- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- TKSTAR TK905
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos3
addikt
óh, ezt miért csak most mondod?
Köszönöm!
Am furi, de nokiaprogramokon találtam egy szintén nokia kiadású, de vhogy jobb kinézetű adobe readert, most azt tettem fel. annál is inkább mert az eredeti csak a c-re akakrt felmenni
leszedtem ezt is: Video_photo editor_Belle_Euro3_V1.01 De nekem ugy tűnik, h nem csinált semmit feltelepülés után (azon kívül, h kiiírta h nem törölhető) Nem lett külön ilyen szerkesztő ikon, és a galériában ha képre megyek, ott sincs szerkesztés opció :S Mit csináltam rosszul?
Ja az lehet, h nem találom a store-ban a Nokia Evolve témát. Mellesleg a store se akar ma működni,de átirányít egy másik áruház felületre, végülis az is megfelelt...
Még nem tudom, h feltelepítsem- e azt a file-t amitől meglesznek nevezve a főképernyőn az alkalmazások, egyelőre végülis jó így csupaszon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest