- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Kisteker #1594 üzenetére
Megmutattam a cuccot egy most már nem annyira büszke Galaxy S Advance tulajnak, először az jött le neki hogy: "jé ennek élesebb a képe, azután meg hogy "jé ezen nem akad a fészbúk, ez qrva jó"!
Az SGS Advance az én első generációs SGS-emhez hasonlóan 800*480-as pentile amoled-et használ, ahhoz képest ugyanilyen felbontáson bármilyen TFT élesebb képű.
Én szerettem az amoled színeit, de elismerem, hogy túlszaturáltak és semmi bajom nincs a Lumia 520 IPS-ével sem, sőt.
Azt tapasztaltam, hogy a teló hajlamos a matt felület miatt picit csúszni, kádban, tizediken illik két kézzel fogni, csak a biztonság kedvéért.
Öööö, nekem pont ez bizonyult jobbnak, mint az SGS sima műanyagja (amire mindig valamilyen tokot tettem, most épp mesh case, csak hogy ne csússzon ki a kezemből).
Az akku is korrekt, bár eddig egész nap játszottam vagy navigáltam vagy letöltöttem, úgyhogy sokat volt töltőn.
Első nap (közepesen megterhelő használat - sok nyomkodás, mobilnet, wifi, szinkronizálás, viszont csak pár percnyi beszélgetés) után én 35%-kal tettem töltőre este.
*
Nekem még mindig kellene valamilyen file manager-szerűség, amivel nem a telefonban akarok turkálni, hanem a NAS-om könyvtáraiban az itthoni hálózaton át, tud valaki ilyet? Vagy fáradjak át vele a WP-appos topikba?Arra már sajnos rájöttem, hogy hiába van elvileg rá app, a desktop Opera böngésző (Opera Link fiók) és a telefon szinkronizálásáról lemondhatok, mert az app úgy kuka, ahogy van, de elvileg egy sima könyvjelző importálást meg lehet csinálni az Xmark nevű app-pal és "ha ló nincs, jó a szamár"-alapon azzal is megelégszem (ezúton is köszönet Psychonaut fórumtársnak a tippért a WP-appos topikban).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- Renault, Dacia topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest