- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
1., Hát én meg pont azt olvastam mindenhol, hogy a mostani szifon os előtt nem volt az alkalmazásoknak multitaskingra lehetőségük. A háttérberakás, programmegállítást ne vedd multitaskingnak, az meg sem nyekken abban az állapotában.
Ha az 5800-ból indulok ki akkor a Nokia kihozza az N8-al egyező hardverrel a gombsoros, GPS nélküli, meg Wifi nélküli változatot is. Szóval lesz itt még azonos hardverrel ellátott telefon.
pekfiu: nem, a megjelenés pillanatában biztosan nem lesz elárasztva játékokkal, az 5800-ra sem volt semmi mikor megjelent. Majd inkább a megjelenés után egy fél évvel gondolnám, hogy élvezhető, a hardvert kihasználó játékok jelennek majd meg.
-
törölt tag
itt megint az elvekkel van gond szvsz. teljeskörű multitask lehet nem kell telefonba, de ne jobs bácsi monjda meg, hogy én mit akarok párhuzamosan használni. ha én netrádiót akarok hallgatni netezés közbe (szerintem ez nem egy extrém példa), akkor hagy tehessem meg, bejövő hívásnál a navi ne haljon le, miközben babrálok a telón a háttérben engedtessék már meg, hogy futtassak valamijen csevegő klienst. de nem tehetem meg, mert steve azt mondta, hogy erre nincs szükségem. ha teljeskörű a multitask elfogyhat a hardware, de nem 1.0-ás user számára ez könnyen orvosolható.(tudom, apple terméket bekapcsolod és működik, nem kell gépészkedni. de ha ennyire kakóbiztosra akarják tervezni a rendszert még mindig lehetne csak opcionális)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest