Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Pl van olyan alkalmazás, aminek a Win 10-es UAP verziója sokkal használhatóbb, mint a 8.1-es. És folyamatosan jönnek a meglévő programok UAP kiadásai, pl Windows Central app is ilyen és kb naponta jön ki hozzá frissítés. Plusz ugye van OTG, meg BT bill, egér támogatás is. Kibővített Action center stb. Én már nem mennék vissza 8.1-re, egyszerűen már zavarnak a 8.1 óriási betűi.
-
Petester
senior tag
Az előttem szólókon felül még annyi, hogy van/lesz olyan alkalmazás, amit már csak W10-en frissítenek vagy adnak ki.
Pl. a családi szobát kilőtték és helyébe tették a Group Me(?) nevű alkalmazást. Ezzel kapcsolatban olvastam, hogy kibővítik naptár kezelő funkcióval, de ha jól emlékszek, akkor csak a W10-re jön ki. -
pengwin
addikt
Univerzális Windows platform és appok, Edge böngésző, Continuum (csak 64 bites készülékeken), kicsit "pimpelt" kezelőfelület...
Meg szerintem sokan a WP8-as tapasztalatokból kiindulva úgy gondolják, hogy ennek sokkal jobbnak kell lennie, mint az eddigieknek, elvégre a WP8 is sokat fejlődött megjelenése óta (mondjuk volt hova és szerintem van is, még mindig). -
hroberto
veterán
Én a napokban vettem egy 950-et, előtte 930-am volt. Szerintem sokkal kellemesebb, szebb, jobban használható a Windows 10. A 8.1 nagyon fapadosnak tűnik ennek tükrében.
Igaz, az első nap produkált érdekes dolgokat, de azóta frissültek a rendszeralkalmazások, sőt tegnap maga a rendszer is. Jelenleg semmi gondom vele. És folyamatosan fejlesztik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft által bekebelezett Nokia új csúcsmodellje nem tud semmit extrát, de amit igen, azt magabiztosan hozza.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- PlayStation 5
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest