- Mobil flották
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zSSeli
tag
már nem azért, de hogy lehet ilyen stílusban írni? lehet, hogy te is érzed, h nem stimmel minden a cikkel, mert nagyon "sértődöttovis" lett a hangnem egyből. ennél azért egy fokkal magasabb színvonalt szoktam meg az oldalon és a fórumon is. és ha valami nem tetszik a népnek azt úgy is mondja, te meg vagy elfogadod vagy nem, de ne ilyen stílusban védekezz, mert ennek nem ez a módja
-
Szergely83
tag
Nagyban függ a fotózott környezettől a képek minősége, GSMArena inkább a betondzsungelt fotózta, ahol jobban szerepel a kamera. Ezzel szemben a növényzettel már nem igazán tud megbirkózni, elmossa és festményszerű lesz. Ugyan ezt tapasztalom a 620-nál is, egész korrekt minőséget produkál, amíg nincs "zöld" a képen
Közeli és portréban viszont egész kiemelkedő szvsz.
A mikrofonra röviden visszatérve, még a 920-ban is csak monó van (808-ban sztereó csak), így meglepő lett volna, ha itt másképp csinálják. Am valószínűleg megkapja ez a széria is az igazi zászlóshajóját valódi PureView+képstabi+sztereó mikrofon kombóval -
Ayanlith
tag
Szerintem teljesen objektivitásra törekvőre sikerült a cikk, nem érzem negatívnak, egyszerűen csak nem volt elfogult, de ez inkább egy pozitív hozzáállás. Úgy emlékszem, hogy a Nokia 620-nál és talán az 520-nál is a kommentelők azt kifogásolták, hogy túl pozitív hangvételű lett a cikk. Nem lehet minden igényt kielégíteni. :S
-
bzoli71
csendes tag
Nem kellene azért ennyire sértődött indulatból lelőni...
Te az oldal szerkesztője vagy, és az olvasottságból éltek... (ha nem is szó szoros értelemben), ezzel a kirohanásoddal, csak erősíted azt az érzést, hogy nincs minden rendben... Gondoltam, hogy leírom a véleményem... de ha ennyire fáj, akkor tiltsatok és töröljétek a regisztrációmat... semmi gond se lesz...
-
Dave™
nagyúr
A hangminőség a 620-nál volt rossz, ezt párhuzamként értettem, hogy ott is volt (jogos) negatívum a cikkben, mégsem panaszkodtak sokan, hogy mennyire negatív hangvételű, mert a legkevésbé sem volt az. Itt ugyanezt nem tudom elmondani, mert ami pozitívum, az kb. olyannak hat mintha kötelező lenne és csak így normális, a negatívumoknál pedig kicsit túlzóan mutattad be, lásd akadás ami töltés és a kamera aminél a fényérzékenységet pl. nem is nézted, illetve nem volt róla említés, hogy ezeken mindig finomítanak frissítésekkel. Hiába az 512MB ram, ez még mindig sokkal olajozottabb, mint ugyanez a hw 1G rammal Androidon, pont az eltérő multitask meg egyebek miatt. Azt se felejtsük el, hogy a WP7 a Mangónál elég sokat gyorsult, főleg a taszkváltásoknál, erre jó eséllyel lehet számítani a WP8 első nagyobb frissítésénél is. Persze a tesztben a jelent kell vizsgálni, de sokkal realisztikusabbnak érzem a 620-nál megfogalmazott érvelést az 512MB rammal kapcsolatban. Nekem személy szerint nagyon tetszik, ki is néztem magamnak a közeljövőre, és nyilván jobb lett volna, ha 1G-t kap (mondom ezt úgy, hogy nem is játszom, tehát igazán ki se tudnám használni), de ez ebben a formában is bőven jó vétel és simán hozza a kategória sebességét, sőt, szerintem Androidból sem kapsz ilyen áron gyorsabbat (mármint nem hardvert, hanem felhasználói élményt).
-
Wa2x_
veterán
Én értékelem az őszinteséged, te is ember vagy egy véleménnyel, és én speciel pont egyetértek veled, de van aki nem. Fogadd el, ahogy én is most a tiéd. Amit írtál/tapasztaltál bizonyára igaz, mert nálad volt a teló, majd ha vesz még valaki az esetleg megcáfolhat, addig senki más.
-
Dave™
nagyúr
Az a probléma, hogy a hangvétele negatív a cikknek. Példának ott a 620 bemutatója, abban is benne van a gyenge hangminőség, de mégsem gondolja azt az ember, hogy mennyire negatív az összkép. A 800-nál is eleinte gond volt a képekkel, aztán sokat reszeltek a későbbi firmware-ekkel. A 720 teljesen új készülék, sok helyen most kezdik el forgalmazni, biztosan lesz erre is javítás, de erről nem találtam említést sem, pedig rendszerint le szoktátok írni, hogy később remélhetőleg javítják szoftveresen. Ez egy. Az akadás meg nem akadás, ahogyan leírták többen is. A betöltés felirat amit egy másodpercig láttál néhányszor a nem hagyományos értelemben vett multitasking miatt van, az alkalmazás fagyasztásra kerül és amikor átváltasz rá így aktivizálódik újra. Persze van, ahol ez azonnal megtörténik, alkalmazásfüggő. De ez nem akadás, még ha nem is szándékos a tévesztés. A pozicionálással meg igazából semmi gond nincsen, a 620 kisebb kijelzőt kapott gyengébb minőségben, nem unibody és nincs lehetőség wireless charging-ra, illetve a külföldi tesztek szerint sokkal jobb a 720 kamerája, főleg az alacsony fényviszonyok mellett képes sok mindent megverni, beleértve a csúcs Android telefonokat is) árban nem akkora a különbség, hogy ne lehetne létjogosultsága. Szóval nem tartalmilag volt elsősorban baj a cikkel, mert az többé-kevésbé korrekt (a kameránál éreztem erős tartalmi hiányosságokat), inkább hangvételre, ami a megfogalmazásból ered és valóban negatív hangvétele van, hiába van egyébként túlsúlyban a pozitívum tartalmilag. Olvastasd el pár laikussal hogy összességében negatív vagy pozitív-e a cikk és szummázd a végeredményt, szerintem inkább előbbinek érződik a fentiek miatt. Mindezt abszolút jószándékúlag és fejlesztési javaslatként mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest