- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem ez a pár mondat már megütötte a szintet:
"-ha barmennyire is tajekozott vagy ezen a teren, akkor ezzel pontosan tisztaban kell hogy legyel, ahogy azzal is hogy miert. persze, nem muszaj ilyet egy mobilba tenni, de akkor ne is nagyon nevezd okostelefonnak, inkabb butafonnak, buta embereknek.
-ha ennyire nem vagy tajekozott hogy a multitasking szerepet megkerdojelezed egy OS-ben, mirol beszelsz?"Ez a pár mondat erősen arra hajaz, hogy aki Veled ért egyet, az okos, aki meg nem, az mind hülye. Vagy éppen Steve seggnyaló. A tájékozottságomat egyébként is felesleges belekeverni, nem HUP ez. Én azt vallom, hogy ha jobban tudod: cáfolj, ezt is kértem.
Egyébként streamelésre tudtommal nincs lehetőség, de lehet hogy van rá valami, mint a <video> tag. Internetrádiót, ami ShoutCastot vagy IceCastot eszik, biztosan fognak írni. Más streaming tartalomszolgáltatók is készítenek klienseket, a Pandora volt a nagy példa az első bemutatásnál.
-
Na végre! Ehhez miért kellett két és fél óra, harapófogó, nomeg egy halom személyeskedés?
A videolejátszás mondjuk nem irreális az audioszállal (csak aztán kérdés, hogy a gyári lejátszó mit szól hozzá), de a másik kettő tényleg olyan, hogy az Apple eszközeivel nem megvalósítható.
Személy szerint nem vagyok a mobilos torrentezés híve (nem szeretem a három órás telefonokat), de a pontok jogosak.
Mondjuk az Apple okosan megoldja: torrent klienst úgyse írhatsz, a böngészővel meg nehezen streamelsz hangot
Everman: Persze, de ő és én is a jailbreak nélküli megoldásokról beszéltünk.
-
Ezaz, gyere nekem ad hominemmel.
Természetesen az OS szintű multitaskingra szükség van, de inkább azt soroljad nekem, hogy mi értelme van annak, hogy egy szövegszerkesztő teljes sebességgel fut a naptár mellett, amikor 1) egyszerre úgyis csak az egyik van elöl, illetve 2) ugyanazt tapasztalnád, ha hátterbe küldéskor leszünetelne az alkalmazás.
Eddig három életszagú példa volt:
1) GPS navigáció a háttérben (a Background Location API megoldja).
2) Netrádió a háttérben (a Background Audio API megoldja).
3) MSN/VOIP a háttérben (a hozzá való API megoldja).Ezeken felül mondjál valami értelmeset inkább.
pekfiu: Pontosan erről van szó. Szerencsére az iOS4-ben az összes felsorolt igényed megvalósítható.
-
Everman
addikt
2-3 funkción kívül (navigáció, zenehallgatás, IM funkciók) mobil rendszerben ahol az erőforrások korlátozottak a teljes körű multitask nem megoldás és csak problémát jelent a megléte. Aki ezt nem látja be, az nyugodtan mondhat ellenpéldát, hogy miért is lenne jó, ha minden alkalmazás futhatna a háttérben. Aki józanul gondolkodik, az nem nagyon tud ilyesmire példát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest