Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Den Hadnagy

senior tag

Benne volt a pakliban, hogy elmegy a komment-rengeteg a szifon-droid flamebe, de ezt kemény volt végigolvasni :)

Számomra a 151-es hsz minden lényeges információt, érvet hordoz azzal az elvakultsággal szemben, ami a iPhone X-et körülveszi. Kényszeredett félmegoldás a belógó rész, aztán lehet ezt napestig magyarázni, szokás szerint. Ha nagyot akartak volna dobni, akkor a 151 hsz képén látható belógásmentes verziót adják ki, max kicsit később.

A legízlésesebben szvsz a Samsung oldotta meg ezt a dolgot az S8+-szal. Soha nem gondoltam volna, hogy Samum lesz, mert azt hittem, hogy a fizikai home sose tűnik el, de megcsinálták fain módon.

A színtorzuló edge panel, az arra véletlen rányúlkálás okozta gondok meg pont a legenda kategória. Pont annyiszor találkoztam velük, mint a kamerára rányúlással a "nagyon sz.rul elhelyezett" ujjlenyomat-olvasó miatt: nulla (0) alkalommal :)

Eddigi telefonjaim sorrendben: Motorola, Lenovo, Lg, Motorola, Samsung - még mielőtt jönne valaki az elfogultsággal :)

A iPhone designjának másolása meg nem az Apple dicsérete, hanem a kínai B-márkák szégyene, ez evidens. Másolják, mert trendivé próbálja tenni az Apple, aztán a B-vonal is felülne erre a hullámra. 1-2 év, és megy az egész a levesbe.

Btw a szelfikameráról bármikor lemondanék, ha a hasznos terület tovább nőhetne. Az elmúlt évek legnagyobb fa...ága volt ezt kifejleszteni/trenddé-alapfelszereltséggé tenni.

Új hozzászólás Aktív témák