- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Nakivagyok #799 üzenetére
Nincs ebben semmi meglepő. 1 hónap alatt sokat lehet gazdálkodni a befektetett pénzekkel.
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
Karavik
veterán
Rendesek ezek a MIUI developerek...rájöttek, hogy valaki kiszivárogtatja az Android P alapú internal (for developer use only) buildek-et Mi Mix 2s -hez és kiadtak figyelmeztetést ezzel kapcsolatban a leaked ROM felhasználóknak, hogy telepítés után nem fog bebootolni a teló...bár elképzelhető, hogy ez szándékosan van így
大家好:
今天我们发现,有部分用户在传播 小米MIX2S Android P 版本的刷机包(8.4.29)。经查,该版本为泄露包,仅仅是内部做的一个适配测试,设备刷入后是无法开机的,希望大家停止传播。
同时 MIUI 团队在此声明,刷入泄露包导致的一切后果,均由用户自行承担。
关于 Android 版本升级计划,有消息我们会第一时间在论坛公布,请大家耐心等待,感谢大家的理解和支持!Hivatalos forrás: [link]
Google fordítás:
Hello everyone:
Today we discovered that some users are distributing the Brush Pack (8.4.29) of the MIX2S Android P version. After investigation, this version is a leaked package. It is only an internal fit test. After the device is brushed in, it cannot be turned on. We hope that everyone will stop the spread.
At the same time, the MIUI team stated that all the consequences of brushing into the leaked package will be borne by the user.
Regarding the Android version upgrade plan, there are news that we will announce on the forum at the first time. Please wait patiently, thank you for your understanding and support![ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
Hoorus
őstag
Gearbeast-en visszaugrott az ára 650 USD-re..
[ Szerkesztve ]
-
Valakinek van tapasztalata vagy infója az olyan telefonokkal vagy a mix2 vel, hogy létezik olyan kábel amivel egyszerre lehetne tölteni és a fülhallgatót használni 3,5ös jackel?
Mert filmet ha néznék vagy hosszabb utton használnám a telefont navigálásra akkor nem ártana tölteni a telefont és a fülhallgatót is . -
Gabesz87
veterán
Egy autós tartót tudnátok ajánlani? Most egy ilyet használok. Ezzel az a bajom, hogy kb. annyit ér, mint amennyibe került. Egy doccenonel lefittyen, elfordul. Az ablakra cuppanosokat nem szeretem, mert nyomot hagy, de leginkább mert baromira takarja a kilátást. Vettem egy mágneses tartót ami szintén szellozobe megy. Ezzel meg az a bajom, hogy a jobb oldali középső szellozoben már túl messze van nekem, és nem szeretem hogy nem felém néz. Ha meg a bal oldaliba rakom (közepén) kissé már kitakarja a kormány. Arra gondoltam hogy valami olyan kéne ami a műszerfal tetején fogja vízszintesen, mert ott eléggé sík a felület. Csak attól félek hogy az is foltot hagyna és a nagyon latomezoben lenne. Milyen alternatívat javasoltok?
Most egy ilyesmivel szemezek.[ Szerkesztve ]
-
TpS
őstag
A xiaomishop-tól kapott valaki heti értesítőt a múlt héten?
-
floratm
senior tag
válasz
tibcsi0407 #778 üzenetére
Jaa hogy Euróóóó.
Gratula, megfejtetted a rejtélyt. Mi itt falun mindent dollárba látunk
-
Karavik
veterán
válasz
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
válasz
Na jól van
F@som ezekbe az átváltásokba már megkavarodik az ember.
-
-
Nakivagyok
tag
Gearbest rendelés leadva, 565 dolcsi EU expresszel. Kíváncsian várom, első rendelésem tőlük
-
Gearbest-en rendelhető ennyiért, eu raktárból németbe. Hogy Magyarországra is menne ennyiért vám mentesen azt nem tudom. Még megrágom, mert ha a mi7 tudná a b20-at (ami csoda lenne a xiaomi-tól) akkor inkább azt venném, de ha nem akkor marad a mi Mix 2s.
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
törölt tag
-
-
457EUR-s ár milyen véleményetek szerint egy 64GB 2S-ért?
[ Szerkesztve ]
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
floratm
senior tag
Ugy szeretnék már gratulálni valakinek egy Mix2s birtoklásáért
-
floratm
senior tag
Ők valahogy DHL el küldik és vámmentességet igérnek.
-
Karavik
veterán
válasz
Attipapa #765 üzenetére
Hát igen, jól emlékszem...Mi2s...2013...régi szép idők
Igaz a mondás, de ahhoz, hogy egyvalaki a más kárán tanuljon, másvalakinek kell a sajátján is, amit aztán elmesél a többieknek okulásul
Szóval respect a bevállalósaknak, mint mi vagyunk!
Nálam azért voltak/vannak nem általános esetek is, mert évente kapok ajándékba (valósan ajándékba) egy telót Xiaomi-tól MIUI global beta team tevékenységeimért cserébe (2x volt eddig ilyen), amit DHL-el küldenek és hiába deklaráltatom a csomagot VÁM/ÁFA mentes értékhatár alattira, már cseppet sem hatja meg őket, idővel immunissá váltak ez ellen...(evolúció)
-
Attipapa
aktív tag
Csak azért,mert Te is régi motoros vagy😁😁
A régi szép MI2S es időkből.
Már volt alkalmunk tanulni a saját kárunkon. Pedig a közmondás szerint: "az okos ember a más kárán tanul,a buta meg a sajátján!"
repvez:
Biztosan EU töltővel adják. Youtube kicsomagolósakat nézve.[ Szerkesztve ]
-
Megrendelve eu expressel, 564$ volt mindennel együtt, remélem tényleg nem lesz rá plusz költség és nem fog késni .
Márcsak várni kell, hogy megérkezzen.Még egy kérdés, hogy ugye ha global verzió és EU express akkor lesz anyni eszük, hogy EU töltőt addnak hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
Az 100%. DHL-nél tök mindegy mire van deklarálva a csomag (ajándék, media player, 20USD...stb). Ha Kínából érkezik automatikusan megindítják vámeljárást és bekérik a vásárlást igazoló tranzakciós adatokat (ill. egyéb bizonyítékot) amíg a csomag úton van. Ha sikerül is bizonyítani pl. PayPal számla kivonattal értékhatár alatti összegű vásárlást, akkor is 5990.- HUF áfa kerül kiszámlázásra. Ez a minimális vámteher költség.
Valós ajándék esetén (szintén bizonyítani kell) amikor nem áll rendelkezésre semmilyen vásárlást igazoló tranzakciós adat, akkor kereskedelmi áru érték alapján kell áfát ill. adott esetben vámot fizetni.
Ezeket sajnos többször is volt "szerencsém" megtapasztalni...
-
Attipapa
aktív tag
Az tuti. DHL-en még át sem tud csúszni úgy mint sima postán. Hongkongban közvetlenül átadják a DHL-nek, és azonnal kapod a DHL-től az értesítést,hogy vámköteles csomagod fog érkezni, add meg az adatait a vásárlásnak. Sajnos már ezt is kipróbáltam, és itt még plusz a vámeljárási díj 6600 Ft volt. :-( 120 dolláros telefon vol, és a végén annyiba jött ki, hogy eustock-on 30%-al olcsóbb lett volna, 1 év garival ráadásul
Nem ajánlom!
[ Szerkesztve ]
-
Attipapa
aktív tag
Ne izgulj, nincs rá semmi egyéb költség. Kínából elküldik UK.-be addig a nyomkövetőn sem látod sok esetben. Itt megfizetnek valami konténeres vámolású vámot és már indul is a DPD-vel Budapestre,úgy mintha UK.-ból,azaz "még" EU-n belülről jönne a csomag. Ezt már látod a DPD oldalán, csak a a megadott tracking elé oda kell tenni ezt a 4 karaktert: "1550"
A leghosszabb idő egy hónap volt mire ideért. a 8-18 nap viszont munkanap,nem naptári nap,amit Ők ígérnek. Hellyel-közzel belefér,legkésőbb június hónapban meg fogod kapni. 8 csomagom érkezett meg így és késésben csak 1 volt.[ Szerkesztve ]
-
Melafoto
senior tag
-
válasz
tibcsi0407 #754 üzenetére
pedig az idóvel van a legkevesebb, mert juli 1el elköltözök igy addig jó lenne ha megjönne.
ÉS a lényeg, hogy semmiképp ne legyen erre még plusz költség, mert igy is a lélektani határ felett van, de itthon a felsőközép kategória is ennyiért megy akkor inkább veszek egy felsőkategóriát. -
tibcsi0407
félisten
Megbízható, de a szállítási határidőt ne vedd készpénznek. Lehet abból simán egy hónap, sőt több is szélsőséges esetben.
A Gearbest EU Express már szokszor megbukott a vizsgán a sebesség tekintetében. Viszont biztosan ideér idővel.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
Az eu express-t hol lehet választani? én csak a prioriti line-t találom 8-18 napos határidővel 6,89$ ért.
Mennyire megbizható innen a vásárlás? csak mert elég nagy összeg és most nem szeretnék bukni ennyit, mert elég sokkiadásaim lesznek ezen kivül is, de muszáj uj készülék ami 3-4 évig legalább kitart. -
-
Attipapa
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #747 üzenetére
Nem tudom, hogy miért jó,csak ezt rendeltem, mert eddigi telefonjaimra is csak sima fóliát tettem, és 2-3 havonta cseréltem, ha opálosodott. Ahogy keresgéltem,az utamba akadt ez és mivel sokan rendeltek belőle, ezért döntöttem így
Ezt nem vizesen kell felrakni, ott van egy videó a terméklapon a felrakásról. -
Attipapa
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #744 üzenetére
Tokot nem rendelek, mert megfelel a gyári, amit adnak hozzá. Hasonló van most is a Note 4-en. Fóliát viszont rendeltem,nem üveget,mert azt nem szeretem.
[Ezt rendeltem.]
Ez egy hydrogel film. -
Attipapa
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #742 üzenetére
Akkor várunk,mi mást tehetünk. A pénz már ott van
Addig csak ilyen light-osan topikolunk
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Gabesz87 #740 üzenetére
Jól választottál...ami a szállítást illeti biztos. Aztán majd kiderül, hogy jól választottunk-e telefont is
"May 02 - May 14" -et ír feladásnak, ami valószinüleg azt jelenti, hogy nincs nagy mennyiség raktáron. Gondolom a leghamarabb megrendelteket adja fel 2-án, aztán a többit folyamatosan 14-ig, ahogyan lesz készlet raktáron. Ez egy kicsit elszomorít, mert ha sokan rendeltek az akcióban, akkor csúszhat 2 hetet a szállítás.
Gabesz871 év a garancia, de vissza küldés költsége a vevőt terheli. A Paypal talán besegít ha ilyen gond lenne.
Eddig több 10 db Xiaomi telefont rendeltem rokonoknak, kollégáknak, barátoknak,de a hat év alatt szerencsére egy meghibásodás sem volt ami miatt garanciát kellett volna érvényesíteni. Bízom benne, hogy ezt a telót is jól rakták össze[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Na, done...megrendelve. priority Line,EU express, ezt kellett választani ugye? Remélem! :-)
-
tibcsi0407
félisten
Attól még a szokásos bambázást fogjuk látni. Mire használható P-t kalapálnak belőle, az még a P alapú MIUI meggjelenés után is 1-2 hónap.
Minden főverziónál eljátszották ezt, kétlem, hogy most más lesz a helyzet.
Viszont magára a MIUI 10-re kíváncsibb vagyok. Remélem közelítenek az AOSP irányába, mint mások is teszik.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
Karavik
veterán
válasz
tibcsi0407 #725 üzenetére
Én ettől optimistább vagyok
Már most tesztelhetném az Android P alapú MIUI-t Mi Mix 2s-en csak még nem jött meg a teló
-
Gabesz87
veterán
válasz
Attipapa #736 üzenetére
Oh valóban. Nem gondoltam, hogy magyarul írják ki, én a "hungarian"-ra kerestem rá.
Hát, lehet,hogy belevágok, és szerencsét próbálok vele. A garancia az hogyan van itt GB-n, mi van ha valami nem ok a telefonnal?
Még egy kérdés: van rajta gyárilag fólia? Tokot látom adnak hozzá, de egy uvegfoliat vennék. Már ha kapható hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Gabesz87 #734 üzenetére
Olvass figyelmesebben: Basic Information menü pont: " Kiruwa, Kisampur, Kishambaa, Kiswahili, Kitaita, Kiteso, Kilaangi, Koyra Ciini, Latvian, Lithuanian, Luganda, Luluhia, Maa, Magyar, Makua, Malagasy, Malti, Dutch" csak kiragadtam az alját.
A kérdést még április 19-én tették fel, akkor még még nem volt, de a későbbi válaszban ott a "Magyar"
Pl." az erre adott válaszban is: "Does this come with Swedish language?
By Magnus Apr-27/2018 13:37:59 "Kishambaa, Kiswahili, Kitaita, Kiteso, Kilaangi, Koyra Ciini, Latvian, Lithuanian, Luganda, Luluhia, Maa, Magyar, Makua, Malagasy, Malti, Dutch[ Szerkesztve ]
-
Attipapa
aktív tag
Üdv. Mindenkinek!
Note 4-ről váltok Mi Mix 2S-re, hetek óta nézegetem, aztán tegnap megjelent a Gearbest oldalán akciósan a 6/64 fekete változat, ráadásul mivel HK raktár, így pár dollárért EU expressz szállítás is van 8-18 munkanapra.
Több telefont, laptopot is vettem már így és általában 20 nap volt az érkezése.
Xiaomi MI MIX 2S 4G Phablet Global Version - BLACK 557,98$ és 6,59$ a szállítás. Természetesen meg is rendeltem.
Itt már global romról ír a kereskedő amiben Magyar nyelv is van.
Nézzétek meg:ITT a link -
tibcsi0407
félisten
válasz
Gabesz87 #731 üzenetére
Ezt a tesztet én is olvastam, egy picit átesett a ló túloldalára. Én sem vagyok egy MIUI fan, sőt. De azért használhatatlannak nem mondanám attól még, hogy vannak sokkal jobb OEM rendszerk a piacon (OOS).
Nekem a tesztből az jött le, hogy China MIUI-t használt a cikkíró, nem global-t.[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Úgy 2 héten belül tervezek venni telefont, és eddig a Mate 10 Pro volt a jelölt, bár az árát nehezen nyelem le. Most viszont komolyan elgondolkodtam a Mi Mix 2S-en. Véleményekre volnék kíváncsi főként, mi az amitől esetleg elesek, szóval mik a negatívumok. GB-n rendkívül jó az ára most a 64GB-osnak, nekem az is elég volna. A gari nyilván egy sarkalatos pont. Láttam egy tesztet, amiben ha jól értem a kijelző szinvilagat, és magát a szoftver kritizálják kicsit. Szóval van bennem kalandvágy, kíváncsiság, de ugyanakkor erős félsz is. Nem tudom bevallaljam-e vagy inkább maradjak a mate 10 Pro mellett.
-
Karavik
veterán
válasz
tibcsi0407 #728 üzenetére
Főleg úgy, hogy azok gyárilag global stable ROM-al jönnek ki
-
-
Karavik
veterán
válasz
tibcsi0407 #726 üzenetére
Internal developer buildek (még nem lépett fel a closed alpha/beta szintre).
Úgy látszik xda-n valakinek full access van a bigota szerverekhez...
-
tibcsi0407
félisten
Daily global beta linkek (alul): [link]
-
Karavik
veterán
Már készül a P alapú MIUI Mix 2s-hez. Ez jó hír mert Oreo projekt kb semmit sem ér(t)...
-
még mindig nincs sehol elérhető készülék 6/64-es fekete verzióban megbizható eu-helyről?
-
CoolMan
MODERÁTOR
Ok, az offot legyetek szívesek befejezni! Köszönöm.
-
TpS
őstag
válasz
tibcsi0407 #582 üzenetére
Ma jött meg a Mi Smart LED asztali lámpa.
-
válasz
tibcsi0407 #713 üzenetére
Kínaiaknál is van munka ünnepe?
-
Hoorus
őstag
válasz
tibcsi0407 #711 üzenetére
Honnan rendelted? Mikorra várható az érkezése?
-
tibcsi0407
félisten
Megrendeltem végül a 6/64-et. A RAM miatt lett volna érdekes a 8/256, de nincs kedvem várni rá.
A Oneplus-t azért vettem le végül a listámról, mert inkább legyen egy egyedi külsejű készülékem, mint egy tucatelőlapos cucc.
Ha valamiért nem jönne be még sem a Mix, akkor még válthatok később is.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
válasz
tibcsi0407 #709 üzenetére
Hát ha nem tudja akkor nekem nem opció falun élek...
-
Karavik
veterán
Mi7 alábbiak mind megerősítve hivatalosan:
- kijelző mögött ujjlenyomat-olvasó
- 3D arc felismerő
- OLED kijelző
- notchSajnos B20 nincs megerősítve, ráadásul sokat fog csúszni a készülék kiadása úgyhogy nekem ennyi elég is hogy ne ezt válasszam...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
- Milyen videókártyát?
- 5 napot ad a Sony a PlayStation Plus-tagoknak a leállás miatt
- NBA és kosárlabda topic
- Mini PC
- Kriptovaluták és az adózás
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok