Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz Ringman #3238 üzenetére

    Hát nem tudom, én azt hittem hogy az olyan appok, mint a "wake on lan" pc indítás vagy a speciálisabb remote PC-k (nem a team viewerre gondolok) esetleg a DLNA elég spéci ahhoz, hogy ne legyen elérhető.
    De ezek szerint nem. Mondjuk az tény, hogy ezekből sincs nagy választék.
    Pl weather app-ból kb egyet találtam, ami jól néz ki live tile-ban is és ingyenes.

    A régi ui-t nem ismertem. És amióta kijött a metro felület win8-on én azóta ellenzem az egészet. Nagyon nem jött be. De az idő múlásával valahogy megtetszett a letisztultsága és amióta tudom hogy elég kellemes, de visszafogott effektek is vannak rajta, azóta abszolút tetszetős.
    Mondjuk PC-n még mindig hülyeségnek tartom.

    @erahurka:

    Szerintem itt most nincs olyan hogy bussinens szegmens meg consumer szegmens meg ilyenek. Ez anno a BB-nél volt és ott be is jött. A WP-nek a célja szvsz, hogy részesedést szerezzen. Márpedig azt az "átlagból" tudja megszerezni a legkönnyebben, mert átlag júzerekből van a legtöbb. Ugye azért átlag...
    Nekik meg az alap / hétköznapi multimédia alkalmazások számítanak és magasról tesznek a különböző CAD fájlok nézegetésének lehetőségére.
    Az MS-nek egyébként szvsz lenne erőforrása appok írására dögivel. De annak sincs értelme, ami droidon megy. A fél millió appból legalább a fele haszontalan értelmetlen marhaság. De lehet inkább a háromnegyede. A maradéknak a fele meg ismétlés, ugyanaz a funkció csak kicsit más vagy más cég által készített.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák