- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
domojko
senior tag
-
Den Hadnagy
senior tag
-
Dany007
veterán
válasz
Ringman #3238 üzenetére
Hát nem tudom, én azt hittem hogy az olyan appok, mint a "wake on lan" pc indítás vagy a speciálisabb remote PC-k (nem a team viewerre gondolok) esetleg a DLNA elég spéci ahhoz, hogy ne legyen elérhető.
De ezek szerint nem. Mondjuk az tény, hogy ezekből sincs nagy választék.
Pl weather app-ból kb egyet találtam, ami jól néz ki live tile-ban is és ingyenes.A régi ui-t nem ismertem. És amióta kijött a metro felület win8-on én azóta ellenzem az egészet. Nagyon nem jött be. De az idő múlásával valahogy megtetszett a letisztultsága és amióta tudom hogy elég kellemes, de visszafogott effektek is vannak rajta, azóta abszolút tetszetős.
Mondjuk PC-n még mindig hülyeségnek tartom.@erahurka:
Szerintem itt most nincs olyan hogy bussinens szegmens meg consumer szegmens meg ilyenek. Ez anno a BB-nél volt és ott be is jött. A WP-nek a célja szvsz, hogy részesedést szerezzen. Márpedig azt az "átlagból" tudja megszerezni a legkönnyebben, mert átlag júzerekből van a legtöbb. Ugye azért átlag...
Nekik meg az alap / hétköznapi multimédia alkalmazások számítanak és magasról tesznek a különböző CAD fájlok nézegetésének lehetőségére.
Az MS-nek egyébként szvsz lenne erőforrása appok írására dögivel. De annak sincs értelme, ami droidon megy. A fél millió appból legalább a fele haszontalan értelmetlen marhaság. De lehet inkább a háromnegyede. A maradéknak a fele meg ismétlés, ugyanaz a funkció csak kicsit más vagy más cég által készített. -
törölt tag
válasz
Ringman #3240 üzenetére
Egy ilyen programot elbírna egy Windows tablet azzal az Intel Atom procival? Szerintem nem fog jelentősen változni az árazás, hacsak nem húzzák meg hogy 8" felett is ingyenes lesz az OS.
Egyébként jövőre egyrészt Win10, másrészt új Intel SoC család ami állítólag nagyon erős lesz. Kiváncsi vagyok jut-e valamire az MS.Most karácsonykor elég jól teljesítettek a Windows Phone-ok egyébként, az aktivált készülékek 5.7%-a Nokia volt, csak a Samsung és az Apple tudta megelőzni.
-
Dany007
veterán
válasz
Ringman #3236 üzenetére
Ja hogy ilyen speciális területekre gondolnak?
Droidon láttam én is autocad-es "valamit". De sose próbáltam ki, kérdés mennyire használható.
Na meg igen, ez eléggé rétegigény lenne. De hétköznapi, multimédiás felhasználásra szvsz nem lehet igazán panasz. Max nem akkora a választék.
De én ugye úgy jöttem át, hogy nem bíztam benne, hogy minden droidos appom meglesz. És még jobbakat is találtam. Mondjuk én tényleg nem vagyok egy appmániás.Így innen nézve már nem értem mért ilyen kicsit a részesedése. Ebben a középkategóriában, amiben a 735 is van, nem nagyon van vetélytársa. Néztem én is pár droidos-t ilyen áron, de valahol mindig elbukott a dolog. Vagy kijelzőnél vagy a butított hardvernél - ami ott ugye elég fontos - vagy az áron.
Szerintem túlságosan is benne maradt az emberekben a félsz a nokiától. Ugye a régi symbian erőltetése. És az ebből adódó katasztrofális telefonkísérletek, mindez persze csak azután, hogy rájöttek a smartphone a jövő.
Én is piszkosul félve váltottam droidról. Mert az volt bennem, amit ugye a köztudat diktált. Kevés app, gagyi UI, formátlan tégla telefonok stb.. De aztán egyre többet hallottam / olvastam róla, hogy mennyire gördülékeny a rendszer, és iPhone-hoz hasonlítják meg ilyenek. Majd megláttam munkatársnál élőben is és teljesen megváltozott a véleményem.
-
Dany007
veterán
válasz
Ringman #2848 üzenetére
Igen valószínűleg nálam is ez lesz. De minél kevesebb jelszót és felhasználói nevet kell megjegyeznem, annál jobb.
Pixelesedést maximum a betűknél tudtam észrevenni, azt is csak olyan közelségből, ahonnan már kényelmetlen nézni és alig tudtam "zoomolni" a szememmel.
Egyébként nem. A 312ppi már bőven elegendő.
Szvsz ami gond lehet - ha - pentile mátrixos az amoled kijelző. Ott viszont kell a 400-450ppi hogy az is eltűnjön.
Szóval ha nagyon kritikus akarnék lenni, rámondhatnám hogy a betűk élei nem 100%-osak, de igazából használat közben fel sem tűnik.Más.
Amitől féltem a kamera expozíciós idő, az nagyon frankó. Az alap appot használtam és gyorsabban exponál, mint az Xperia P. Szóval itt a cikk videójában valamit nagyon nem jól csináltak, mert 4-5 másodperc lett, de nálam itt a valóságban másodperc alatti a dolog.
Most nyomtam fel pár frissítést amit jelzett. Aztán még hagyom töltődni egy picit és belevetem magam a sűrűjébe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Medence topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest