- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juveman
tag
Én csak arról beszélek,hogy ezeknek a cikkeknek(és most nem a MA-át szidom,ők is vették valahonnan)csak az az értelme hogy rákattints.NOKIA PROTOTÍPUS!!!Egyből rámész.Igen lehet hogy ez a 820 valami elő telefonja volt,csak kérdezem én,ebben mi a hír?Semmi,de a célját elérte.
-
Juveman
tag
válasz
blueMerle #32 üzenetére
Elolvastam a cikket,és igen prototípusról beszél,pont ez a hülyeség.Prototípus:Új gyártmánynak, a sorozatgyártást megelőzően készült kísérleti példánya.Csak hogy ez nem az.Ez inkább egy célszerszám,ezért butaság telefonokhoz hasonlítani,vagy jellemezni.Persze érdekességnek jó,hogy ilyennel dolgoznak a Nokiánál,csak hát nem erről szól a cikk.Szerintem nem én vagyok fogalomzavarban.
-
Juveman
tag
Nem igaz,senki nem látja?Ez ugyanolyan demó telefon(vagy minek hívják ezeket),amivel a WP8-at is mutatták anno.Ilyen sablon telefon,vagy biztos van ezeknek valami elnevezése,de ez nem egy TERMÉK,szóval értitek.Lehet majd a WP9-et is hasonlón mutatják.Ez egy kacsa hír.Nem új telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest