- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
Ez Lumia topik, nem fogom ecsetelni, milyen a különbség az alma és a WP10 között...
De ha még félévig szeretnéd használni, akkor szerintem ez a csere pitiáner kis összeg.
A cserét meg jó, ha olyanra bízod, akinek egyrészt van hozzá rohadt vékony spécifejű csavarhúzója (nekem sem volt ilyenem, de mivel az akksi a felpúposodással elvégezte azt a munkát, hogy kivegyem a helyéről, így nekem könnyebb dolgom volt), másrészt ha elcseszi a telót, akkor az nem a te sarad lesz. Ugyanis az akksi alatt van egy vékony szalagkábel, illetve közvetlenül alatta a kijelző, ami törik, reped, stb. Van videó a Youtube-on a cseréről, de ott is úgy csinálják, mintha hímes tojással bánnának. Ennek az oka, hogy az akksi valami trutyival a kijelző mögötti lapos felültre van erősen felragasztva. na, ezt onnan csak óvatos lefeszegetéssel lehet eltávolítani. Nekem ebben segített a púpossá válás... -
Downsampling
senior tag
Nagyon jó lett a telóm! Az üzemidőt még nem mértem le teljesen korrekten, de ég és föld, valszeg az én szokásaimhoz illeszkedve napokig (2-3 napot biztosan) elmenne egy töltéssel. Ez persze óriási a korábbi tíz perccel (mondjuk a régi akksi zárlatos lehetett) szemben!
Csak ajánlani tudom ezt az akksit innen! Simán megér ennyi pénzt! (nem kínai gagyi)
Az más tészta, hogy közben vettem egy almás telót, így a 930 tegnaptól már csak második készülék, csak adatforgalom megy rajta....
-
Downsampling
senior tag
Köszi! Nekem elsődlegesen azért kell a csere, mert a régi annyira felpúposodott, hogy a készülék ledobta a hátlapot (de nyilván elég beteg amúgy is).
(a másik kérdésedre nem tudom a választ, nálam a 930-on WP10 van, van egy 925-öm (amit most a 930 rossz akksija miatt újra használok), 8.1-gyel, de azon nem is telepítettem FB-t. Igazából a Messenger megszűnése miatt nem is lenne sok értelme)
-
Blue Eagle
őstag
Wifi modul külön nincs a telefonban, max wifi antenna. Jobban mondva van csak nem úgy külön. Egységet képez a főpanellal. Javítása szinte kizárt, igazi nagy kihívás lenne. Megoldás mai szervizek javítási szemlélete szerint főpanel csere. Ebben az esetben IMEI szám, MAC címek változnak elvileg.
-
tibike8
őstag
Csak hogy csatlakozzak én is ehhez. Nálam is kb ugyanez a helyzet. Heti kb egyszer csinálja. Reboot után rendben. Először a routerre gondoltam mert nem mai darab, de a droidos teló mindig tud ilyenkor is csatlakozni. Azt nem fogalmaztam még meg magamban, hogy esetleg a munkahelyi hálózatok bolondítják meg - itt is van sok -, mert akkor napi szinten tapasztalnám szerintem. Bár lehet hogy tévedek
Olyat meg én nem tapasztaltam még, hogy menet közben lecsatlakozik a wifiről. -
plau85
tag
Nekem van. De én már megszoktam. Amit észrevettem hogy akkor dobálja csak el a wifit ha a munkahelyemen végig bekapcsolva hagyom és a rengeteg router bebolondítja, elég nagy a hotel. Nagyjából hetente egyszer szokta eljátszani. Viszont ha hazautazunk a szüleinkhez mint most is 3 hetet otthon voltunk semmi problémája. Visszajöttünk múlt hét szerdán és pont tegnap már jelentkezett is a hiba. Nyomtam egy szokásos restartot és minden megy tovább
. Lehet bekéne adnom carebe mert lassan lejár a két évem de attól félek ha megbontják utána elő jönnének a tipikus hibák ( mikrofon, képernyő elállás). Lekopogom hogy ez a majdnem két év alatt mióta megvan semmi hardveres gondja nem volt. Pedig úszott is a kicsike
-
Williams
aktív tag
Háromszor volt szervízben wifi problémával. Változatlanul nem működik megfelelően. Látja a hálózatokat (pl. az otthonit), de nem csatlakozik fel sikertelen bejelentkezés hibával. Random módon egy, vagy akár több nap után jön elő. Újraindítás után megint megy néhány napig. Jelenleg ott tartok, hogy felvettem a kapcsolatot a Microsoft-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 10
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest