Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teewine

    tag

    A telepítést SIM kártya nélkül ajánlják.

    1. A Nokia Data Package Manager-el letöltöttem az RM-1045 VAR EURO 3V CV BLACK romot, ami a finn telefonokon van. Ennek a romnak a Product Code-ja 059W0X5.

    2. Ezt a ROM-ot a Nokia Care Suite alkalmazáson belül a Product Support Tool alkalmazással telepítettem fel az alábbiak szerint.

    - Product Support Tool/File/Open Product/RM-1045
    - Programming/Recovery/059W0X5
    - Start

    A Start lenyomását követően leellenőrzi a program a romot, majd kéri hogy csatlakoztasd a telefont a számítógéphez. (kikapcsolt állapotban, SIM kártya nélkül)

    A telefont kikapcsolt állapotban a Hangerő le gombot nyomva tartva dugtam rá az adatkábelre, aminek természetesen a vége a számítógép USB portjába volt dugva. A hangerő le gombot addig tartottam nyomva, míg el nem múlt a telefon kijelzőjén a felkiáltó jel és ezt követően a telefon képernyőjének felső harmadában meg nem jelent a NOKIA felirat. Ezután engedtem el a hangerő le gombot a telefonon.

    Ezt követően a program felajánlotta, hogy biztos, hogy másik Product Code-ú ROM-ot akarok a telefonra telepíteni. Itt kiválasztottam, hogy igen, majd elindult a telepítés. A telepítés vagy 10 percet vett igénybe.

    Ezzel feltelepült a telefonomra a finn Cyan ROM.

    Ezt a telepítési módot kell alkalmazni, ha halott a telefon, tehát még be sem lehet kapcsolni.

    A telefon bekapcsolását követően a telefonon beléptem a beállításokon belül a software frissítés ellenőrzésére, ahol felajánlotta a telefon a frissítést. Végül Denim-re frissült a telefonom.

    A ROM letöltéséhez a Data Package Manager 4.2 (2012.18.0) verzióját használtam.
    A ROM telepítéséhez a Nokia Care Suite 2014.24.09. verzióját használtam.

    Mind a két program megtalálható a neten. A Data Package Manager programnak van újabb verziója is, de amit nekem sikerült letölteni az vírusos volt.

    Tudomásom szerint mindkét program legális, illetve a ROM csere is, hiszen gyári Nokia Rom-ról van szó. Véleményem szerint ez amit leírtam, nem tartozik WAREZ témakörbe.

    És a legfontosabb! Semmiféle felelősséget sem vállalok azért, ha valakinek a készüléke működésképtelenné válna a ROM csere miatt, mert nem úgy csinál valamit, ahogy kell.

    Nekem sikerült, minden tökéletesen működik.

    Véleményem szerint azzal is számolni kell, hogy ez akár garancia vesztéssel is járhat.

    [ Szerkesztve ]

    Emotiva

Új hozzászólás Aktív témák