Hirdetés
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ukraan
aktív tag
Nekem semelyik navi nem engedi menedzselni az offline térképeket. Az offline térképek frissítése, letöltése opcióra a Here egyszerűen kilép, a Win Maps kis gondolkodás után visszadob a Beállításokhoz.
-
Ukraan
aktív tag
Nekem nem kellett semmit bűvölni a régióval. Simán leszedtem az Update Advisor-t az Áruházból és kész. Ment minden, mint a karikacsapás.
-
Ukraan
aktív tag
válasz
this is life #16836 üzenetére
-
Ukraan
aktív tag
Helló Srácok!
A Vissza nyíl megnyomásakori rezgést ki lehet valahogy kapcsolni? Áttúrtam a Beállításokat, de semmit nem találtam. Köszönöm! -
Ukraan
aktív tag
Üdv Srácok!
Fura kérdés. Gombos szelfi botot lehet 735-el használni, vagy csak valami speces működik vele?
Ezt néztem ki. Van belőle Lumia kompatibilis is.... -
Ukraan
aktív tag
Helló srácok!
A párom T-s 735-öse többszöri újraindítást követően sem tud SMS/MMS-t fogadni/küldeni. Valakinek valami ötlete esetleg? Köszönöm! -
Ukraan
aktív tag
Srácok!
Van egy eladó, zsír új, bontatlan DT-601 vezeték nélküli töltőm. Személyes, győri átvétellel 5k, elsőbbségi, ajánlott postával (előre utalás esetén) 6k. Érdekel valakit? -
Ukraan
aktív tag
Helló!
Ennél a telefonnál, ha nagyobb memókártyára váltok, hogy működik a dolog? Kártyát kicserélem és a régiről egyszerűen mindent átmásolok mondjuk Intézőben? Androidnál így ment. Itt is ez a módja? Van aki 32 gigás kártyával használja egyébként a telefont? Köszönöm! -
Ukraan
aktív tag
Közbe megoldódott...
-
Ukraan
aktív tag
Srácok!
Ma érdekes dolgot produkált a 735-öm. T-s wifi router-hez akartam csatlakozni(ZTE gyártmányú), de sehogy sem akart összejönni. Router-t reseteltük, telefont többször újraindítottam, de semmi. Körülöttem másik 3 ember vígan használta ugyanazt a router-t, Android-al, Iphone-al meg egy 930-as Lumiával. Ja, és itthon is wifizek, csak itt kábeles a router-ünk. Ilyesmivel már találkoztatok? -
Ukraan
aktív tag
Erre valakinek nincs véletlenül ötlete? Köszi!
-
Ukraan
aktív tag
Helló!
A gyári böngésző egy oldalnál rossz jelszót mentett el. Lehet ezt valahogy törölni/módosítani? Köszönöm! -
Ukraan
aktív tag
Srácok!
App vásárláshoz hogyan lehet kedvezmény kupont szerezni? Az Oxford egynyelvű szótárát venném meg, de kicsit borsos az ára...
Tényleg a Cambridbe Advanced Lerner's Dictionary-vel van valakinek tapasztalata (ez lenne az olcsó alternatíva a fenti helyett)? Az érdekelne, hogy offline ki tudja-e mondani a szavakat, illetve a szavakhoz kapcsolódó képek elérhetők-e: -
Ukraan
aktív tag
Srácok!
Sok embernél láttam itt, hogy a naptár csempe mutatja az aktuális névnapot. Ezt hogy lehet beállítani? -
Ukraan
aktív tag
Helló Srácok!
Amint írtam, én is néhány napja csatlakoztam a klubhoz. Most azzal a gonddal szembesültem, hogy szükségem lenne egy mappa lejátszásra is képes zenelejátszóra, amiből ha kilépek lejátszás közben, fent, az értesítési sávban mutatja az aktuális állapotot. Most egy Loco Player nevűt használok, ami jónak tűnik, de ezt az értesítési sávos dolgot nem tudja.
A másik pedig az lenne, hogy valakinek van-e valamilyen tapasztalata az MX Player beta-val. Androidon használtam, szerettem. Itt, WP-n megéri a 300 ft-ot, amennyit kérnek érte?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPad topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest