- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attisx
addikt
válasz
tucsok. #2935 üzenetére
Azt azért nem mondanám, hogy minden ikont lecserél, mert az gyakorlatilag lehetetlen, de az alap gyári ikon készleten túl (ami magában kb. 350 darab) több mint 400 extra ikont tartalmaz (köztük a Garmin XT és a cClock-ét is), illetve ha ez nem lenne elég, egyedi kérés alapján tovább is bővíthető az ikonkészlet.
(#2936) Ronny3: Igen, az.
-
MC Pite
veterán
válasz
tucsok. #2508 üzenetére
Nekem fenn van, úgyhogy van a nokiaprogramokon vot fenn, vagy itt írattam alá.
Lassan alakul a telefon, de azért vérlázító néha...
Így hogy fenn a
-Garmin
-Image Echanger (gyári elképzelhetetlenül lassú, Photobowser meg csak a nokis fényképeket tudja, mást nem jelenít meg)
-Brightlight (milyen kár hogy igénytelenül lelóg a kép a kijelzőről)
-Powermp3
-tonna videólejátszó fölösegesen mert csak a gyári realplayer nem szaggat és nem csúszik; bár youtube vidók a youtube klienssel meg szaggatnak, a realplayeres módszerrel pedig wifi helyett gprsen tölti le a filmeket
-Taskman (Best)
-Energy profiler
-Mdic (angol ugyan sehogy nem akar felmeni)
-Ebuddy
-Freesigner (kamu ahogy van...)
-KeyLockClock
-Screenshot
-Timer (Best, stopper és visszaszámláló)
-Reminder (Best)
-Converter (Best)
-Messagecounter -Karma írta nekem a másik topikból mert jól működő kész progi nemvolt rá amit fel tudnék rakni
már kb annyit tud mint előző telefonjaim (jó, C702őn gps és térkép volt, de navigációra nem tudtam befogni). Összeszerelésre még a C702 is sokkal jobb volt, ezzel így jártam.Kezdek a telefonnal így lassan megbékülni, de a nokia politikájával nagyon nem vagyok; és mezei felhasználókat csak óva inteni tudok/fogok az ilyen okostelefonoktól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest