- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ludsimon
veterán
válasz
canniball #3343 üzenetére
Nekem is hamarosan kellene hardreset, mióta megvettem ~3,5 éve nem volt újratéve.
Elvileg így kell:
to hard reset when the device is off hold down the green call key, the number 3 key and the *+ key then continue to hold the keys and now hold the power key, hold all 4 keys untill the devicce boots upp and asks for the country etc.DiagramCsak nem akarok elveszteni minden adatot, úgyhogy inkább majd egyszer, halogatom mindig.
-
ludsimon
veterán
válasz
Babetta-X #3338 üzenetére
Egy kis tanács, nekem is N79-em van azért.
Igazából a fényképező nyomógombja gyárilag laza, szóval gyakorlatilag az 1-es állást a fókuszálást azt nem is érzékelem. Utána az első állásból a másodikba való állást sem érzékelem.
Csak mondom, hogy ez nem feltétlenül kikopás! Én tisztán emlékszek rá a kezdetek óta ilyen volt (újonnan vettem).
-
ludsimon
veterán
3 év intenzív használat után gondoltam megmérem most már mennyit használódott el az akkumulátor.
1200 mAh gyári Li-ion BL-6FÁtlagosan 550mA kisütőáramot kapott az akku. Segítségemre volt az Energy Pro nevezetű program.
550mA mellett 2 óra 12 percig bírta az akku.
Egy teljesen új akku elméletileg 550mA mellett 2 óra 10-15 percig kell bírnia 0%-os elhasználódás mellett.
Vagy az Energy Pro tévedett vagy tényleg ennyire okosan töltöttem a telefonomat, hogy tényleg nem használódott el vagy csak csekély mennyiségben.
Továbbra is elégedett tulajdonosa vagyok 3 éve az újonnan vásárolt N79-nek!
-
ludsimon
veterán
válasz
Danny750 #3317 üzenetére
Tényleg nagyon jól néz ki feketében.
Nekem ez a két megoldás volt anno:
1. full fehér
2. full feketeDe mivel egyik se volt, így lett fehér/szürke.
Amúgy is emlékszek rá, hogy az utolsó darabot vettem meg.
Utána rá 1 héttel a srác aki ilyen telefont akart venni mondtam, hogy hívja fel a boltot. A bolt meg mondta, hogy már egy darab sincs. -
ludsimon
veterán
Nekem még mindig megvan.
Megtaláltam a hozzám illő telefont ebben a szériában.
Ezt nekem gyártották.Amúgy meg azért lassú, mert néha napján újra is kellene telepíteni...
-
ludsimon
veterán
Nekem 3 hete leesett pofával előre 2 m-ről kijelzőre egy fém lábtörlőre (kerti), semmi baja leszámítva, hogy a bal oldalon a kijelző plexin lett egy mm-es repedés (nem tört be) és kicsit az ezüst keret karcos lett.
Ennyi.Nagyon befostam.
Azt gondoltam betört a kijelzője, vagy tönkrement, semmi baja nem volt.Ahhoz képest, hogy műanyag elképesztő mit ki nem bír.
Megnézném, hogy egy érintős fostalicskával mi lett volna...
Szanaszét tört volna a kijelző gondolom. -
ludsimon
veterán
Nagy nehezen úgy néz ki csak összejön.
Ennyi szarakodást, komolyan mondom, nem hiszem el, pedig a Nokia ingyenes térképéről van csak szó.
Kiderült, hogy a legújabb 3.01-es Maps van fent a telefonomon, még sincs hangos navigáció.
Végül csak sikerül összehoznom...
Innen sikerült tájékozódnom és megtalálni a választ a Damir aláírásában.
Úgy néz ki hamarosan minden meglesz. -
ludsimon
veterán
Érdekes ellentétek.
Mindenesetre én biztos nem vennék Spicát.Ovi Maps-ot hangos navival nem lehet sehogy sem felvarázsolni az N79-re?
Mert a kompatibilitási listában nem találtam ahonnan le lehet tölteni. -
ludsimon
veterán
Ez valami vicc?
Szerintem próbálkozz GSM bolt(ok)ban, pl bátran merem ajánlani a Partnero GSM üzletet.
Vagy próbálkozz egyéb alternatívákkal.
Csak elég sok pénzedbe kerül szvsz végigtelefonálni mindet, úgyhogy én még mindig egy jó állapotú használtat ajánlanék.De ha van pénzed végigtelefonálni, akkor nyugodtan, hátha szerencséd lesz és az első GSM boltban találsz újat.
Sok sikert! -
ludsimon
veterán
Régi...
Nagyon hozzám nőtt, egyszerűen nem kell számomra jobb telefon, annyira imádom, pedig ezelőtt félévente cseréltem a telefonjaimat..Lehet találni egész normális használt, 2 év Nokia garisat is.
Magamból indulok ki.
Én lassan 1,5 év után még mindig veszek rá fóliát a kijelzőre és még mindig tokban hordom.
Szinte makulátlan még mindig. -
ludsimon
veterán
válasz
canniball #3234 üzenetére
Kikapcs-bekapcs, jó esetben megjavul. Ha nem, akkor van még egy tippem.
Lezárod a billentyűt, megnyomod röviden a kikapcs gombot, kioldod a billentyűzárat, és voálá!
Nekem nem sűrűn fordul ilyen elő, eddig talán max 3x, pedig nem mondhatom azt, hogy hanyagolom a telefont.Nekem az N79-em teljesen tökéletes, napi 3-4 órát szoktam rajta netezni, és nem szokott vele baj lenni.
Most is erről írok. -
ludsimon
veterán
Viszont amit észrevettem minden Nokiánál, hogy az FM rádió eddig ahánnyal találkoztam, mind gagyi vevője volt.
Ugyan azzal a fejhallgatóval hallgattam mindegyik telefonnál.
N79, N82, 5310..A Samsung-ok vevője, legalább is a G600-nak valami hihetetlen érzékeny volt a rádiója!
Dunakeszi, földszinti panelház(!), és a Budapesti Roxy rádiót kiválóan, igaz monoban, de sistergés nélkül hallgattam.
Míg a többi készülék teljesen süket, sistereg össze-vissza.
Azóta is visszasírom a G600-at.
Remélem azért az új Nokia készülékek más vevőt fognak kapni, mert a mostani arra jó, hogy Budapesten belül valamennyire lehessen rádiót hallgatni. -
ludsimon
veterán
Segítségeteket kérem!
Tudtok ajánlani valami nagy tudású panoráma készítő programot?
Brutális mennyire gagyi így.....
Semmi élethű nincs benne, pedig panorámába milyen szép is lenne Dobogókő kilátójából ez a kép. -
ludsimon
veterán
Az utóbbi hónapokban rendesen nyúzva van az N79-em akkumulátor ügyileg.
Naponta töltögetem mostanában.4-5 óra Wi-Fi, napi, 20-30 perc 3G hálózaton, meg 1-2 óra zenehallgatás, esetleg, ha bele fér az időmbe.
Az mennyire normális, hogy egy ilyen napi használat mellett, már van, hogy nem én teszem fel a töltőre, hanem maga kapcsol ki, és sír töltőért?
Nekem úgy rémlik régen azért kibírt 1 és fél napot ennyi használat mellett, de nem biztos.
Régen ennyit nem használtam a telefont.A kijelző fényereje a minimumra van lehúzva, Energy Pro szerint mikor használom az Opera Mobile-t, akkor 100%-on pörgeti a prociját, de ezt csak Wi-Fi-zésnél használom.
Illetve hétvégente 10-15 óra Nokia Sports Tracker, ami a GPS jeleket fogadja, és menti el a pozíciót.
-
ludsimon
veterán
Tegnap a GPS filtering-et high-re állítottam, és elég komoly gondokba ütközött a kanyaroknál, konkrétan erre gondolok, és minden kanyarnál!
Ez így nem túl jó...Teljes útvonal itt tekinthető meg!
Nem lehet ezt egyáltalán kiszűrni??
Ha off-on volt ott is 'szépen' lecsípte a kanyarokat kerekre, high-en még durvábban..
Akkor próbáljam meg low-ba? -
ludsimon
veterán
Annyit tudok, hogy 4,5 óra biciklizés után, (106km) csak 8% ment le az aksiból.
Akár erről is lehet szó.
Állítani nem lehet rajta.
Én már várom végre az első pre- verziót, mert már lassan 1,5 éve csak a béta van, és már jó rég óta használom, és nem ártana egy kicsit frissíteni, okosítani. -
ludsimon
veterán
Én heti rendszerességgel használom a Nokia Sports Tracker-t. (De a szakmai kérdéseket ne privátban! Mostanában eléggé elszabadultak az ilyen kérdések az irányomba.)
Kizárólag telefonról lehet feltölteni.
Vagy WiFi, vagy hálózatról tudod, de nem kell megijedni, egyáltalán nem nagy ha csak az útvonalat kívánod feltölteni. Utána rákérdez, hogy kívánod e feltölteni a médiákat is.
Ezek lehetnek hallgatott zeneszám címe, videó, vagy fénykép.
Szerintem nagyon jó dolog, bár förtelmes mennyire pontatlan...
Sokszor az S kanyarból olyan egyenest csinál, hogy azt rossz nézni is.
Ajánlott a GPS filteringet kikapcsolni teljesen, bár nem lesz így se pontos, az S kanyar ugyan úgy egyenes. -
ludsimon
veterán
válasz
bajnokpityu #3044 üzenetére
Az első mondatodat kikérem magamnak!
Én soha nem csináltam ilyet, és nem is fogok, mivel amúgy sincs rá szükségem!
Meg amúgy is, én nem személyeskedtem veled, és nem válaszoltam ilyen hangnemben, de ha nem tisztelsz meg a továbbiakban, akkor nem fogok választ adni a kérdésedre.Szerinted a nem tudás mentesít a törvény alól?
Attól, hogy volt, talán nem olyan biztos, hogy lehetett is használni.. -
ludsimon
veterán
válasz
bajnokpityu #3039 üzenetére
Pittyegéssel rögzít, mivel törvény, hogy a másik félnek tudnia kell róla, és a beleegyezése nélkül nem készülhet hangfelvétel!
Nem véletlenül van, mikor betelefonálsz egy ügyfélszolgálatra, akkor bemondja, hogy hangfelvétel készül.
-
ludsimon
veterán
válasz
Taknyoshal #3029 üzenetére
10 órát simán!!
Én 5 órán át használtam, bekapcsolt kijelző, full fényerő mellett navigálásra (Garmin), és 1 csík ment le!!
Eddig Sport Tracker-t talán max. 4 órán keresztül használtam, 0 csík ment le, úgyhogy 10 órát simán fog menni, mivel a Sport Tracker-nél nem szükséges a kijelző.
Én biciklizés közben használom, és teljesen tökéletes, én is nagyon meglepődtem milyen sokáig bírja vele!
[ Módosította: philoxenia ]
-
ludsimon
veterán
(#3017) sekli:
Kipróbálva, köszönöm szépen a programot, és attisx-nak az ikont!!Bár nem jöttem rá, mit jelent az az xy a menüben?
Rámegyek, és semmi változás. Ha a másikra rámegyek akkor se semmi.
Csak a calibrate működik.(#3018) picur220:
Te most csak hsz-eket gyűjtögetsz?Én minden topicban ezt látom. Nem lesz jó vége...
Kipróbálni nem tudtad volna?
Fél perc alatt ki lehetett volna próbálni
Jó tanács: Mellőzd az ilyen semmitmondó hsz-eket szakmai topicban. Most nem konkrétan erre a hsz-re gondoltam, hanem másik topicban lévőkre.. pl.: Fotós.. -
ludsimon
veterán
Megcsinálnád akkor kalibrálhatóra?
Mert nekem még mindig az a bajom, hogy nagyon pontatlan, csak próbáld ki!!
Tegyél egy kerek labdát egy asztalra, és állítsd be telefon szerint, le fog gurulni a telefon teteje felé..A teteje felé csal 0.9-et. Vagy ezt lenne még jó valahogy átállítani, hogy 0 legyen, mikor valóban vízszintes.
-
ludsimon
veterán
válasz
Taknyoshal #2998 üzenetére
Benne volt a mondatomban....
Én semmilyen elmosódásról nem tudok, nem tudom miről beszélsz.Lehet sok volt a mai adag?
Jó, befejezem a szemétkedést. -
ludsimon
veterán
válasz
Taknyoshal #2996 üzenetére
Nem kellene annyit inni.
Bocsi, magas labda, nem bírtam kihagyni.Igen, próbáld meg stabilabban tartani a készüléket, esetleg nekitámasztani valaminek.
-
ludsimon
veterán
válasz
Taknyoshal #2994 üzenetére
Remeg a kezed.
Tartsd fixen. -
ludsimon
veterán
Van már hivatalosan ingyenes hangos navigációs térkép?
-
-
ludsimon
veterán
Most tettem fel a cClock v1.21.2-t, nagyon király lett!
Ronny3:
Hogy nem mutatja mindig?Ha nyomok egy gombot néha nekem se jön be, de aztán elalszik, még egyszer megnyomom és jó.
-
ludsimon
veterán
válasz
rene0619 #2885 üzenetére
Nekem meg az a véleményem, hogy N79-nél egyenlőre nincs jobb Nokia S60-as.
Nem szándékozom lecserélni, majd talán jövőre.
Semmi bajom nincs a telefonnal, és érdekes módon valahogy elmúlt az az érzés, hogy húúú, most nekem gyorsan az kell, lecserélem, nem az nem jó, inkább az, stb...
Felnőttem, vagy inkább úgy mondom, kinőttem belőle. -
ludsimon
veterán
Tudnátok mondani N79 alá olyan progit, ami nagy kijelzőn, készenléti módban másodpercet is tud jelezni óra?
-
ludsimon
veterán
Ha van mobil neted, akkor engedd ki a netre lekérni a műhold adatokat, csak pár kB, és utána 10mp-en belül megtalálja az összes elérhető műholdat.
Ezt úgy tudod elérni, hogy bele mész a:
Eszközök>Csatlakozás>GPS-adatok>Opciók>Helymeghat. beállítások>Helymeghat. módszerek>Kiegészített GPS-t pipáld ki.Illetve legyen megfelelően beállítva a kapcsolatoknál a mobil net kapcsolat.
Utána nyisd meg a térképeket, kérdezi, hogy kimehet e a netre, ott a lefelé nyíllal válaszd ki a Szerverbeállítások-at, válaszd ki a mobilnetet, majd okézd le.Ha így nem megy, akkor kuka a GPS.
-
ludsimon
veterán
Nekem csak a navigáció tűnik el, a térkép marad.
De azzal van a baj, hogy rámegyek az igenre, és akkor is ugyan úgy visszalép térkép módba.
Nekem nem fagy le, akkor nálad az valami bug.
Nekem él, és virul az N79, egyre jobb! Kicsit tuningoltam is most a fénykép tudásán, így még jobb. Fejlődik a kicsike, fejlődik.Nekem semelyiknél nem fagyott le.
2-es szoftnál se, és a legújabbnál se.Lehet az utolsó darabokat is kiszórták, amiket visszavittek régebben, és az került hozzátok, azért ennyire problémásak.
Én szerintem az utolsó pillanatban kaptam a telefonra, mert utána rá 1 hétre itt írta valaki a topicban, hogy már nem volt N79 a partnero-nál, ahol én is vettem.
-
ludsimon
veterán
válasz
Taknyoshal #2847 üzenetére
Persze, hogy fent van, azért, hogy fizessél, vedd meg.
Azért írja ki ezt a hülyeséget, mert azt hiszi, hogy még mindig fizetős.
Remélem mihamarabb kiadják N79-re is az ingyenes új Ovi térképet.A hackért miért kéne fizetni?
Hallottál Te már ilyenről?A legújabb szoftver hackelhető, nekem is fel van okosítva, és tökéletesen működik.
-
ludsimon
veterán
válasz
ludsimon #2845 üzenetére
Kicsit utána olvastam, és azt találtam, hogy ez a hibaüzenet akkor van, ha nincs törve a program.
Vagyis ebből következik, hogy sajnos még N79 alá egyenlőre nincs ingyenesen letölthető térkép!!!
Majd talán heteken belül.
Eddig is meg voltam nélküle, ez után is meg leszek, ha nagyon szükségem lenne rá, feltenném a törtet, de nincs, és inkább megvárom az eredeti ingyenest. -
ludsimon
veterán
Ejj de lassú volt ez a folyamat.
5 megabites neten is 2 óra, de sikerült végre!
Fent van a legújabb Nokia Maps!El se tudom képzelni, hogyan tudott a Nokia erre a szintre jutni, hogy valamit ingyen adjon !!
Még csak most jöttek rá, hogy a Google Maps teljesen ingyen van, és kellene újítani?Így viszont Nokia Maps-al jobban jár az ember, mint a Google térképével, mert nem generál adatforgalmat, mivel a telefonon van a térkép, és hangos navi is van rajta.
Ettől függetlenül, én a jól bevált Garmin-t meghagyom navigálásra, és azt is fogom használni.Viszont!
Valami gebasz van.
Elindítom az autós navigálást, és kb. 15-20mp múlva jön ezzel a szöveggel, és kilép az egész navigálásból, és átlép térkép módba.Nálad van ilyen, Taknyoshal?
Megoldás?
-
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
válasz
Taknyoshal #2836 üzenetére
Feltelepítem, de azt nézem, hogy nincs magyar nyelv?
Angol az egész? -
ludsimon
veterán
válasz
Taknyoshal #2834 üzenetére
Leírnád hogyan?
Melyik telefonra töltötted le? -
ludsimon
veterán
Egyszerűen csak tudni kell fényképezni is, nem csak a gombot lenyomni.
A szerencse az messze van a képektől.
Mindből csináltam 1-et, valamelyikből kettőt, és kész.Amúgy mondanám, hogy 2 deg-et csal a vízmérték!
Használhatatlan így sajnos.(#2821) Taknyoshal:
Ingyenes lett?
Nem is hallottam róla, de röstellem. -
ludsimon
veterán
Aki nem sűrűn nézne át a fotós oldalra.
N79-el, moddolt cam, + kicsit még ezen is csiszoltam.
KLIKK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- Fűnyíró topik
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- XPEnology
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest