- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
captainnemo
aktív tag
válasz
Teewine #8592 üzenetére
Én nem teljesen értem ezt a Nokia Data Package Manager-t (az utolsó verziót egyébként patchelnem is kellett, hogy regisztráció nélkül működjön). Ha beírom a product type-ot, ami ugye ami esetünkben rm-1045 és keresésre bökök, nem jön le semmi, ha viszont beírom a product kódot is hozzá, akkor látja. Ha egyszer meglátta, akkor már elég a product type is. Azt gondolnám a product type alapján listáznia kéne az összes lehetséges publikált firmwaret.
-
jeni
félisten
válasz
Teewine #7600 üzenetére
Azért a kettő nem ugyanaz!
A területi szoftveres átírás,módosítás mindig is garancia vesztéssel járt,még a symbian időszakában is igaz volt! Ez még a más gyártóknál is igaz!
Az más kérdés,hogy hardveresen teljesen egyformák vagy sem. Mert biztosan vannak eltérések a Kínai-Amerikai és az Európai kiadások közt. Valahol meg kell húzni a vonalat.
A külső tokot illetően abba lehet beleszólásuk,hogy a kopás,a repedés, a törés,az elszíneződés akár ehhez is vissza vezethet,hogy nem a gyártói alkatrésszel,tartozékkal használtad vagyis annak a tokjával!
Burt1793
Ha választani kell,hogy melyikkel fogok majd szívni,idegeskedni,szervizeltetni előbb, akkor nem kérdéses,hogy melyiket is venném meg!
-
Burt1793
veterán
válasz
Teewine #7221 üzenetére
És szoktál fülhallgatóval úgy zenét hallgatni, hogy közben a zsebedben van a telefon, nem fut semmi csak a zenelejátszó. Tehát se net, se semmi és nem is nyomkodod. Ezt mondjuk egy órán keresztül teszed végig sötét kijelzővel. Mert nekem ilyenkor és csak ilyenkor áll le és sajnos néha elég sűrűn. Plusz pl képernyőfeloldásnál behozza kapásból a képet, de utána újratölti. Ezt csinálja/csinálta? (Cyan-nal biztos csinálja, lehet, hogy te nem hallgatsz így és ennyit zenét).
-
Qukac
tag
válasz
Teewine #7213 üzenetére
Nem szeretek macerázni, romolgatni. Ezért is váltottam WP-re, nekem nem kell a sufni tunning, hogy menjen a dolog, működjön out of the box minden. Várni meg tudok, csak szimplán lelkes vagyok, mert tényleg hasznos újítások jönnek nem egy update, amitől megváltozik egy ikon egy sarka és kész. Így is imádom használni a telefont, nagyon jó szóval nem érzem a késztetést, hogy romolgassak itt.
-
Integrale
veterán
-
Unlimited
aktív tag
válasz
Teewine #7178 üzenetére
Úgy, ahogy lumia 930 is tele van a használt oldal, hogy eladó, elcserélném, ezért, vagy azért. Ebből sok mindent nem lehet leszűrni, főleg, hogy egy készülék prémium, vagy sem. Abban viszont igazad van, hogy egy használati tárgy, amiért prémium árat elkérnek, ott álltalában sok-sok kiegészítőt kapsz hozzá. De ez egyik telefonnál sem állja meg a helyét. Kapod hozzá a minimálisz. Kapsz egy töltőt, meg egy fülhallgatót, azt ennyi. Szerintem egy 150-200ezres telefon árába bele kéne férnie egy szép, minőségi toknak. Például. Testvérem S5én is egy szép, minőségi bőrtok volt, amin itt virított a Samsung felirat. Meglepődve hallgattam, hogy azt úgy vette hozzá 4-5 ezer forintért. Vajon nem fért volna bele a gyártónak egy max. 500 Forint elóállítási költségű szép tok. Neki 500ba kerül, a vásárló meg azt érzi tőle, hogy igen, milyen jó minőségű, szép tokot adtak hozzá, mert én megvettem a Samsung legdrágább telefonját, ami kb betegre keresi magát. Én inkább etől érezném a telefonom minőségi,prémium készüléknek. Mert ebben a kategóriában már processzor, ram, belső tárhely, stb. mind oda van téve, mert máskülönben labdába sem rúghatna a gyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest