- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
árban ott van ahol az 5800 volt, Spica a telefonom 5800-át meg a bicómon használom navigációnak...(ha törik törik, leszarom... 20ért hoznak angliából.) asszem ez elmond mindent!
csak a miheztartás végett:
96-2000ig Ericsson buzi voltam
aztán Nokia- buzi lettem mert az Ericsson baszott fejleszteni...
az első HTC-met 2007ben vettem winmoval
tavaly vettem az első droidomat egy G1-et most meg egy Spicával nyomom (nem mintha nem akartam volna X10-et vagy desiret vagy Legendet...) ez jutott, anyagi okokból kifolyólag.
52000 magyar forint a spica, ezért az árért jobbat, én nem találtam. nekem az 5800 egy hurka játszós teló benyomását kelti. kezelni nem rossz de egy tárgyaláson elő nem venném!
más topikban már írtam hogy annyi klónt nyomtak szerencsétlenből, hogy sztem egy "E" series minőségű klón még elfért volna. Na azt kipróbáltam volna...
Ja! 7650 óta kimondott symbian buznyák voltam! 7650, 6600, 7610, n70, 6630, n91, E66, E75, 5800... hiretelen ezek a symbianes telók jutnak eszembe amiket HASZNÁLTAM. nem csak fogdostam, használtam is. tehát van némi képem a müködésükről.
az androidban sokkal több fantáziát és jövőt látok. de remélem a symbian újra régi fényében fog tündökölni.
ez az N8 nem lesz rossz... talán... ha el nem cseszik... ami tuti az az hogy jól néz ki. -
MartOOn
addikt
az n70 tényleg butus példa volt kollégától de az tény hogy annyit nem tud, annyival nem jobb az iphone mint a többi teló mint amennyivel többe kerül! teszem azt egy leharcolt G1-et nem adnék oda érte... (csak az ára miatt, kereskedő vónék vagy mi) vannak nagyon jó részei az iphone-nak de azt is el kell ismerni hogy nagy részt a hype miatt viszik-veszik ennyire. persze van olyan is aki a tudása miatt. az is tény hogy az alma nagy dolgot vitt véghez azzal hogy egy telefonnal (itt most legyen mindegy hogy 2g vagy 3g vagy gs) ekkorát szakított a piacból! mint marketinges és vérbeli kereskedő (kufár) le a kalappal elöttük! mondjuk egyszer nem éreztem még hogy nekem kéne egy ájfón... bár a 4g vagy HD vagy miafranc lesz a neve, a kiszivárgott képeken igen tetszetős lesz. majd meglátjuk. bocs ha hosszú lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest