- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerilee
aktív tag
Nem igazán értem az összefüggést. Valóban a WP álló módra lett tervezve, de nem kizárólagosan. Miért zárná ki a QWERTY billentyűt? Én eddig csak gépelésnél fordítottam el a telefont. Egy QWERTY-t is csak gépelésnél nyitnék ki, a többi funkciót pedig használnám álló módban. Mi a probléma?
-
törölt tag
A htc qwerty-s telója konkrétan használhatatlan is volt a WP7-tel. A DVP az álló qwertyvel legalább megeröszakolható.
#41 margithid: nem, a Symbit lehetett volna fejleszteni, s nem kellett volan kiherélni, ha idöben teszik meg a megfelelö lépéseket. Annak fejlesztésével maradtak el súlyosan, így tudtak a riválisok elmenni mellettük. A felbontás növelésének megítélését nem 2007-ben vagy utána kellett volna elkezdeni filozofálni az agyviharzásokon, hanem vagy három évvel korábban. Akkor lett volna rá idö, hogy egy full vektorgrafikás felületet gyártsanak, ami tetszöleges felbontásra tudja magát okosan skálázni. Stb. stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest