- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rin02
aktív tag
Igen, ez mind szép és jó, csak ahogy látom a videókon (mert sokat megnéztem róla) nem használják ki ezt. Például ott vannak a játékok, a golfos szaggat, de nagyon, az Asphalt 5 sem valami tökéletes. Ráadásul amikor megérintik a képernyőt az nem is mindig reagál rá (persze ez lehet a felhasználó hibája is, mert mondjuk ujjbegy végével érinti meg), ráadásul elforgatásban sem mindenhol reagál egyből és nem is gyorsan forgat mindenhol. Úgy érzem, hogy ebből is a maximumot csak 5-10 fw update után hozzák majd ki. Nagyon remélem, hogy összekapják magukat, én szurkolok.
Itt van például egy hangszóróteszt, amin nagyon jól teljesít, csak nem jól reagál az érintésre (hangerőnél). [link]
-
Lirion
addikt
Elhiszed, hogy az nem releváns, hogy nálad mi van a topban és mi nincs?
Különben igen, egy nem érintős telefon ma már nem lehet high end. Egyszerűen kényelmetlenebb kezelni, a kisebb kijelző minden alkalmazás használhatóságát rontja, filmezni inkább vicces, mint jó rajta. Akkor már inkább egy érintős qwerty mobil, sokkal jobb, mint egy nem érintős qwerty. -
Ez a hardver elvileg erősebb, mint a HTC Legend, az meg Java-alapú létére is helyben hagyja. Oké, persze, az kisebb felbontás egy kicsivel, de annak nem így kéne megjelennie. Szerintem, bár végre 2010-re elérte a Symbian, hogy GPU pufferbe rajzoljanak az alkalmazások, még mindig valami nagyon el van búrva a grafikus rendszerben.
-
Én meg a WebOS-t leszámítva minden platformot próbáltam már, sokféle telefonon. A Nokia megoldása hasonlít, de pl. FPS szempontjából köze nincs még a legprimitívebb androidos telefonokhoz se.
A Flash meg külön vicces.
Ha van, akkor azért lassú minden, ha nincs, akkor meg szar a platformQuasi_modo: Hát ja, a linkelt oldalon felül lévő csajszis képsorozat volt az egyetlen, ami igazán jó volt - gondolom jól kifényképboltozták, ha már hivatalos képként akarják elsütni... Pedig az több mint tökéletes lett volna.
-
AndrewTdi
addikt
-
A böngésző videóról videóra egyre ratyibb lesz...
A listagörgetésnél meg nem értem, két év eltelt már az első iPhone OS óta, töredékidő alatt kisebb cégek is újra tudták implementálni normálisan a kinetic scrollingot, a Nokiának miért nem sikerül?
A zenelejátszó "indulása" határozottan gáz. Több másodpercig semmi visszajelzés, hogy most él vagy hal-e... No mindegy.
A kameraszoftver is még mindig lassú.
Egyébként a Nokia KS megoldása is lehetne legalább erős közepes, ha jól állítanák be a paramétereket. Az N8 SDK emulátorában van egy tool, az AknConf, amivel a scrollozás fizikai paramétereit lehet változtatni - azzal össze tudtam hozni kényelmesebb kombinációt. Csakhát a device-on ez úgyse lesz rajta.
-
ludsimon
veterán
Ez hol volta weboldalon? Mindegy, a lényeg, hogy valaki belinkelte.
Amúgy sokkal, de sokkal ütősebbre számítottam, bevallom őszintén.
Hát ez bizony nem felkeltette az érdeklődésem, hanem inkább az érdeklődésem csökkentette a telefon iránt.Sokkal ütősebbre számítottam, na mindegy, ez csak szvsz, remélem javítanak még egy kicsit, és részletgazdagabb, zajmentesebb, élethűbb színekkel állnak elő az igazi N8-al.
-
rin02
aktív tag
Nekem sincs bekapcsolva a menüeffekt, mert attól nagyon belassul, viszont azért jópofa. De egy közel 700 Mhz-en futó processzornak nem hiszem hogy gondot fog okozni. Már nagyon várom, hogy megjelenjen. Szerintem az összeszerelése is profi lesz, és tanultak az előbb említett telefonból(5800). Egy kérdés: ugye kapacitív kijelzője lesz. Az egyben azt is jelenti, hogy érintésre ugyanolyan érzékeny, mint mondjuk egy iPhone, vagy kapacitíven belül is van sokfajta egyéni megoldás a gyártóknál?
-
Inarus
addikt
Ezzel csak az a probléma, hogy a véleményed kultúrált közzététele alapvető jogod neked is és minden fórumozónak is, akik betartják az alapelveket. Vagyis irreális elvárás:
1.) a negatív kritika
2.) konkurenciával történő összehasonlítás
3.) a negatív kritika beszüntetése kérésreVéleményem szerint amíg ez normális stílusban történik, és nem "szétoffolásba" vagy "flame-war"-ba megy át,addig nem gáz.
-
attisx
addikt
Nekem N86-om van, szintén OLED, szintén 1200 mAh, intenzív használattal (rengeteg net O.M. 10-el 3,5G-n, néha net megosztás JoikuSpot-al + 10 órás intervallumban a ProfiMail félóránkét elenőríz két Gmail fiókot) 1-1,5 napot bír. Minimális használattal (max. néhány sms, párperc beszéd, napi félóra net + ProfiMail) 3 nap...
-
MartOOn
addikt
árban ott van ahol az 5800 volt, Spica a telefonom 5800-át meg a bicómon használom navigációnak...(ha törik törik, leszarom... 20ért hoznak angliából.) asszem ez elmond mindent!
csak a miheztartás végett:
96-2000ig Ericsson buzi voltam
aztán Nokia- buzi lettem mert az Ericsson baszott fejleszteni...
az első HTC-met 2007ben vettem winmoval
tavaly vettem az első droidomat egy G1-et most meg egy Spicával nyomom (nem mintha nem akartam volna X10-et vagy desiret vagy Legendet...) ez jutott, anyagi okokból kifolyólag.
52000 magyar forint a spica, ezért az árért jobbat, én nem találtam. nekem az 5800 egy hurka játszós teló benyomását kelti. kezelni nem rossz de egy tárgyaláson elő nem venném!
más topikban már írtam hogy annyi klónt nyomtak szerencsétlenből, hogy sztem egy "E" series minőségű klón még elfért volna. Na azt kipróbáltam volna...
Ja! 7650 óta kimondott symbian buznyák voltam! 7650, 6600, 7610, n70, 6630, n91, E66, E75, 5800... hiretelen ezek a symbianes telók jutnak eszembe amiket HASZNÁLTAM. nem csak fogdostam, használtam is. tehát van némi képem a müködésükről.
az androidban sokkal több fantáziát és jövőt látok. de remélem a symbian újra régi fényében fog tündökölni.
ez az N8 nem lesz rossz... talán... ha el nem cseszik... ami tuti az az hogy jól néz ki. -
"És amit még simán elfelejtenek az emberek az a hardverigénye a symbiannak ami a mai modern rendszerekhez képest gyakorlatilag semmi."
Kac kac, akkor miért van az, hogy a 3rd FP2-es telefonok csak a 600 MHz-es procitól kezdve működnek normális sebességgel, a 5th Editionből meg csak a Samsung tudott nem lomha telefont csinálni, és azt is csak Cortex-A8-cal?
Azért a rózsaszín köd itt is lehullhatna.
-
Kleroo
veterán
Én egyetértek veled.
A symbian nem trendi mint az android,de baromi jól használható,és pont annyira nyúltak bele,amennyire kellett.Én akárhányszor fogtam droidos telót,nem jött be, túl hype-modern-design kacat. mint vmi cyberjapánmobilkonzol.De ez csak SZVSZ.
EZ a teló remeknek tűnik. A kamerája vmi eszeveszett,ha béta szoftverrel tényleg ilyen képeket lő(vagyis sztem jobb mint a "nem rossz"...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- EAFC 25
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest