Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Nokia Lumia 620 szakmai topic.
Függetlenítés, szoftvertörés, warez az alapelvek alapján TILTOTTAK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black$taR
tag
No kérem:
Telenor Hungary: Szia Black$taR, köszönjük a türelmet várhatóan már szeptember elejére elérhetővé válik az említett frissítés készülékedre. -
törölt tag
válasz
Ultraviolet
üzenetére
Szerintem annyi az igazság ebben a lépcsőzetes frissítés válaszban, mint hogy ha este a telefonodat a párnád alá rakod jön majd a WPupdate tündér és lefrissíti a telefonodat...
Kezd egy kicsit olyan érzésem lenne, hogy mindenki mutogat a másikra hogy ő *@&#>>$ߤ el nem mi...
közbe viszont a tényleges hibával nem törődik senki. Oldják meg a hibát, utána mutogassanak egymásra és keressenek bűnbakot... -
PureSoul
csendes tag
válasz
PureSoul
üzenetére
Gyors válasz volt (miután megadtam a telefon részletes adatait):
"Az adatok alapján minden stimmel a telefonkészülékkel, így valószínűleg arról van szó, hogy a frissítés nem egyszerre válik elérhetővé az összes adott típusú és egy adott hálózaton belül lévő Lumia készülékre, hanem lépcsőzetesen. Elképzelhető, hogy ennek köszönhetően nem lesz lehetőség azonnal az összes Telenoros Luimia 620-as készüléket ugyanabban a pillanatban frissíteni.
Sajnos pontos időponttal nem tudok szolgálni, hogy mikor lesz elérhető a frissítés, de minden bizonnyal napok kérdése.
Üdvözlettel:
A Nokia HU csapata" -
PureSoul
csendes tag
én most írtam a magyar Nokia facebookos csapatának, kíváncsi vagyok mit reagálnak.
-
Black$taR
tag
Szia Black$taR, egyeztetünk illetékes kollégáinkkal, válaszukig türelmed kérjük.
Telenor Hungary, Facebook.. -
törölt tag
A Nokia honlapja szerint minden telefonhoz elérhető hazánkban a Cyan frissítés, telefonom szerint viszont még mindig nem

Ez már nagyon frusztráló

-
Black$taR
tag
válasz
kisapa
üzenetére
Lumia 620 Country variant 3058.50000.1425.0004
Lumia 620 Telenor 3058.50000.1425.0003
Lumia 620 T-Mobile 3058.50000.1425.0006Hungary, Latest version a Nokia szerint.
A tied:
Manufacturer: Microsoft
Model #: 720 (RM-885)
Supported Technologies
and Frequency Bands: GSM: 850/900/1800/1900, UMTS FDD: Band I/Band II/Band V/Band VIIIHW Version SW Version Request Type Date Certified
0203, 0303, 0302,1000 3058.50000.1425.0000 / 3058.50000.1425.10479 ECO Jul 7, 2014 -
Herjan
tag
válasz
Ultraviolet
üzenetére
A telefonod volt szervizben?
-
Herjan
tag
válasz
Ultraviolet
üzenetére
Szia, ez izraeli kód, az enyém is ez a szám. Furcsa mert a Black még magyar kóddal érkezett.
Itt nézd:
[link] -
mike1334
veterán
Aki már felrakta a 8.1et, annak összességében jók a tapasztalatai? Főleg az üzemidő érdekelne, ami már most sem acélos...ha nagyon sokkal csökken, akkor hatalmas szívfájdalommal, de megválok tőle, és egyúttal a wp-s vonalnak is, pedi nagy kedvenc volt eddig...
-
törölt tag
32GB-ig vagy 64GB-ig kezeli a Lumia 620 a memória kártyákat?
-
törölt tag
válasz
half333
üzenetére
a one note az Office web app része, ami egybe van a Microsoft fiókoddal..
Office-> Helyek -> SkyDrive és itt beállítod a Microsoft fiókodat, automatikusan szinkronizál a One Note de manuálisan is elindítható a szinkronizáció...
---------------------------
Amúgy akkor tovább várhatunk a frissítésre

Nálam még mindig napra késznek jelzi...u.i.: Nokiának vagy a Microsoft-nak WP-vel kapcsolatos FB oldala van?
-
half333
őstag
sziasztok! a 8.1 felrakása előtt csináltam biztonsági mentést a felhőbe,meg szinkronizáltam a OneNote-ot is,és sehol nem találom most hogyan tudnám ezeket visszaállítani?
-
törölt tag
válasz
Ultraviolet
üzenetére
nokia oldala alapján néztem...
-
A Zéé
addikt
válasz
üzenetére
minden múlt pénteken megjelent frissítés nsrt-vel van, ha megnézed a wpcentral fórumon
-
törölt tag
válasz
Ultraviolet
üzenetére
elméletileg: 3056.40000.1404.0003
-
Ultraviolet
tag
van akinek frissült már wifin telenoros telefon?!
-
törölt tag
-
Ultraviolet
tag
válasz
üzenetére
írtam, hogy nem működik amit írtak.
Telenor válaszuk: Ebben az esetben kérjük, a gyártó, illetve a Microsoft felé jelezd az jelenséget. Köszönjük!
MI a független Black verzio száma most., mert függetlenre még nem adták ki. Telenor-nál vettem előfizetéssel, nem hiszem hogy független lenne a telefon.
-
A Zéé
addikt
válasz
üzenetére
gyakorlatilag is elérhető, csak nem OTA.
Amúgy szerintem ez nem a Telenor sara, nem hiszem, hogy ők üzemeltetnék az update szervert, ők csak ellenőrizték jó esetben a specifikus verziót. A helpdeskes se hiszem, hogy túl sok minden mást tudott volna csinálni, mint megnézni, hogy mi a frissítés hivatalos státusza, ami az, hogy elérhető már. -
törölt tag
válasz
Ultraviolet
üzenetére
Ezt nem szeretném inkább komentálni...
Elméletileg péntek óta elérhető a frissítés gyakorlatilag viszont még mindig nem...

-
Ultraviolet
tag
Telenor válaszolt megint:
Köszönjük türelmedet, kollégáink válasza alapján elérhető már a frissítés Próbáltad újraindítani a készüléket és ismételten rákeresni a frissítésre?újraindítottam és nem talált még frissítést !
-
törölt tag
válasz
Ultraviolet
üzenetére
kösz, akkor továbbra is várunk türelemmel, mást nagyon úgy sem tudunk csinálni...
-
Ultraviolet
tag
Telenor válasza a Cyanra: rákérdezünk illetékes kollégáinknál, válaszukig türelmedet kérjük. Köszönjük!
-
Black$taR
tag
OTA-ról semmi hír senkinek?
-
Golyo69
senior tag
Kb. 20 perc volt az egész

-
Golyo69
senior tag
NSU -val most töltöm lefelé!
Telenor
Kiváncsi vagyok...amúgy is akartam már egy HR-t de így a legjobb 
-
gabo89
senior tag
Ja és a gyári 1.3 A-es töltővel töltöttem.
Köszönöm srácok!
-
half333
őstag
17 százalékról kezdtem tölteni és 90 perc,kb 1 éves,gyári akkuval
-
gabo89
senior tag
válasz
david9999999
üzenetére
Kikapcsolásig lemerülve tettem töltőre. Tehát nyomkodtam, "Viszlát" felirat, majd utána bedugtam. És Cyan-on.
-
gabo89
senior tag
Akinek kb. egy éves a telefonja, megnézné nekem majd, hogy repülős üzemmódban töltve 90 perc elteltével hány százalékon van az akksija? Nekem ennyi idő alatt töltődött fel. Vettem egy új akksit (gyári, de 1200mAh), az kb. 2 óra alatt töltődött fel, ugyan így.
-
lumija620
tag
Egyetlen hiba eddig,hogy a Sport alkalmazás vmiért beragadt és nem tud feltelepülni...:/ Az alk. listában folyamatosan azt irja alá,beavatkozás szükséges,ez elég zavaró,ráadásul törölni sem engedi...
-
törölt tag
Amíg várok, hogy OTA frissítésként is megérkezzen 8.1 addig újra elkezdtem keresni egy jó kis Time Lapse alkalmazást...
Sajnos még mindig nem találtam egy jónak nevezhető alkalmazást se. A rövid időszakból amíg Androidos telóm volt egyetlen dolog hiányzik a Lapse It. Minden tudod amit csak elvárhattam egy time lapse alkalmazástól sőt még stop monitoring videókat is lehetett vele készíteni.
Nem tud valaki valami jó alkalmazást amivel mindezt Windows Phone-on is megtehetem? Sajna nekem még mindig nem sikerült ilyen alkalmazást találnom.
-
half333
őstag
bocs,most vettem észre h ha a képernyőt beállítom h két koppintásra ébredjen,valamivel lassabb,mint eddig,nem minta nagy dolog lenne,csak hallottam a felkapcsológomb hibáról h idő után nehezen reagál,ezért beállítottam így,meg h 30mp után lezárjon.
-
half333
őstag
Ma délután frissítettem NSU-val,és kód hiba volt,de utána sikerült frissítenem,ahogy david9999999 ajánlotta,mert majdnem hoppon maradtam,mert se be se ki nem kapcsolt a teló. Azóta villámgyors,bár még nem töltöttem vissza a biztonsági mentéseim,de eddig nagyon jól szuperál- Gyorsan merült az akku,de szinte minden be volt kapcsolva (NFC,GPS,sok program futott a háttérben,facebook fel volt telepítve,hol ott ne is kértem :-)),takarékos üzemmódot bekapcsoltam,és kb. 2 óra alatt 2 százalékot merült alapból. amúgy fura h ha lezárom a képernyőt, kb 1,5 mp mire hallom a hangot,8.0 alatt max. 5 mp volt,de hátha beáll a rendszer pár nap alatt. Meg volt furcsaság kapcsolatok alatt: rákattintottam a névre és mindjárt hívta,mikor eddig csak megnyitotta,és lehetett szerkeszteni,de azóta helyrejött.emígy gyors,meg tetszenek az új UI animációk.
-
lumija620
tag
Üdv!
PC Suit-tal tudok frissíteni 8.1.-re?
Ha nem, akkor tudnátok egy jó linket ahonnan NSU-t le tudok tölteni? Köszii -
trobi28
addikt
válasz
david9999999
üzenetére
Teszteltem napközben, és szerintem gyorsabb volt a telefon Cyannal update 1 nélkül. Semmilyen akadást nem tapasztaltam úgy, most viszont ha a böngészőből lépek vissza a kezdőképernyőre akkor akadnak a csempék. Gondolom annak köszönhető, hogy lett a frissítéssel mappásítás.
Lehet hogy vissza teszem én is a szűz Cyant. Azzal nagyon sima volt a működés. -
trobi28
addikt
válasz
david9999999
üzenetére
Én is viszem kijelző cserére szerdán de protekciós helyre megy, azt se bánnák ha Android lenne rajta

-
trobi28
addikt
válasz
david9999999
üzenetére
Akkor szólok, már rég fent van,
de ha szervízbe mész ne erőltesd mert pfd kell hozzá 
-
vioo22
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a whatsappal kapcsolatban, a 8.1-es frissítés előtt csak úgy engedett belépni, ha kivettem a háttérprogramok lekorlátozását, de így a 300 MB-os netem 5 óra alatt lement, ami nekem elég volt 1 hónapra, de legalább a 60 KB-os lelassítással be tudtam lépni a programba. Viszont a rendszerfrissítés után már nem enged be akkor sem, ha az adatkapcsolat (mobilnet) be van kapcsolva.
Most a frissítés után ezt írja: Whatsapp doesn't support your device's version of Windows Phone. Some features won't work properly.
Remélem tudtok valamilyen tippet adni, mert eszméletlen idegesítő, hogy nem tudom használni mobilnettel, az egyik legfontosabb alkalmazás ez számomra. -
scream24
senior tag
válasz
trobi28
üzenetére
Köszi. Hmm, jó, hogy nem tudok semmit spanyolul. A program feltelepül, persze fel akar telepíteni még egy csomó szemetet is, majd a mikor inditaná az ember akkor kinyögi, hogy frissiteni kéne. Rendben. Erre sikit, hogy nem kompatibilis az op rendszerrel. (win 8.1) Na ezért is szeretem a gyártók honlapjáról leszedni az ilyen alkalmazásokat. De persze a nokiának már ilyen sincs.....
Inkább megvárom még elérhető lesz a frissités kanoc nélkül.De azért köszi.
-
scream24
senior tag
Üdv.
Minden bizonnyal én vagyok vak, de miért nem találom a nokia oldalán az nsu progit? A frissités menüpont alatt sem látom, valoszínű több répát kéne kajálnom.
[link] -
half333
őstag
Most akkor melyiken frissiti ugy,hogy nem törlődik semmi?
egy teljesen más kérdés,hogy lehet sim kártyára menteni a kapcsolatokat? -
trobi28
addikt
Eddigi tapasztalatok: Gyorsabb a rendszer

Akksira kíváncsi leszek. -
A Zéé
addikt
válasz
Ultraviolet
üzenetére
csak a ma délután keletkezett kommenteket olvasd el.
Kábelen és nsu szoftveren keresztül van, wifin keresztül még nincs. -
Ultraviolet
tag
Telenor kiadta Hungary-nál még se talált a telefonom semmit ;-(
-
trobi28
addikt
válasz
david9999999
üzenetére
Rányomom én is

-
david9999999
tag
-
törölt tag
válasz
david9999999
üzenetére
én meg pont ezért várok még az OTA-ra...
-
A Zéé
addikt
válasz
david9999999
üzenetére
NSU-val telepítés az felér egy HR-el nem? Vagy rosszul emlékszem?
-
david9999999
tag
válasz
üzenetére
2,5 giga szabad helyem van, nem is értem mi lehet a baj....
Update: Úgy látszik sikerült megoldani, ha valaki a jövőben hasonló problémákkal küzd, akkor vegye le a telefont a gépről és indítsa el az NSU-t. Rögtön kifogja írni hogy nem talált telefont, de alul lesz egy gomb valami olyasmi szöveggel hogy csatlakoztatva van de nem látszódik, arra kattintsatok és kövessétek az utasításokat, egyből a legfrissebb szoftver települ. Nekem mindjárt fenn van.
-
törölt tag
válasz
david9999999
üzenetére
van elég szabad helyed? 1,5 GB szabad helyett ír az MS oldalán...
OTA frissítéssel viszont továbbra sem érhető el

-
david9999999
tag
Nekem az írja a szoftvertelepítés sikertelen. Hibakód: 0x80131500. Megpróbálkozhat a helyreállítással....
Valaki találkozott már ezzel? -
Gyufaaa
veterán
válasz
david9999999
üzenetére
Nem ide akartam.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A menüben próbáltam a hosszan nyomást,de ott nem ajánlotta fel, az áruházban viszont működött!
. amúgy meg tudnád mondani h hol találom a háttérben futó alkalmazásokat?