Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rusi

senior tag

válasz bzoli71 #118 üzenetére

Senki nem beszélt tiltásról, meg törlésről. Sőt, azzal sincs az égvilágon semmi gond, ha valakinek van saját véleménye és az nem is egyezik meg a mienkkel. Az viszont már más kérdés, hogy ezt miként hozza a mi és a többi fórumozó tudomására. De pont azért írtam le, hogy személy szerint én hogy szoktam fotózni a tesztkészülékekkel (mindegyikkel, akár 10 ezres, akár 200 ezres). Mellesleg te írtad olyan stílusban a dolgot, hogy mi/én aztán nem értünk/értek hozzá és tuti bénák/béna vagyunk/vagyok és csak random kattintgatunk. Szerintem 8,5 évvel és néhányszáz készülékkel a hátam mögött csak tudok már fotózni egy mobillal.

• Rusi

senior tag

válasz bzoli71 #107 üzenetére

Mesélj, hogyan kell fotózni egy telefonnal? És egy Windows Phone telefonnal? (mert ezek szerint azzal másképp kell)
    Elmondom neked, hogy néz ez ki: időjárástól függően lebattyogok a szokásos fotós helyszíneim egyikére, majd miután gondosan megtisztítottam a kamera lencséjét, telefontól függően a menüből elindítom a kamerát vagy megnyomom az exponáló gombot, hogy elinduljon a fényképező. Ezek után végignézem a beállításokat, a felbontást a legnagyobbra teszem (ha állítható, mert pont a 720-ban sincs ilyen), minden mást alaphelyzetbe, illetve automatikusra teszek. Ezek után elkészítem a fotókat, különböző témákról, általában 2-3 képet készítek mindenről, ezekből választom ki később a legjobbat, ami a cikkbe kerül. Ezek közül melyik lépés az, ami szerinted nem jó vagy mit kéne még tennem, hogy a Lumia 720 alázza a többi, azonos kategóriába tartozó mobiltelefon fényképezőjének minőségét? Komolyan érdekel, miként tudok kihozni bármely telefonból ötször jobb minőséget, mint amire valójában képes. :W

Az akadáson meg nem tudom, mit vagytok úgy kiakadva. Egyszer lett megemlítve, hogy előfordultak (nem állandóan és mindenhol!) akadások, a betöltési képernyők pedig a gyári menüpontok közül többnél is voltak, ami számomra azért fura, mert Androidnál ha 0,0001 sec-nél lassabban tölt be valami, azonnal megy a csordában üvöltés, hogy fúúúúújjj, akadozik és mekkora szar. Én ilyet nem írtam, csak magát a tényt, hogy vannak ilyenek, de nem írtam, hogy használhatatlan, rakás hulladék és hasonlók.

Tényleg nem vagytok képesek elhinni, hogy ez sem egy tökéletes telefon? NINCS tökéletes telefon, se 20, se 230 ezerért, nem tökéletes a Galaxy Mini 2 és az S4, meg az iPhone sem. Hihetetlen, hogy ha le merünk írni valami hibát, megy a balhé, ha meg nem írjuk le és aztán valaki megveszi és a fórumban szórja az igét, hogy ez szar, az szar és miért nem említettük meg, le vagyunk fizetve és a többi f*szság. Az meg a másik, hogy megint több olyan dolgot említetek a fórumban, ami BENNE VAN a cikkben (pl. Gorilla Glass), de egyesek ezek szerint olvasni sem képesek, csak belenéz három mondatba a hat oldalas cikkből és szórja az "áldást".

Új hozzászólás Aktív témák