Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigeee
tag
válasz
Bobyjack #13417 üzenetére
Ezt már nem tudom tegnapelőtt kaptam meg a telefont másnap jött a frissítés, még zenét se volt időm felpakolni rá nemhogy a csempéjét nézegessem
Tegnap pl 4órán át szerkesztettem a kapcsolatok-at mivel a ~500+ név amit beimportált nekem szépen googliról facebookról meg msnről "csöppet" meglepett és nem találtam senkit.
-
Bigeee
tag
-
Bigeee
tag
Nekem teleonoros és .430-as. Tegnap nem ment fel a BT app, bármit csináltam vele. Aztán felmentem az xbox lives profilomra átraktam a jobb alsó sarokban a régió választásnál magyarra (usa volt). Előtte a qr kód az angol nyelvűre mutatott, és nem engedte felrakni, utána a magyar Megosztás BT-on csodás fordítást és azt már fel engedte tenni.
-
Bigeee
tag
Van valakinek ötlete arra, miért írja a Bluetooths share alkalmazásra amit följebb linkeltek, hogy ezen az eszközön nem használható? (felraktam szépen 7.8at nethuzigálással, szépen megy)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Lumia 800 személyében a Nokia első Windows Phone 7 alapú készülékét tisztelhetjük. Megnéztük, mit hoztak ki a finnek a Mangóból.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest