- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wapmester
senior tag
Nagyrészt én is olvasgatom a komolyabb készülékek topikjait, de Sony topikban tényleg mindig ez megy és mindig megjelennek ugyanazok a személyek ugyanazt leírni, mintha valami mission impossible filmben lennének küldetéssel megbízva. Volt több Sony telefonom is mindegyikkel meg voltam elégedve, nem laggol nem szarakodik, szoftverek is megfeleltek, a kamera miatti túlmelegedés az egyedüli rossz tulajdonságuk, de üzemidőben is jól szerepelnek ami nekem nagyon számít. Lehet szidni hogy drága de melyik komoly telefonon nem az? Nem kell szaladni sem azonnal megvenni, akinek normális emberi méretű de erős telefon kell annak ez a Compact mindenre elég lesz.
(#14) GeryFlash: a 2 giga ram azért maradt mert akkor ki venne Z5-öst? A Compact ugyanazt tudja mint a nagy de azért kell egy kis különbség legyen, a multitasking-ot mikor próbáltad? 2 gigából 1.2-1.3 szabad szokott lenni és semmi baj a multitasking-al, kevered a galaxy modellekkel ott nem acélos a multitasking.
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
Ne zavarjon a tény, hogy jelenleg a lakásban 6 Sony termék van, 6 mobilomból 4 Sony (ericsson) volt. Biztos nagy trollkodás, hogy felvetettem, hogy az Istenbe volt pofájuk 2Gb RAM.ot rakni egy Flagshipbe. Multitasking meg megmarad álomnak. Ugyanaz a Sony az, aki 100 ezres indulócímkével, és jelenleg 60-70 ezres boltiárral árul Sony M4-et szintén 2Gb memóriával. Ezt a látens haterzést hagydj meg magadnak.
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Bittorrent topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ZEN.com
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Digitális Állampolgárság Program
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó