Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Ebben a formában közel nem igaz. Inkább úgy lenne ez igaz, hogy: Ericsson, Motorola, Nokia igazából ez a három cég tette le a technológiai alapjait a mobiltelefóniának. Ebből az Ericsson, Motorola tette a legtöbbet kiszolgáló oldalon biztosan, de kliens oldalon is úttörők voltak. A Nokia már csak később csatlakozott be az iparágba. Az igaz, hogy 1998 - 99 után 5 - 6 évig uralkodó volt a Nokia a kliens oldalon, és főleg Európában. Persze a háttérben rengeteg más technológiaia cég is meghúzódott, és sokat tettek a telefóniáért (Siemens, Alcatel, Lucent, Bell Labs, Sharp, Mitsubishi stb.)
-
=Mentor=
őstag
A cikk elolvasása után remélem magukba szállnak azok, akik szerint nem lenne kár a Nokiáért ha csődbe menne... Nagyjából mindent nekik köszönhetünk, ami a mobiltelefonok valódi funkcióját illeti.
-
nicu71
addikt
ez egy nagyonis szívemnek tetsző írás!

-
wertigo1984
őstag
Minden vezérigazgató szemüveges?

-
mark77
tag
Szerintem pereskedés helyett inkább a fejlesztésekben kellett volna együttműködni. Egyiknek sem áll túl jól szénája.
-
saelin
veterán
Ez talán az egyik legjobb cikk, amit eddig a mobilarénán olvastam! M.v.u... Ez mindent vitt.

10 000 szabadalomcsalád?! A hétszázát, jól betáraztak!
-
kolosanyi
veterán
Nagyon jó a felvezető szöveg! Komolyan, az utóbbi idők egyik legfrappánsabb írása szerintem, tetszik. A már emlegetett nokiás mondat előtt meg én is megemelem a kalapom.

-
gzbotii
nagyúr
"A FOSS Patents..."
-milyen erdekes a neve -
Bordian
tag
Lesz valami karácsonyi adás? Mert mint ha mondtatok volna vmit, de kehet h én emlékszem rosszul.

-
Fancy-boy
addikt
Legalább a szabadalmakkal van valami a kezükben.
-
margithid
veterán
Mármint mikor?
Ha valaki még nyáron vett annak szép profitja van még most is.
De szeritnem nem lesz ez sokat 10$ alatt, én sokat várok az új készülékektől, főleg úgy, hogy az apple gyengélkedik. Igaz itt a wp is, de ne felejtsük a BB csak prémium árszegmensben fog indulni, igy a profitja is magasabb lesz egy készüléken, plussz megvan az "iphone hatás", vagyis olcsóbb készülékeket nem ad ki és igy bizonyos körökben jól fog teljesíteni.
Ez mind szvsz
-
hito
nagyúr
"A finn óriás szellemi tőkéjének erejét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 2011 júniusában az Apple is inkább a licencdíjak megfizetése mellett döntött az értelmetlen pereskedés helyett."
Ez a mondtad azért több szempontból is nagyon tetszik, jó érzés olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

-milyen erdekes a neve

Akkor kellett volna vásárolni. Bár a RIM esetében semmi garancia nincs arra, hogy lesz ez jobb is
Sajnos.