a legjobb kamerás mobil." -
-
S e t h
nagyúr
A ember leírhatja a véleményét, akár pozitív vagy negatív, ettől nem válik sem trollá, sem haterré, viszont aki ilyenkor a másik torkának ugrik, ott vastagon felmerül az elfogultság.
Fanatikus Sony tulaj vagy, el kell csak olvasnod amit írtál.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Deck
titán
Nem tudom mit fáj nektek ha úgysem veszitek meg. Ez a trollkodás. Én se kommentelek pl iphone hírekhez, hogy drága, a droid jobb, kevés a ram, Bluetooth fájlküldés sincs stb. De nektek muszáj hozzászólni ehez.
Az apple tulajok a fanatikusak nem a Sonysak. Én nem vagyok az, az biztos. De dizájn, ár, felület, használhatóság stb a Sony a nyerő nálam. Az újakat meg nem kell egyből megvenni, majd lemegy az ára, vagy lejjebb nyomja a régebbieket.
Az új iphoneba meg kisebb akksi került többé kerül, meg megkapta a 2gb ramot. Vicc. Z5 meg tesztek alapján is a legjobb kamerás mobil.[ Szerkesztve ]
PS5
-
GeryFlash
veterán
+1, az durva, hogy én még mindig valamilyen Sony szimpatizáns (nem fan) vagyok, de egyszerűen nincs olyan termékük az utóbbi időben, amibe ne lehetne belekötni. Z széria korrekt volt egészen a Z3+-ig, ami nagyjából semmilyen újdonságot, egyedi tulajdonságot nem hozott. Erre kiadták pöccre ugyanolyan hardverrel a Z5-öt, minimálisan jobb kamerával. És akkor csodálkozna, hogy nem meg a bolt.
Az, hogy a kolléga hogy reagál meg inkább hagyjuk. Belekeverni az Apple-öt, illetve ,,ha nem tetszik nem kell megvenni" magasröptű érvek...
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
nézd a sony sajnos (vagy nem) de nem sikeres. Éppen többek között az olyan húzásaik miatt, mint a 2gb ram. ezt lehet figyelmen kívül hagyni, de ha valaki ezt felveti, akkor nem okos dolog trollkodással levezetni a feszültséget. de persze te tudod. elhiszem, hogy fáj, hogy az általad favorizált gyártó rosszul teljesít és próbálod homokba dugni a fejed, de ez nem megoldás hosszabb távon. esetleg a seria-hu-n elmennek az ilyen megjegyzések.
-
janeszgol
félisten
Erről az érintőproblémáról szívesen olvasnék többet. Meg is teszem (fórumok).
-
GeryFlash
veterán
RAM bővítős frissítés mehetne a Z5C-re, ha mrá van pofájuk 200 ezret elkérni 2GB RAM-os telefonért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest