Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BenHans

addikt

válasz Johnny_vT #909 üzenetére

Így van szerintem is. Utaltam is rá, hogy addig nincs értelme a notch-nak amíg az ez esetben leginkább számító alsó és felső káva együtt pont olyan széles kihasználatlan csík mint amilyen széles a notch.
    Tehát ha az alsó kávát a felsőhöz hozzátennék az megszüntetné a notch - szenzorok elhelyezésével magyarázható - szükségét.
    Így nézve megmaradhatna a teljes kijelző a notch helyét is kitöltve, anélkül hogy méretben bármi változás történne és így a hasznos területet tekintve már csak az edge miatt lenne jobban kihasznált az S9 féle előlap ami létjogosultságán kár vitázni mivel ha nincs akkor sem ront olyan mértékben a kihasználtságon, a haszna és kényelme pedig ízlés kérdése.
    Aztán hogy a felső 1db vastagabb káva dizájnban milyen lenne az iX-en azt lehet vitatni de használat tekintetében előnyösebb volna az az említettek miatt biztos.

(széles = amilyen mélyen belóg)

szerk. Elolvastam az előző hozzászólásomra írt pontokba szedett választ.
    Próbáltam megérteni megértetni amit írt a kolléga, de még ezt is támadja valamivel, ráadásul úgy hogy a káva és a notch is hasznos szerinte.
    Megpróbáltam alátámasztva összefoglalni a saját gondolataim és a többi hozzászóló gondoltait, amik makacs tényeket tartalmaznak. Ha nem sikerül ezen információkat összetetten kezelni és csak külön külön egy részletet sikerül megragadni akkor sajnálom.

• Parallaxis

addikt

válasz Johnny_vT #909 üzenetére

addig lazán elsiklott amellett a tény mellett, hogy az iX-nél nem a notch miatt nem kávamentes a telefon.

Mondjuk az S9-nél sem sokkal kisebb az a káva, ha eltekintünk attól, hogy optikailag elrejtik, mert az edge miatt ráhajtják a készülékházra (és ezzel jóval sérülékenyebbé is teszik).

Új hozzászólás Aktív témák