- Milyen okostelefont vegyek?
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz blueMerle #45 üzenetére
Mi ez a förmedvény?
Kijelző: rezisztívek közt is rémálom ahogy elnézem, gusztustalanul lassú, és ha jól értettem csak java cuccokkal birkózik meg. Ráadásul ilyen pofátlanul csórni... Ember meg nem mondja hogy az replika (amég be nem kapcsolja ).Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
vince
őstag
no, így már érthető, hogy neked, Mr. Elop, miért nem hírértékű egy belsős készülékről szóló írás
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
válasz AMD Power #30 üzenetére
4.3"
csak bacott vastag kávával
SZERINTEMNem is értem miért írják méretes kijelzőnek. Ennyi az egész kijelző, bár a csempék elég nagynak tűnnek, de szerintem nem egy hatalmas képmegjelenítő
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
pushalias
addikt
Itt a magyarázat: Videón látható a Nokia "Juggernaut", azaz a Lumia 820 prototípusa
Most látom, más már megírta, de már mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
Kérlek ebben az a hír, hogy ez a telefon lehetett egy vagy több WP8 telefon prototípusa. Eddig ezt nem tudtam, most már igen, így a hírt a magam számára új információként, hírként értelmezem
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Juveman
tag
Én csak arról beszélek,hogy ezeknek a cikkeknek(és most nem a MA-át szidom,ők is vették valahonnan)csak az az értelme hogy rákattints.NOKIA PROTOTÍPUS!!!Egyből rámész.Igen lehet hogy ez a 820 valami elő telefonja volt,csak kérdezem én,ebben mi a hír?Semmi,de a célját elérte.
-
vince
őstag
Mért lehetetlen szerinted, hogy ez a telefon volt a prototípusa valamelyik wp8-as nokiának?
-
Juveman
tag
válasz blueMerle #32 üzenetére
Elolvastam a cikket,és igen prototípusról beszél,pont ez a hülyeség.Prototípus:Új gyártmánynak, a sorozatgyártást megelőzően készült kísérleti példánya.Csak hogy ez nem az.Ez inkább egy célszerszám,ezért butaság telefonokhoz hasonlítani,vagy jellemezni.Persze érdekességnek jó,hogy ilyennel dolgoznak a Nokiánál,csak hát nem erről szól a cikk.Szerintem nem én vagyok fogalomzavarban.
-
HuMarc
veterán
Legyen inkább 1,2 cm csak legyen benne 4000 mAh-os akku....
-
blueMerle
veterán
Ez egy kacsa hír.Nem új telefon.
Mond csak: elolvastad a cikket? Vagy elég lett vola csak a címet... Vagy nem sikerült értelmezni? Hol akadtál el lelkem, hadd segítsünk neked. Melyik résznél? Annál hogy a címben szerepel a PROTOTÍPUS szó, esetleg a cikkben ennél a mondatnál: a készülék valószínűleg sosem kerül a boltok polcaira, hiszen az oldalán olvasható felirat szerint belső használatra készült.
-
Воланд
titán
az a baj, hogy ez a cikk cimeben es magaban a cikkben is benne van, aztan meg az elso hozzaszolasban. de hat el kellene olvasni, aztan meg ertelmezni....
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
AMD Power
titán
Ez így a kép alapján mekkora lehet? 5"?
-
Juveman
tag
Nem igaz,senki nem látja?Ez ugyanolyan demó telefon(vagy minek hívják ezeket),amivel a WP8-at is mutatták anno.Ilyen sablon telefon,vagy biztos van ezeknek valami elnevezése,de ez nem egy TERMÉK,szóval értitek.Lehet majd a WP9-et is hasonlón mutatják.Ez egy kacsa hír.Nem új telefon.
-
Cannabis7
senior tag
szebb kezű ember nem volt a nokiáéknál? már-már rémisztő
-
Titan44
tag
Kedves Nokia, tessék Android készülékekre is átállni. Megmenthetné a céget.
A kilencvenes évek zenéi: https://www.facebook.com/ilove90sclub
-
christopher2
csendes tag
Nem ezt a telefont használták a nyári WP8 konferencián?
Sony Ericsson K310i->Motorola V550->Nokia 5130->LG Optimus 7 E900->Sony Xperia U->Nokia Lumia 520
-
-
aram01
nagyúr
válasz Oppenheimer #7 üzenetére
akkor jó
enginev3.0: akkor jó
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
kentucky
őstag
Hírtelen a prototype 2 jutott eszembe a juggernautról
-
-
=Mentor=
őstag
Gyenge bulvárcikk, már azt hittem valami új Nokia "vadállat" első képei szivárogtak ki
-
moleculez
veterán
mit fikaztok egy prototiust?
a felkesz kajara is ramondjatok, hogy szar?
Telleg nem ertem.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
raub
tag
Óóó!
Valóban nem kicsi keret... -
daniel909
addikt
randa is és a kijelző feketéje is csúnya...
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Peterson_
addikt
Ez sem rossz, de a 920 klasszisokkal szebb.
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
whiteman0524
aktív tag
"Úgy tűnik, hogy nem a Lumia 920 az egyetlen óriásmobil amivel a Nokia kísérletezett
a Nokia, hiszen ..."[ Szerkesztve ]
-
-
cowk
tag
480x800
-
H-ger
tag
a végén még kiderül hogy ez a nokia új IP67-es strapamobilja, és a vastag keret emmiat kell XD
hger-xperiablog.blogspot.hu - Minden ami Xperia!
-
Xaels
félisten
Még jó, hogy nem ebben a formában adták ki. Ez elég nagy mellélövés lett volna. A kijelző alig nagyobb mint a végleges 820-nál cserébe a kerettel medvét lehetne ölni
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
aram01
nagyúr
böszme nagy lesz
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
randras
veterán
Elgépelés az első sorban.
-
amanoba
őstag
itt van róla videó is: [link]
és itt a magyarázat a végén :
"A translation from the video states that the Juggernaut is the Lumia 820 prototype, with the size being that large to help disguise it in public. In other words, this device won't see the light of day for consumers."[ Szerkesztve ]
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk