- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoli71
csendes tag
Nem kellene azért ennyire sértődött indulatból lelőni...
Te az oldal szerkesztője vagy, és az olvasottságból éltek... (ha nem is szó szoros értelemben), ezzel a kirohanásoddal, csak erősíted azt az érzést, hogy nincs minden rendben... Gondoltam, hogy leírom a véleményem... de ha ennyire fáj, akkor tiltsatok és töröljétek a regisztrációmat... semmi gond se lesz...
-
bzoli71
csendes tag
már bocsánat, de aki ezt a tesztet elkövette, halvány fogalma sincs a windowsos mobilokról és a fotózásról... Már a tegnapi tesztnél is feltűnő volt, hogy a mobilarénának fogalma sincs hogy miért raknak telefont egy 7 colos tabletba... pedig volt már náluk okos óra teszt is... Sajnálom, hogy az oldalról kezdenek eltűnni a hiteles tesztek... bocs de ezt nem csak én látom így... remélem nem sértettem meg senkit, csak egy kis kritikát próbáltam megfogalmazni...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest