- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latitude Inc
csendes tag
A kérdés jó. Szerintem semekkorákat, mert másra vannak jelenleg kondícionálva a népek. A funkcionalitás sokadik a sorban, itt érzelmi döntésekről van szó; divatkövetésről, hovatartozásról, kifejezésről (na meg ovis játékokról, alkalmazásokról). Merem remélni, hogy a kínai másolatok létezése nem az elsődleges ami QWERTY telókról eszébe jut az utca emberének. De vegyük a BlackBerryt, igaz, nekik is van nem is egy, olcsó, hitványabb készülékük, de alapvetően nem a low-end kategória ugrik be róluk, ugye? Sőt, egyes körökben kifejezetten a sznobéria fókuszpontjába került, eszközévé lett (hogy ma ez mennyire van még így, azt nem tudom).
Érintősnél nekem a fő gondom az, hogy bár a virtuális kiosztáson a távolságokat meg lehet szokni, idővel memorizálja az agy, de túlságosan meg kell emelni az ujjat, hogy a következő 'leütést' is 'bevegye'; nem tudod annyira egy síkban tartani az ujjakat, mint a valós gomboknál. Az ez szülte kalimpálás pedig van legalább olyan fárasztó, mint fizikailag benyomni valamit (persze kérdés a nyomáserősség mekkora kell, hogy legyen).
Meg is ragadnám az alkalmat: ti eddig melyik QWERTY billentyűzetet találtátok a legjobbnak? -
BiP
nagyúr
Szerintem is. De E72 utódnak meg kevés az S40 (mind minőségben, mind a nagyobb felbontás miatt), így nem nagyon számíthatunk rá.
Ebből a vonalból az E6 és az Asha 302 az utolsók. Abból is az Asha már S40-nel jött.
Mondjuk nem tartom kizártnak, hogy jön majd egy külsőre Lumia dizájnos 3xx-es qwerty Asha majd, (302 utódként) de az messze lesz az E72-től.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Tomato firmware
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest