- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
glehel
senior tag
kb milyen mély? mert a 3M nek van egy Vikuiti CV8 nevű fóliája vastag ragasztóréteggel ami kitölti a kisebb mélységű karcokat 12 µm -ig.
http://displayschutz.3mdeutschland.de/mysafedisplay-cv8-technik.html
használtam bevált. (nem volt karcos a kijelzőm csak azt hittem jobban fog tapadni a széleire mivel azt írták hogy extra erősen tapad.)
tesztelés miatt lecseréltem a DQCT130-ra. baromi jó fólia! eddig a legjobb! rátapad végig egyenletesen a széleire 3 darab 1600 Ft.mosható, karcálló Kristallklarstb...
-
Wa2x_
veterán
Teljesen amatőr nyelven lesz és az alapoktól leírva!
Állvány + tok, de ez 920-hoz való, sajna 925-höz nem találtam, meg nekem alapból 920-am van és abba tettem bele a 925-öt.
-
gretzky77
veterán
Köszi mindenki,ezt a hsz-t már a fehér 925-ről pötyögöm,élőben még szebb ez a teló nagyon tetszik! Valami kötelező alkalmazás,amit ajánlotok? A nokias dolgok nagy része megvan esetleg vmi más? A nokia zene cuccot hogy lehet müködésre bírni? Az akksi ikonnál nem lehet beállitani,hogy mutassa a %-ot? Köszi
-
inthro
aktív tag
Szia
Akkor ha megkérhetlek egy gyors és rövid tesztre, megtennél nekem valamit?
Ha kérhetlek állítsd már át a témát feketéről fehérre, és a fényerőt max-ra. Majd légyszi menj már ki a szabadba (hátha sütni is fog a nap) és arra lennék kíváncsi, hogy mennyire lehet látni a kijelzőt. Mert az én Amoled-es Padfone-om nagyon gatya napsütésben, borús időben még okés, de napfényben semmit sem lehet látni, még megnövelt fényerőnél sem. Köszönöm, ha megcsinálod ezt az apro dolgot -
konyi79
addikt
Én is ezen agyalok egy ideje. Tele van az e-bay utólag burkolat alá beépíthető tekerccsel, azt nézegettem én is minek a rusnya hátlap a 925-re? -ha nem fosnék bukik a gari, egyből belegyűrném. Inkább adták volna annyival drágábban a 925-öt, mint utólag vetessenek készülékvastagító kiegészítőket...
-
-
viewdetails
addikt
Zyrius
"Jó 60k-val drágább a 1020 viszont az műanyag, ami nekem jobban tetszik."
Meg is válaszoltad a kérdésed.
Nekem nem áll el sehol, sem a mostani, sem az előző.savoo
Hasonló volt az én logikám is.BobTail
És még mindig van akinek abból jut?No offense, inkább recsegjen kicsit a műanyag ház, mint behaljon a wifi, vagy "meg kelljen tanulnom tartani" a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- SSD kibeszélő
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest