- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
Számomra a design nem is vásárlásnál fontos tényező hanem a cserénél... ez abban testesül meg,hogy nem lennék képes egy ugyanolyan burkolattal ellátott mobilt vásárolni(a belső képességétől függetlenül)...
Ok itt a wp8 és a lehetőségei miatt nagyobb a változás de külcsínre előre láthatólag alig-alig...
Mindez persze csak feltételezés a részemről mert ki tudja, hogy milyen lesz majd ez a modell is...
Bár ha lenne egy lumia burkolatba ültetett 5+ os clearblack kijelzős wp8-al esküszöm ,hogy elgondolkoznék a megvételén... -
xZer0kidx
senior tag
én pont erre írtam, hogy akkor az árában meg ne legyen benne a design csapat fizetése mert ők ugye már annyira nem erőlködnek többet...
(#49) pszili8 : inkább kihagyom de nem értem ,hogy most vagy ennyire kicsit a telefon vagy ekkora optika van az előlapi kamerában?! Milyen nagy úristen...
De a kijelző az király igaz sima tft -
kriszpontaz
veterán
Nem mondtam hogy nem jó, csak nagyon egyhangú a paletta szerintem. Nem sok mozgástere van a tervezőknek az biztos, de meglátjuk milyenek lesznek az új készülékek.
Nem ez az első gyártó aki majdnem teljesen (vagy csak feliratban eltérő) készülékházban dob piacra újabb szériás mobilt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest