- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
Nézd már meg az első képen pl. a háttérben a közlekedési lámpát és az a mögötti részt. Az optikához közelebbi dolgokkal nincs gond, de a hátteret szétmossa a két Lumia. Nem értem miért
Ettől függetlenül amondó vagyok, hogy teljesen vállalható képekek ezek (is). Ha anyám megkér, hogy nyomtassam ki 5x13-ba az albumába semmi nem vehető észre a fentebb leírtakból, márpedig nem fullnagyításban vizslatja a képeket a legtöbb user, de ettől még persze bosszantó.
-
Rusi
senior tag
Én is megnéztem pl. a GSMArena tesztjét és némileg tényleg jobbak a fotók, nincs ennyire erős olajfestmény hatás, bár a részletek ott is szépen szét vannak mosva és túlzottan sok a zaj, pedig ők is napsütésben fotóztak. Azt nem tudom, az általuk használt példány mennyire volt végleges szoftveresen vagy hardveresen, de ez ugye GSM boltból jött, szóval ha te ezt most megveszed, akkor ezt a minőséget kapod, nem mást. Arról nem is beszélve, hogy ha nem végleges példányt kapok tesztre, azt minden esetben figyelembe veszem, akár a kameránál, akár másnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest