- Nem nyílnak a Foldok?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-Phrag
senior tag
válasz
sityu17 #10072 üzenetére
Nekem pont mindkettő van. A Lumia 735 került később hozzám, én nagyon meg vagyok elégedve eddig a WP alapú 735-el, megváltás az előzőhöz (Sony Xperia U) képest, mondjuk cégesnek van használva, szóval nincs agyonszórva programokkal.
Viszont nem könnyű kijelenteni, hogy melyik jobb. Kicsit olyan mintha az almát a körtével akarnánk összehasonlítani. Valaki ezt valaki azt szereti, de van aki mindkettőt (ld. én) Az SGS4 azért egy más kategória. Erősebb vas, jobb kamera, nagyobb felbontás, több memória, több program, egyéni testreszabás jobb stb. Lollival nagyon stabil, ha nincs buzerálva.
Ha egy ugyanilyen vasra, mint ami a 735-ben van android-ot pakolnánk (tudom van pár ilyen készülék), messze nem tudna ilyen smooth lenni, mint a WP-vel ez meggyőződésem..(#10073) Romeo25: Engem is nagyon meggyőzött a készülék, nagyon örülök, hogy ezt választottam (best ár/érték).
Nekem se a hálózatot nem dobálja a Samu, talán egyszer szívatott meg mióta megvan vmilyen hálózati regisztrációs hiba kiírással.. (i9505 BE). -
Gusztáv
addikt
válasz
sityu17 #10038 üzenetére
Ha egy árban van, akkor nem kérdés, 830 (itt van előttem mindkét telefon, nem egy kategória). Sebességben nincs különbség (ugyanaz a SOC, kijelző mérte), a 830-ban 16GB a tárhely, jobb a kamera, 3 mikrofon van benne, van Lumia Camera 5.0, vékonyabb, jobb a fogása (fém keret, + a szögletes kialakítás miatt nem csúszik). Ha amoled függő vagy, akkor kijelzőben a 735. Meg a 735-höz olcsón van hátlap, szóval ha azt zúzod le, akkor olcsón cserélhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest