- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pushalias
addikt
Itt a magyarázat: Videón látható a Nokia "Juggernaut", azaz a Lumia 820 prototípusa
Most látom, más már megírta, de már mindegy.
-
Juveman
tag
Én csak arról beszélek,hogy ezeknek a cikkeknek(és most nem a MA-át szidom,ők is vették valahonnan)csak az az értelme hogy rákattints.NOKIA PROTOTÍPUS!!!Egyből rámész.Igen lehet hogy ez a 820 valami elő telefonja volt,csak kérdezem én,ebben mi a hír?Semmi,de a célját elérte.
-
Juveman
tag
válasz
blueMerle #32 üzenetére
Elolvastam a cikket,és igen prototípusról beszél,pont ez a hülyeség.Prototípus:Új gyártmánynak, a sorozatgyártást megelőzően készült kísérleti példánya.Csak hogy ez nem az.Ez inkább egy célszerszám,ezért butaság telefonokhoz hasonlítani,vagy jellemezni.Persze érdekességnek jó,hogy ilyennel dolgoznak a Nokiánál,csak hát nem erről szól a cikk.Szerintem nem én vagyok fogalomzavarban.
-
HuMarc
veterán
Legyen inkább 1,2 cm csak legyen benne 4000 mAh-os akku....
-
blueMerle
veterán
Ez egy kacsa hír.Nem új telefon.
Mond csak: elolvastad a cikket? Vagy elég lett vola csak a címet... Vagy nem sikerült értelmezni? Hol akadtál el lelkem, hadd segítsünk neked. Melyik résznél? Annál hogy a címben szerepel a PROTOTÍPUS szó, esetleg a cikkben ennél a mondatnál: a készülék valószínűleg sosem kerül a boltok polcaira, hiszen az oldalán olvasható felirat szerint belső használatra készült.
-
AMD Power
titán
Ez így a kép alapján mekkora lehet? 5"?
-
Juveman
tag
Nem igaz,senki nem látja?Ez ugyanolyan demó telefon(vagy minek hívják ezeket),amivel a WP8-at is mutatták anno.Ilyen sablon telefon,vagy biztos van ezeknek valami elnevezése,de ez nem egy TERMÉK,szóval értitek.Lehet majd a WP9-et is hasonlón mutatják.Ez egy kacsa hír.Nem új telefon.
-
Cannabis7
senior tag
szebb kezű ember nem volt a nokiáéknál? már-már rémisztő
-
Titan44
tag
Kedves Nokia, tessék Android készülékekre is átállni. Megmenthetné a céget.
-
christopher2
csendes tag
Nem ezt a telefont használták a nyári WP8 konferencián?
-
aram01
nagyúr
válasz
Oppenheimer #7 üzenetére
akkor jó
enginev3.0: akkor jó
-
kentucky
őstag
Hírtelen a prototype 2 jutott eszembe a juggernautról
-
=Mentor=
őstag
Gyenge bulvárcikk, már azt hittem valami új Nokia "vadállat" első képei szivárogtak ki
-
moleculez
veterán
mit fikaztok egy prototiust?
a felkesz kajara is ramondjatok, hogy szar?
Telleg nem ertem. -
raub
tag
Óóó!
Valóban nem kicsi keret... -
daniel909
addikt
randa is és a kijelző feketéje is csúnya...
-
Peterson_
addikt
Ez sem rossz, de a 920 klasszisokkal szebb.
-
whiteman0524
aktív tag
"Úgy tűnik, hogy nem a Lumia 920 az egyetlen óriásmobil amivel a Nokia kísérletezett
a Nokia, hiszen ..." -
cowk
tag
480x800
-
H-ger
tag
a végén még kiderül hogy ez a nokia új IP67-es strapamobilja, és a vastag keret emmiat kell XD
-
aram01
nagyúr
böszme nagy lesz
-
randras
veterán
Elgépelés az első sorban.
-
amanoba
őstag
itt van róla videó is: [link]
és itt a magyarázat a végén :
"A translation from the video states that the Juggernaut is the Lumia 820 prototype, with the size being that large to help disguise it in public. In other words, this device won't see the light of day for consumers."
Új hozzászólás Aktív témák
ma Furcsa öszvérnek tűnik a finn gyártó „Juggernaut Semaphore” belső néven fejlesztett óriásmobilja.
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest