- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Ami kapasbol beugrik, mert nekem fontos:
- kijelzo fenyerejenek modositasa a gyari ertekeken felul (ez pl. este jon jol, nalam mindennapos a hasznalata, tovabb csokkentheto a fenyero - akksikimelo egyreszt, masreszt nem bantja az ember szemet az eros feny)
- szoveg diktalasa (autoban pl. sms, de akar itthon is mikozben az ember csinal valamit, nem kell irni)
- swype vagy swype-szeru billentyuzet (sokkal gyorsabb iras)
- bongeszes: alternativ bongeszok, amikkel gyorsabban es egyszerubben lehet elerni konyvjelzoket, megnyitott oldalakat (wp-ben ez tobb klikk es nem olyan jol attekintheto. androidon pl. eleg "osszehuzni" ket ujjal egy bongeszo-oldalt es maris latod a tobbi nyitott lapot, stb)Na most ido hianyaban nem irok tobbet, de van sok minden, ami egyszeruen kenyelmesebb vagy egyaltalan lehetseges androidon, mig wp-n nem. Nem mondom, hogy ezek nelkul nem lehet elni, csak igazabol ha van ra mukodo alternativa, akkor az ember miert szurjon ki magaval, igazabol a sajat mindennapjaimat konnyitem meg.
-
btudos
nagyúr
ROM csere
Viccet félretéve amiben a droid jobb (a tesreszabhatóságon túl), azok a nem mindennapi funkciók. Pl. WP-n nem tudsz torrentezni (még), nem tud USB OTG-t és nem tudom, még lehetne találni millió dolgot amit a droiddal meg lehet oldani WP-vel nem, de nekem személy szerint nincs rá szükségem. A WP fő hátránya egyelőre az alkalmazások relatíve kis száma, ami elsősorban annak köszönhető, hogy a WP8 megjelenéséig nem lehetett natív kódban alkalmazást fejleszteni rá.
Az általad idézett sorok elsősorban arról szólnak, hogy a WP8 a dobozból kivéve alkalmas a userek mindennapi igényeit kiszolgálni, tökéletes választás olyanoknak akiknek tetszik a csempés kezelőfelület, és nem kívánják kiváltani a PC-t a telefonjukkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Formula-1
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Windows 11
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest