-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
djdaniel #28950 üzenetére
Hát ez nem jutott most eszembe, pedig egyszer a videókkal volt ilyen
Akkor is az SD-ről kellett törölni.
De asztali 8.1-en is volt olyanom, hogy a letöltések mappába lépve bezáródott az explorer.exe, kék lett a háttér, majd újraindult a folyamat. Visszajött a tálca, megint beléptem a mappába, megint kapa. Ez csak át lett emelve ide -
djdaniel
senior tag
válasz
djdaniel #19371 üzenetére
komolyan mindjárt neki b*szom ezt a kib*szott telefont a falnak.
mára meg is javították, egyszerűen fel háborító hogy milyen igénytelen munkát végeznek, kicserélték a kijelzőt és úgy rakták vissza az érintő panelt, hogy az alatt ott van 1db kosz darab, és nekem nagyon bántja a szemem. nem ilyen javításra számítottam, gyakorlatilag most van egy 15napos 37ezerforintos , javított és olyan esztétikai állapotban lévő telefonom, mint ha a kukába turkáltam volna elő.
Ilyen javításra számíthat manapság az ember, nagyon igényesek a NOKIA szakembereiholnap vissza viszem és ha nem takarítja ki rendesen, akkor megfogom és lenyomom a torkán
-
djdaniel
senior tag
válasz
djdaniel #19297 üzenetére
media marktben 3 hét alatt cserélték volna, magyarul meg b*szhatom hogy kötöttem rá garancia goldot, pedig azt mondta az ügyintéző ha vele vmi akkor azonnal cserélik, na erről ennyit.
18 órára épp hogy beestem a nokia minta bolt a kereskedők házába, holnapra ki is cserélik rajta a kijelzőt.
viszont miután átadtam a telefont, alá írtam a papírt, sajnos nem olvastam el, kocsiba néztem aaz átvételi pappírt amit adtak, rá volt írva hogy ; előlap karcos ( megjegyezném 15 napos telefonról van szó, amit végig tokba tartottam )
nos lusta voltam vissza menni, mondom meg ejtek gyors egy telefont, rá kérdeztem azt mondták hogy azért írják rá a pappírra, hogy későbbi viták elkerülése végét
én úgy gondolom hogy rohadt nagy pofátlanság a nokia részéről, tehát te leadod hibátlan állapotban és össze karcolják. ne hogy véletlen számon kérhesd őket..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Hardverkemping június végén
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Microsoft Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged