- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
waces
aktív tag
válasz
Auratech #4382 üzenetére
jogos, nem tudom miert irtam ccd-t a cmos helyett. ettol fuggetlenul lattam kepet 1020-al keszitve es csinaltam joparat a sajat 925-el is, csak amolyan ellenprobakent.. alapvetoen egy kozepes kompakt szintje (a 925) ha mondjuk nagyitani akarsz belole. nyilvan kepernyo meretben szep, de afelett nem (es ez csak az egyik hiba a mobilos fotozasnal, a rengeteg egyeb kianyossag mellett. pl "objektiv" minosege, rajzolata, fenyereje).
ez persze nem jelenti azt, hogy nem lehet ilyen gepekkel is jo kepet kesziteni, mert lehet, a kep, a pillanat elkapasa eszkoztol fuggetlen. csak nem kell bedolni a 41 mpixelnek meg annak, hogy minosegi kepet csinal barki is mobillal. -
BobTail
őstag
válasz
Auratech #4383 üzenetére
És ekkor még nem volt Nokia Camera, ami sok szempontból javítana ezen az összehasonlításon a Lumia 925 javára
1020-ban valóban messzebb van a legkisebb fókusztávolság, de ezt a 3x zoom behozza + a lencsékkel/objektívekkel is jobban lehet szórakozni a zoom miatt
-
Auratech
őstag
válasz
Auratech #4378 üzenetére
Csak most fogtam fel, ki is válaszolt
... Ezek szerint nyugodtam megvehetem a 925-t, ha neked is megfelel..
Egész nap a lótás-futás mellett gyakran látok olyan akciót, hogy azonnal fotóznám, de omniával reménytelen és a végeredmény is nagyon szerény..
A 808 már tényleg nem pálya, kell a 4g, a 1020 meg ronda nekem. A 1520 túl nagy. A 930 meg túl drága lesz, hogy elázzon a bringán...Marad a 925-öd "kompromisszum".
(Az omniám végnapjait éli bár lehet évekig eltart az agóniája...) -
waces
aktív tag
válasz
Auratech #4375 üzenetére
no offense és no flame, de a komoly fotós fényképezőgép az nemlétező fogalom (és ideértem a 1520,1020 párost is). egyszerűen a technológia miatt. mivel a körömnyire zsugorított képrögzítő felület (aka ccd) képtelen lesz igazán jó képet készíteni. a saját mezőnyükben kell kezelni ezeket a "kamerákat", jó facebookra meg instagramra de semmi több. de itt még az se segítene ha rawban tudnának fotózni.egy alsó középkategóriás kompakt szintjét hozzák. ha az megfelel, akkor mindegyik lumia jó lesz neked, ha nem, akkor meg egyetlen mobilos kamera sem.
-
BobTail
őstag
válasz
Auratech #4376 üzenetére
Nem valószínű. Az előző hsz-edre reagálva pedig a kijelző színét lehet variálni a Lumia színprofillal (hideg-meleg-szaturáció), és sokat lehet az alapértelmezett beállítások vele javítani! Illetve, ha automatikus a fényerőszabályzás, és kimész napra, akkor sokkal fényesebbre állítja, mintha manuálisan a "nagy"-on lenne - és mindezt "kontrasztos megjelenítés" nélkül teszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest