- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
juuzer #13361 üzenetére
Azon részét nem olvastad a hozzászólásaimnak ahol azt ecseteltem, hogy a régi 920-as közel sem ennyire rossz. Én egy szóval se mondtam, hogy DSLR minőséget várok, de ez a pöttyözés a sötét részeknél azért vicc pláne annak függvényében, hogy egy 2012-es 920 széria nem produkál ilyet. Azt hiszem érthető a felháborodásom oka
-
jengab
tag
930al nem 4Gztem még, de a 635ön megjelent a 3G felirat helyett a térerő mellett, hogy LTE. De egyébként Telekomnál is csak akkor működik ez, ha olyan a díjcsomagod. Szóval gyanítom, hogy nincs 4G a díjcsomagodban. Vagy ha igen, akkor a Telenortól kéne megkérdezni, hogy mi a helyzet.
-
flesh
tag
Beállítások ott balra húzva > alkalmazások > fénykép+kamera alul Automatikus feltöltés > Onedrive > Fényképek > Legjobb minőség (Wi-Fi kapcsolat szükséges) ez legyen kiválaszva.
Csak a beállítás után készült fényképekre fog vonatkozni, az ezelőttieket manuálisan kell feltölteni.
-
tomboy0013
veterán
Fogalmam sincs milyen anyag a külső rész, de úgy láttam ragasztva van a belső mikro szálas részhez ezért vizes műveletet nem annyira mertem vele csinálni, ablakmosó meg eszembe sem jutott volna, de ha megjön a tokod és eltelik 1 hét(annyi idő alatt tuti koszos lesz
) letesztelheted és megoszthatod velem is
zsoltzsolt: nemtudom mi a baja mágnessel.
-
Tecsa
aktív tag
A litium ionos akksinak kb az a legrosszab ha lemeríted. Ezért a telefonokban van olyan védelem, hogy az akksit nem hagyja teljesen lemerülni, ergo ha a telefon kikapcsol még 15-20% az akku töltöttsége. Így próbálják megvéden az akksit a juuzertől.
(no offense)
A töltést meg kikapcsolja a készülék amint eléri a 100%ot.
-
tomboy0013
veterán
Ha a CP-637-es gyári tokra gondolsz akkor a válasz igen, én azt használom
Zöld színben vettem, ha farmerzsebben akarod hordani nem biztos, hogy javaslom mert elég bumfordi
Én öltönyzsebben hordom(általában a zakóm belső zsebében) és még úgy is piszkolódik a tok szélein annyi bajom van csak vele (szűk farmernél a dörzsöléstől biztos sokkal hamarabb retkes lesz). Szerintem baromi jól néz ki a telefon ezzel a tokkal, jó a tok minősége is. Ma sikerült leejtenem bent a padlóra de semmi gond nem lett a telefonnal és a tokon sem látszik semmi, elég erős a műanyag része, szóval nem hinném, hogy könnyen törne. Tokokhoz képest elég borsos az ára, de megéri. Ha feketében veszed úgy még kosz sem látszik rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- OLED monitor topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- nVidia tulajok OFF topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest