Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
Értem is meg nem is a kényelmetlenséget. Nyílván, ha kicsi a kijelző felülete akkor nehézkesebb nyomogatni, de azért lehetséges. Ha nem akarsz nem nyulsz oda. Csak amiért belekezdtem az androidos példával az megfogott, mikor az idős kollégám büszkén mutogatta egy alkalommal, hogy még amellett érintős is, amiért fillérekért jutott hozzá előfizuval, hát meglepődtem. Nem gondoltam volna. Ráadásul nem egy telefonbetyár, csak kíváncsi volt hogyan vélekedek az új telójáról.
De majd kiderül mennyire lesz kelendő ez a változat. Én inkább egy E7 típusú kialakítású készüléket látnék jobban, de persze nem w......-al.
-
MR007RM
addikt
Régebben az N97-nél együtt használtam gépelésnél és minden helyzetben. Baromi gyorsan ment minden. A plusz ne legyen sose kevesebb. Megint csak a korlátozás.
Tudom hogy úgy drágább volna, de vonzóbb is. Nokia E7 jutott az eszembe. Egy barátom nemrég vett egy olyat a qwerty miatt, de ha nem lett volna érintős is nem vette volna meg. És láttam hogyan használja, meg mondta is egyszerre mindkettőt. Szerintem a méret meg kialakítás teljesen mindegy már manapság.
-
MR007RM
addikt
Talán akkor volna jó ha a qwerty mellett plusz még érintős is volna. Kár ha azt kispórólják belőle. Valamikor régebben valami kínai androidos gagyit láttam egy kollégámnál hasonló kialakításban. Az érintős is volt a többi mellett. Gyorsabb kezelhetőséget ad bizonyos helyzetekben.
-
MR007RM
addikt
válasz
dreamdancer #97 üzenetére
Akkor maradjon a WP hisz olyan töketlenek hogy más náluk szóba sem kerülhet. Sőt már sokkal korábban fel kellett volna ezt ismerniük, mint a világ legtutibb rendszerét.
A Nokiának se nem android, se nem windows phone se más nem kell, csak saját maga. Amíg ezt nem ismerik fel addig ilyen rossz helyzetben maradnak. A cég mellesleg 1865-ben alakult, persze akkor még más vízeken utaztak. Szerintem a mai világban kell a megkülönböztetés, az egyéniség, ami a siker egyik titka. A nagy mohóságuk és hiszékenységük vezetett oda ahol most vannak.
-
MR007RM
addikt
válasz
margithid #83 üzenetére
"Ez igy van! Nagy feladat volt a nokiának egy saját operációs rendszer. De apple-en kivül ez senkinek nem sikerült, talán még majd msot BB-nek és ennyi"
Na ezaz ami sajnos nem derült ki. Az új vezetés csak aláásott, nehogy talpraáljon. A házasság lényege megkövetelte a jó házastársi viszonyt. Mellesleg neked sem tűnik fel, hogy a Nokia az egyetlen, aki a WP-on kívül nem foglalkozhat mással komolyan, míg a Samsung azzal próbálkozhat amivel csak akar és elégíthet ki többféle igényt egyszerre. És ez mindent elmond.
-
MR007RM
addikt
válasz
margithid #41 üzenetére
"Ne felejtsük el, hogy a nokia azért tart itt, mert a sykmbian ide süllyesztette a céget."
Inkább a cég süllyesztette oda a symbiant, ahol van. Hála az MS-től átigazolt ügynöknek.
(#24) dreamdancer: "Csakhogy a piac világosan megmondta az elmúlt években, hogy a Symbianra nincs igény...."
A WP -ra talán van igény? Nincs.
A symbian is csak egy rendszer mint a többi és van rá igény pontosan amiatt ami mögötte van. Volt értelme elölről kezdeni mindent, mikor bizonyos területeken erős volt a jelenlegi? Nem.(#40) Lirion: +1
(#46) dreamdancer: Elop azért került a Nokiához, hogy a Microsoft telefonpiaci helyzetét megerősítse egy házasság révén. Egyfajta összeolvadás történt, és ezzel ő rombolt a legtöbbet az egészen. Mondhatni az MS ingyen jutott a már felfelé törő és bajból kilábni látszó céghez. Mr Elop pontosan azért bénázhatott ideáig annyit, amennyit, mert a hosszútávú prioritások kívül keresendők, vagyis nem a Nokiáról szól.
(#49) Pirosász: "A Meego is csak arra bizonyíték,hogy más utakat kerestek"
És az miért baj? Ez is egy bizonyíték arra, hogy valakik kívülről csúnyán megcsáklyázták a finneket. A Meego-val most kint lennének a gödörből. Szeintem te magad vagy egy összeesküvéselmélet
. A symbian még ma is szépen funkcionál. Miért is kellene kukázni mikor az utolsó kihozott még mindig aljaz. Egy telónak ne csak egy részletét elemezgesd, hanem komplett az egészet. A symbi gyenge pontjait kellene feljavítani és hozzáadni az erőségeihez.
Lefogadom visszafognak térni a symbianhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest