Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
Johnny_vT
üzenetére
Így van szerintem is. Utaltam is rá, hogy addig nincs értelme a notch-nak amíg az ez esetben leginkább számító alsó és felső káva együtt pont olyan széles kihasználatlan csík mint amilyen széles a notch.
Tehát ha az alsó kávát a felsőhöz hozzátennék az megszüntetné a notch - szenzorok elhelyezésével magyarázható - szükségét.
Így nézve megmaradhatna a teljes kijelző a notch helyét is kitöltve, anélkül hogy méretben bármi változás történne és így a hasznos területet tekintve már csak az edge miatt lenne jobban kihasznált az S9 féle előlap ami létjogosultságán kár vitázni mivel ha nincs akkor sem ront olyan mértékben a kihasználtságon, a haszna és kényelme pedig ízlés kérdése.
Aztán hogy a felső 1db vastagabb káva dizájnban milyen lenne az iX-en azt lehet vitatni de használat tekintetében előnyösebb volna az az említettek miatt biztos.(széles = amilyen mélyen belóg)
szerk. Elolvastam az előző hozzászólásomra írt pontokba szedett választ.
Próbáltam megérteni megértetni amit írt a kolléga, de még ezt is támadja valamivel, ráadásul úgy hogy a káva és a notch is hasznos szerinte.
Megpróbáltam alátámasztva összefoglalni a saját gondolataim és a többi hozzászóló gondoltait, amik makacs tényeket tartalmaznak. Ha nem sikerül ezen információkat összetetten kezelni és csak külön külön egy részletet sikerül megragadni akkor sajnálom. -
Parallaxis
addikt
válasz
Johnny_vT
üzenetére
addig lazán elsiklott amellett a tény mellett, hogy az iX-nél nem a notch miatt nem kávamentes a telefon.
Mondjuk az S9-nél sem sokkal kisebb az a káva, ha eltekintünk attól, hogy optikailag elrejtik, mert az edge miatt ráhajtják a készülékházra (és ezzel jóval sérülékenyebbé is teszik).

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest